Ga naar inhoud


Archie52

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Archie52

  1. Het is toch een vreemde zaak dat ze zoiets willen doen, hier gebruik ik al vanaf 1989 diverse sat. ontvangers en toen Dreambox met ontvangers uitkwam heb ik behalve een paar VU+ ontvangers nooit wat anders gehad. Heb ze net gebeld en duidelijk verteld dat CD hier eruit vliegt, die prut ontvangers van hun hoef ik niet. Wij kijken toch meestal Duitse tv. Door de glasvezel aanleg in het buitengebied is de noodzaak van sat ontvangst niet groot meer dus weer een reden om CD op te zeggen.

     

  2. Beste Duitsland,

     

    Als de beide ontvangers er nog goed uitzien en goed werken, wil ik ze wel van je overnemen.

    Zou je ze op willen sturen?

     

    Met vriendelijke groet,

     

    Henk Tempelman

    Nieuwleusen

     

  3. Ik maak hier al jaren de lijsten voor een aantal mensen maar vooral voor mijzelf. Het probleem is dat er geen regelmaat in zit anders zou ik ze wel willen plaatsen.

    Je kan het eenvoudig zelf doen met Dreamset en DreamboxEdit, werk prima. Je kunt dan zelf een eigen lijst samenstellen die je aanstaat, heb zelf zo'n 180 zenders verdeeld over 4 satellieten in 1 bouqet staan.

  4. Daar ik weinig vrije tijd reageer ik weinig maar ik moet zeggen dat Newnigma op een 7025+ goed uitziet maar sinds versie 3 heb ik toch wel vaak vastlopers op verschillende ontvangers, meestal bij het zappen, na het installeren van Gemini 4.7 gebeurd dit helemaal niet. Wat me ook stoort is dat de netwerksnelheid wel erg laag ligt in vergelijk met Gemini, 20mbs bij Newnigma en zo'n 60mbs bij Gemini, dit alles met CuteFTP.

    Groet,

    Henk,

     

  5. Er zijn toch nog veel problemen met deze image,heb hem op 3 stuks 7025+ geprobeerd maar ik ben weer terug bij Gemini 4.7.

     

    Netwerk is een stuk trager bij een FTP sessie, normaal kun je zo'n 60 mb halen maar met newnigma2 3.0.2 haal je de 20mb niet.

    Display helderheid is niet te regelen maar dat is bij Dreammultimedia bekend.

    Geeft toch regelmatig een crash wat ik bij Gemini nog nooit gehad heb.

    Problemen met omschakelen van sat. met Gemini geen probleem(vreemd.

     

    Verder ziet deze image er goed uit maar er zal toch eerst betere drivers beschikbaar moeten komen.

     

    Ik ben wel benieuwd wat jullie ervaringen zijn.

     

    Veel succes met de hobby.

    Henk

  6. Hallo Fred,

     

    ik zou maar snel een Dreambox kopen, ik heb al een tijdje een Hauppauge Nexus met een CI adapter + een irdeto cam module maar het is niet erg stabiel en het beeld op een computermonitor is ook niet om naar huis te schrijven. Het is wel scherp maar bij bewegende beelden kun je het goed zien dat het rafelig wordt.

     

    Groeten,

     

    Henk

  7. Jammmer dat ze willen stoppen, Hydra was een van de beste image's

    Hopelijk komen ze weer terug op hun besluit.

    In elk geval <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

×
×
  • Nieuwe aanmaken...