Ga naar inhoud


rommelaar

Lid
  • Items

    1789
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door rommelaar

  1. Is jammer Loui.Helaas zijn er blijkbaar maar heel weinig die de kennis bezitten dit weer goed te maken.Je hebt al meer om hulp gevraagd.

    Je hebt in ieder geval er alles aan gedaan.Heel veel dank nog daarvoor.

    • Like 1
  2. Net nog even een call center medewerker aan de lijn, omdat ik een opzegging had verstuurd per post. Komt een heel verhaal van interactieve tv en online internet enzo. Ik heb hem uitgelegd waarom ik er tabak van heb, eerst de sid limiet naar 4, steeds meer kanalen naar 2 sids gelijktijdig. Dan de vraag hoe ik dan tv ga kijken en wat dat kost, en toen wilde hij me een aanbieding doen en toen heb ik hem vriendelijk verzocht mijn opzegging in gang te zetten omdat ik er genoeg heb van deze provider. Gelukkig heb ik alternatieven om nederlandse tv te gaan kijken, nu even wachten op de bevestigingsbrief en dan wordt het denk ik iptv.

     

    En in tegenstelling tot wat anderen hier roepen, ik ben aan de lijn gebleven en kreeg na een minuutje of 2 keurig het bel me niet register, dus dat werkt wel degelijk. Meteen maar aangegeven dat ze mij niet meer bellen :)

    Hier inmiddels hetzelfde verhaal gehad en ook opgezegd.Zou per 31 dec worden doorgevoerd.

    Dame aan de lijn was heel netjes en had begrip voor de situatie.

    Dus misschien toch wel online omdat ik daar ook tel en internet tot volle tevredenheid van af neem.

  3. Het complete pakket van Online, maar met behoud van je schotel indien je dat wenst. Je krijgt dan 12,95 korting op je CD-abo. Misschien had je een medewerker aan de lijn die het zelf niet begreep :)

    Dat zal het zijn want over de schotel was niet te praten.Het was of volledig tv,internet en telefonie of anders had hij me niets te bieden.Zelfs voor alleen internet en telefonie moest ik niet bij hem zijn.Daarvoor belde hij niet.

  4. Wat is een koopje, Basis voor €  9,95 voor € 10,-- voor €15,95 voor € 17,95 of € 19,95 ??

    Hier zie je de waanzin toch wel van in, en als je geen prijs van € 9,95 kan bedingen ben je dan een sukkel.?

    Inderdaad gaat dat wel heel erg snel omhoog als je de mond dicht houd.

    Vreemde is wel dat ik een aanbieding voor tel,tv en internet van de dochteronderneming Online kreeg waarin ik een heel stuk goedkoper uit was.De medewerker probeerde aan alle kanten om mij bij Canal Digitaal weg te halen en het  complete  pakket van Online  te nemen.

    Zal er meer aan de hand zijn met CD ?

  5. Eerst een dubbele kop kopen.Wat al ten koste gaat van je regen reserve.Nou ja dat kan nog.Wil je niet zeikerig over doen.

    De dubbele kop kan inmiddels weer de kliko in omdat het voor CD goedkoper is om alleen op 23.5 oost te gaan uitzenden.

    Basis pakket is er al uitgegooid.Daarvoor ook al een duurder pakket met meer zenders moeten nemen.Zenders waar ik niet op zat te wachten.

    Als ik nu zie dat ik van 12.95 begin dit jaar,naar 17,95 en nu in 2016 naar 19,95 toe ga vind ik de prijs van CD flink de spuigaten uitlopen.Sorry ik kan er een paar duppies naast zitten.Maar blijft een flinke verhoging.Daarom heb ik gisteren een aangetekende bedankbrief naar CD gestuurd.Ga wel op een andere manier kijken.

  6. Die "nieuwkomers" lachen zich helemaal rot over zoveel naïviteit. Waar vind je nog zo'n land met onvoorstelbaar argeloze bewoners? 

    De rekening wordt nog gepresenteerd en die zal hoog zijn...

    Helemaal mee eens.En inburgeren????Vergeet het maar.Wij moeten ons zoals gewoonlijk maar weer aanpassen.

  7. Jammer Loui dat je tegen deze beperking aan loopt.Het zag er allemaal piekfijn uit.De rest trouwens nog steeds.

    Ik weet niet of je de satelliet beelden van weerplaza kan gebruiken.Zijn wel iets mider spectakulair als van sat24.

  8. Misschien een gedeelte voor andere sattelieten dan TV, voor bijv het weer of onderzoek.

    Dit wilde ik nu net vragen.Is het ook mogelijk op sat4all de weersatelliet ontvangst een plaatsje te geven?

    Er zijn nl voor heel weinig geld heel mooie plaatjes van o.a. de polaire weersatellieten te ontvangen.

    De APT beelden die de Amerikaanse Noaa satellieten uitzenden lopen op het eindje.

    Met de komst van de hoge resolutie beelden van de nieuwe generatie russische Meteor satellieten komt er een waardige opvolger.Deze beelden zijn vele malen scherper dan van de Noaa s.

    Helaas zijn de meeste forums hierover in het Engels wat voor sommigen wel een belemmering kan zijn.

    En.... dit is ook satelliet ontvangst.

  9. Griekenland zit gewoon met de ervenis van vorige machthebbers.Dan moeten ze blij zijn dat er andere landen geld willen pompen in een nu nog bodemloze put.

    Het is heel vervelend voor de griekse burgers maar ze moeten nu een inhaalslag maken.De pijn van het bezuinigen hebben de meeste eurolanden over een langere termijn uit kunnen smeren.Griekenland heeft al de tijd dat ze nu bij de EU zitten zich er nooit om bekommert dat dit wel eens fout kon gaan,het geld werd toch wel gestort door de overige landen.

    • Like 1
  10. Je schreef dat je open atv wel kon laden en opstarten.

    Probeer eens meteen na het flashen flash expander in te laden en laat dan de diverse plugins naar je harde schijf of usb stick wegschrijven.Bij de dm800 hd is het geheugen al snel opgebruikt.

    flash expander kan je in extensions vinden en installeren.

  11. Niet om nu gelijk jullie hobby af te ...... maar het is wel een beetje een overbodige hobby. Dit soort foto's is ook op internet te vinden.

     

    Het is een beetje DX'en op de korte golf of die verre TV zender onvangen. Het was romantiek maar inmiddels gewoon achterhaald.

     

    Ja zo kunnen we nog wel even.Daarom heet het ook hobby en hoef je niet je brood er mee te verdienen.

    En digitale weersatelliet ontvangst is echt geen nostalgie en achterhaald,dat begint nl net.

  12. Muppet houd er wel rekening mee dat de noaa atp ontvangst een aflopende zaak is.De nieuwe weersats zenden allemaal digitaal uit.Dus het is eigenlijk weggegooid geld om daar nu nog een ontvanger voor aan te schaffen.

    De nieuwe uitdaging voor weinig geld is om over te stappen op lrpt ontvangst van de russische meteor die ook in de 137 mhz band uit zend.

    Happysat heeft hier een heel leerzame howto over geschreven en dus zou ik eerst deze eens doornemen.Verder heeft hij mij hier ook mee geholpen en dan krijg je beelden die zeker achtmaal scherper zijn dan van de noaa's nu.

    Kijk eens naar de how to van happysat.

    http://www.rtl-sdr.com/rtl-sdr-tutorial-receiving-meteor-m-n2-lrpt-weather-satellite-images-rtl-sdr/

×
×
  • Nieuwe aanmaken...