Ga naar inhoud


Andre1

Lid
  • Items

    158
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Andre1

  1. Zojuist met TVV gebeld. Met de TVV Antenne TV ontvanger (Hunter) kan je (nog) niet opnemen. De technische dienst van TVV is daar mee bezig. Dus er wordt wel aan gewerkt. Afwachten dus. Maar, als ik de CI+ met ingebouwde smartcard in mijn SAB Titan 4 Combo receiver stop werkt alles perfect en kan ik ook opnemen + timeshift. 

  2. Ik kijk geen RTL en heb dus niets gemerkt. Heb dit soort korte storingen (geen beeld) wel al voorgehad op andere Antenne TV zenders. Is heel vervelend omdat je niet weet of het misschien aan je installatie (antenne, enz.) ligt Ik vind dat TV Vlaanderen dit zou moeten melden maar dat doen ze dus duidelijk niet. 

  3. Het probleem lag dus bij TVV en niet mijn installatie. Dit meldt TVV nu (12 uur later !) op haar website :”Er is momenteel een technisch probleem met het verkrijgen van signaal met Antenne TV. Wij lossen dit zo snel mogelijk op.”  En op het antwoord van Tripleboy zat ik al helemaal niet te wachten

  4. 14 uur geleden zei astro iris:

    Gisteren een reclame in de bus van TV Vlaanderen. Gezien VRT stopt met uitzendingen bieden wij voor 9.95 euro antenne tv via DVB-T aan, je kunt de zenders + nog 13 andere zenders blijven ontvangen via je bestaande antenne en dit voor slechts 2 cent per zender. Als je nu abonneert dan krijg je je decoder en CI module met smartcard volledig terugbetaalt  Ik dacht dat het DVB-T2 was? Volgens TVV zou ik dus met mijn DVB-T tv alleen module en kaart nodig hebben, of ben ik mis?

    Je hebt ook een DVB-T2 decoder nodig. Is momenteel toch gratis indien je 2 jaar abonnee blijft. De CI-module met ingebouwde smartcard kun je later, als je ooit een nieuwe TV met ingebouwde DVB-T2 ontvanger koopt, rechtstreeks in het CI-slot van je TV steken. De decoder heb je dan niet meer nodig. Ik heb een Antenne-TV abonnement genomen voor ons vakantieverblijf in De Haan. Werkt perfect met de TVV antenne, die binnen staat en zonder direct zicht op zender Egem.

  5. Jawel, de ontvanger ziet de externe disk. Kan ook bvb de zenderlijst van de ontvanger naar de USB-stick oploaden of ook mp3's afspelen.

    @Smetje: ja, ik vermoed dat ik dit nodig heb, maar ga nog effe wachten met die erop te zetten . . .

  6. Ik heb verschillende FW versies geprobeerd maar geen verbetering. Dan de Maxdigitaal 225 Combo omgezet naar de Clarke Tech 5000C. Bootloader van de 5000C erin gezet en laatste firmware CTECH5000C_209p.stb. Geen verbetering. Ook andere p- versies deden het niet. Ligt dus waarschijnlijk aan het toestel (aan de HW). Heb dan maar een nieuwe receiver gekocht. De Cark Tech HD4100 Plus. Probleem met HD zenders is nu opgelost. Hartelijk dank aan allen die me geholpen hebben. Over de CT HD 4100 Plus heb ik wel nog een aantal vragen maar zal dit posten in het betreffende forum.  

×
×
  • Nieuwe aanmaken...