Ga naar inhoud


diaxx

Lid
  • Items

    40
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door diaxx

  1. hallo,

    heb een db7020 en draai al enkele weken pLi dimond met newcamd 5.28 en dit werkt prima heb een monoblok= astra en hotbird.geen enkel probleem gehad met de fta zenders, voor andere elke dag maar sle&telen.

    groetjes

  2. beste DB-ers

    na wat leeswerk zit ik nog met vele vraagtekens en vragen.

    ik ben in bezit van een schotel 80cm en een monoblok astra/hotbirt ( en een strong die het niet meer doet) en ook nog instalatie diskettes van redhat 9 .

    1) wanneer ik een DB zou kopen moet ik dan iets extra bij kopen om een redelijk aantal zenders te ontvangen (ben vooral in franse geintresseerd)

    2)kan ik redhat op mijn laptop installeren en zo eventueel de DB patchen, heb geen parallel poort. ben geen volledige leek in het instaleren van linux.

    3) kan DB 500-S ook gepatcht worden.

  3. beste interpol

    het hoort eigenlijk niet tot deze topic maar het moet toch van mijn hart.

    Je hebt gelijk dat er soms wat meer moet gelezen worden en het gebeurd soms dat er vragen gesteld worden die al enkele topics vroeger gesteld zijn, daarentegen ben ik al meer dan een week aan het "lezen" wat voor mij de beste decoder is daar een tijdje geleden mijn strong 8000 zo dood gegaan is als een pier, heb heel de checklijst van REBEL afgewerkt zonder resultaat.

    Ik ben er intussen nog niet uit want alleen al bij DB zijn er 1667*12 topics en humax 670*12 en dan zijn er veel meer decoders en wat ik al geleerd heb is het verschil tussen een humax6400 en een humax6400Z en dat DB onder linux werkt.

    Ik hoop er nog altijd uit te komen en een PM ( mag van iedereen zijn met een interesante tip)is altijd van harte welkom!

  4. beste satters,

    heb mijn strong 8000 al ongeveer vijf jaar en ben tot gisteren (woensdag) mee geevolueerd tot satracker 1.7 en intussen een monoblok geplaatst.

    Omdat het hier wat slechter weer was heb ik satracker2.0 er in gezet met nieuwe settings en de emu-patch,ik had de indruk dat deze combinatie niet te samen ging daarom heb ik dan vandaag(donderdag) andere aanbieders van satrack2.0 en settings gaan zoeken. Tot het patchen van de fw ging het goed maar wanneer ik de kanalen wou laden kreeg ik op een rij van alle tekens na de strong afgezet te hebben gaf hij bij het aanzetten geen teken van leven meer.Mijn computer , nog een 199MHz deed ook al eigenaardig en wou niet meer uitschakelen na reset bleef het scherm zwart maar de computer gaf de indruk van op te starten. heb monitor getest met laptop en deze schijnt nog in orde te zijn ( ik vermoed vidiokaart)

    Is dit een toeval of zou de computer aan de basis van stongs dood liggen? de start/ stop knop van de strong werd enkel gebruikt om te patchen voor de rest bleef hij stand-bij.

  5. Ik gebruik voor mijn fun reeds een tijdje ***geen-reclame*** 1.87 met een mastera 4 zonder problemen, wel juiste instelling gebruiken voor fun= AVR90S8515 en wanneer mastera vraagt om op 1 te plaatsen dit negeren en op 4 zetten.1= flash ; 2= intern ; load= extern. Bij duwgati ook eventjes gaan zien.

  6. Danks voor het antwoord, maar ik ben er toch nog niet uit.

    Heb de setting van MGH... er in gezet maar ik zie geen verandering( ze stonden er misschien al in). Voor sirius op 1 te zetten moet ik dan in menu 7-b de freqentie en de polarisatie verzetten of hoe moet het anders gebeuren.

    Nog een vraagje, ik heb ergens gelezen dat de freq. van sirius 12034 zou zijn, maar antenne 4 geeft hier 12379 hetzelfde als hispasat.

  7. Iedereen de beste wensen!

    Ben een tijdje geleden gestart met sirius te zoeken, maar door omstandigheden is dit stil gevallen.Toevallig vandaag terug begonnen met zoeken doch zonder resultaat.Heb mijn reciever ingesteld op een post uit de siriuslijst en dan met de schotel gaan draaien.Ik gebruik de zelfde firmware en settings (ex- rebel), maar waar kan ik dan de sirius instellingen voor de schotel vinden en hoe deze inbrengen.

  8. waarom geen lnb monoblok kopen, instructies volgen en een beetje de schotel opnieuw richten, zo hebt ge astra en hotbird met een schotel.

    bij mij werkt hotbird uitstekend en met de nieuwe freedom v2 werkt het overschakelen tussen astra en hotbird vlot, heb schotel van 80 cm.

  9. beste okki

     

    heb ook Freedom v2 geinstalleerd, gebruik Fun sx 6in1 jula files, heb terug de franse posten dit na wat instel werk (enkele zonder beeld)

    werkwijze:

    + menu

    B menu

    bij nr 0 ECM pid moet de waarde vervangen worden

    onder nr1 zijn de mogelijke waarden om in te vullen (op 1 drukken)

    terug maar b menu

    0 drukken en hier kan de nieuwe waarde ingebracht worden.

    lees ook YES, YES.... forum eens

    veel geluk

×
×
  • Nieuwe aanmaken...