Ga naar inhoud


jedeje

Lid
  • Items

    896
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door jedeje

  1. Ik heb de 225 al lang geleden aan een vriend gegeven. Voor zover ik mij herinner is hij wel min of meer hardware compatible met de CT 5000C, maar niet met de 5000C+. Wat googlen levert dan ook meestal de melding "225 dood" op als mensen er een C+ firmware op hebben geflashed.

     

    Her en der wordt melding gemaakt van flashen met de file db_eraser om hieruit te komen. Die file is te vinden via google. Wellicht lukt het wel hem om te flashen naar de DR HD F16, die is ook min of meer compatible.

     

    Succes!

    jedeje

  2. Keurig op 5 september van CD een op naam gestelde email ontvangen met uitleg over de komst van HBO en de impact op het/mijn Top pakket.

     

    Per 1 September Top pakket + HD € 47,50.

    Per 1 Oktober Top pakkket + HD + HBO € 55,95.

     

    Verschil p/m € 8,45.

     

    Met HBO binnen het Top pakket ben je dus minder eurootjes extra kwijt als met HBO bovenop (bijv.) het Entertainment pakket.

     

    Ook dit was keurig in de email opgenomen:

     

    "Mocht u naar aanleiding van deze wijziging(en) uw abonnement willen wijzigen of beëindigen, dan kunt u dit tot 5 oktober 2012 kosteloos doen door contact op te nemen met de CanalDigitaal Klantenservice via het telefoonnummer 0900-7770040 (€ 0,15 p/min). Onze medewerkers zijn op werkdagen en op zaterdag bereikbaar van 09:00 uur tot 21:00 uur."

     

    Ik heb niet gebeld.

  3. Ik heb herhaaldelijk getest met de Aston, de Powercam en een Diablo, ongeveer de helft van de CD kanalen geven beeld, welke helft heb ik al wel eens in een van de TF E2 threads gepost. Een bonte mix van HD en SD.

     

    Ook bij mij staat hij al anderhalf jaar dienst te doen op de slaapkamer. Ik gebruik Oscam en een smartreader, al kan hij als het moet ook sharen met m'n ET in de huiskamer.

     

    @Hadrian, ik begrijp uit een andere thread dat jij CCcam 2.1.4 aan de praat hebt? Waar heb je die vandaan? Wel wat SH4 varianten gevonden, maar lopen doen die bij mij niet.

     

    Gr

    jedeje

  4. Ik dacht dat er standaard bij de ET9000 een kort doorlus kabeltje werd bijgeleverd om de LNB-OUT van Tuner 1 door te lussen naar de LNB-IN van Tuner 2. Dit geeft je dan wat meer opname mogelijkheden, maar natuurlijk beperkt tot de satelliet waar Tuner 1 naar "kijkt" en de Polarisatie (Horizontaal of Verticaal) van de zender die op Tuner 1 op staat.

     

    Veel beter is het om je LNBs (koppen) te vervangen door dual LNBs, waaraan dan twee 4-in 1-uit diseqc switches komen te hangen en twee kabels te trekken naar je box (1 per Tuner).

     

    Dan wordt kijken naar Astra 3 en gelijktidig opnemen van Astra 2 etc. mogelijk.

  5. en willen ze bij canal digitaal de 2e-3e smartkaart terug brengen naar alleen het Basis pakket.

     

    Wat een dilemma, als de pakketten op mijn kaartjes 2 en 3 worden teruggebracht van entertainment naar basis, dan moet ik wel intern sharen om vervolgens tegen de sid limiet aan te lopen.

     

    Ze doen er dan werkelijk alles aan om mij als klant te verliezen, prima bedrijfsvoering hoor.

  6. en dan de 2de en 3de kaart ook het zelfde pakket op activeren zonder extra kosten

     

    Dat is mijn grootste pijnpunt/irritatie en de hoofd reden voor mijn intern sharen. De (dure) HD, Film1/Sport1 en Eredivisie Live pakketten die alleen op mijn hoofdkaart zijn vrijgeschakeld.

     

    Ik heb sinds enige tijd UPC als regenreserve (op zich voor het snelle internet) en begrijp, dat ik daar wel deze pakketten op alle ontvangers kan zien terwijl ik er maar 1 keer voor betaal en beide nog meer zenders bieden ook.

     

    Dan is als dankzij deze CD actie bij mij nu zenders op zwart gaan het rekensommetje snel gemaakt. Dag CD.

  7. Mijn ET9000 is vandaag 1 jaar en 1 week oud en draait zolang al als een geruisloos zonnetje.

     

    En dat ondanks de vermeend brakke elco´s, de vermeend te heet wordende voeding, de te krappe kast, de moeite die je moet doen om een HDD in te bouwen en al die andere zaken die men hier tot in den treure blijft aanvoeren als reden de box niet te kopen, maar te gaan voor die andere waarvoor zij gekozen hebben danwel commercieele belangen bij hebben.

     

    Stel je budget vast, maak een lijst van wat je wilt dat de box kan en er blijft automatisch een beperkt lijstje kandidaten over. Dan rest zaken als smaak, vindt je het kastje mooi, support, hoe actief is de importeur/fabrikant, beschikbare images als het om een Linux box gaat etc etc.

     

    <sarcasme aan>Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van de bijgeleverde afstandsbediening, daar valt of staat het mee!<sarcasme uit>

     

    Ik ging op pad voor een VU+ DUO, de nr.1 op mijn lijstje, maar die bleek uitverkocht en kwam daarom thuis met de nr.2. Nooit spijt van gehad en ik weet zeker dat ik ook van de VU+ nooit spijt zal hebben gehad. Een DB8000 mocht/mag ik helaas niet kopen, stond dan ook niet op mijn lijstje.

     

    Gr

    jedeje

  8. Ik zie net bij onze Duitse AAF vrienden CCcam 2.3.0 verschijnen. Toeval?

     

    Changelog:

     

     

    -add seca tunneled nagra card support (may need card reset to see new revision after updating)

    -add SID LIMIT (see CCcam.cfg for details)

    -several smartcard fixes

    -several network fixes

     

    Ik ga hem morgen pas testen als er geen familieleden TV kijken...

     

    Groet,

    jedeje

  9. Ik kwam er zojuist via een ander forum achter, dat er (beta) firmware TF7700HDPVR_DEU_20111104.tfd ter download beschikbaar is gesteld op topfield-europe.

     

    Helaas geen enkele melding van de wijzigingen die zijn aangebracht, ik vermoedt (gezien DEU) verbeterde ondersteuning voor de Sky DE en CI+ CAMs,

     

    Als ik zin heb, zal ik hem er dit weekend eens opzetten om te zien of ik iets positiefs kan ontdekken.

     

    Bestand is te groot om op dit forum bij te voegen.

     

    gr

    jedeje

  10. Offtopic aan:

     

    Het uitsteeksel stoort mij geheel niet en doet het prima met de CD kaart (heb er 3), geen enkele reden dus voor mij om over te stappen naar intern sharen.

     

    Om je nieuwsgierigheid te bevredigen, als mijn vrouw boven op de TF ligt te kijken, de kids op hun kamer en ik lekker in de huiskamer met de ET aan het hobbyen ben, dan zou de "server" er steeds uit liggen, daar maak ik geen vrienden mee. Die onderlinge afhankelijkheid weiger ik dus, dan betaal ik maar wat meer aan CD iedere maand.

     

    Offtopic uit.

     

    gr

    jedeje

  11. Waarom wil je toch nog een Powercam of Aston laten draaien in je combinatie Titan//TF-7700PVR ?

     

    Heb je de hele thread gelezen? Dan is het namelijk heel duidelijk, dat ik reageer op een vraag van een ander.

     

    Ben nooit te beroerd om iets uit te proberen tbv van een/die ander, heb het spul toch liggen.

     

    Zal mezelf ook even citeren vanuit mijn openings-post: "CD kaart werkt prima met Oscam of Vizcam in combinatie met mijn smartreader+."

     

    Ik weiger volledig afhankelijk te zijn van card sharing zelfs niet intern.

     

    gr

    jedeje

×
×
  • Nieuwe aanmaken...