Ga naar inhoud


maring

Lid
  • Items

    58
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door maring

  1. Hallo,

     

    Ik heb een vraag over een onderwerp wat ik volgens mij hier al eerder voorbij heb zien komen maar die ik niet meer kan vinden en ben benieuwd of daar ook een oplossing voor was.

    Ik heb een Vuduo2 ( OpenPli 4.0) die geen kabelscan meer doet. Dat heeft die altijd gedaan maar na een update waren en de zenders ineens verdwenen en de VuDuo2 geen zenders (kabelscan e.d.) meer vinden bij Ziggo. (freq 474.000 ID 05555)

    Nu las ik dat als je terug zou gaan naar software OpenPli 4.0 van 17 april dat die het dan weer zou doen en dat bleek inderdaad juist te zijn. Na installatie van die software kon de VuDuo2 weer een kabelscan doen.

    Ik ben benieuwd of hier inmiddels al een oplossing voor is anders zou je de VuDuo2 niet meer kunnen updaten. Ik kan de oplossing helaas nog niet vinden. Thanks voor het meedenken.

     

  2. Hoi Varkentjes,

     

    Ik heb het .tar bestandje van 25-8-2011 gedownload maar hoe en waar zet ik ze nu handmatig in mijn db 800. Ik zie namelijk meerdere mappen staan waar picons in kunnen. Misschien dat jij mij de routing zou kunnen geven. Downloaden via pli lukt dus niet dus ik wil het zo proberen.

     

    Gr Martin

  3. Hoi Varkentjes

     

    Bedankt voor het reageren. Sorry, ik dacht dat ik gelezen had dat jij ook in het casema gebied woonde maar dat is dus niet zo. Ik ben wel blij dat jij ze ook voor ons wilt maken.

    Volgens mij heb ik de Pli 2.1. Ik heb eergisteren nog een update binnengehaald maar ondanks dat zie ik alleen maar de vorige versie van april staan. Ik heb ook een VU+ en als ik daarmee naar download ga zie ik ze wel staan. Daar staat op zeker Pli 2.1 op.

    Ik begrijp dat ondanks dat ik eergisteren een nieuwe update op de DB 800 heb binnengehaald ik Pli 2.1 moet hebben draaien om dit picon bestand van 20110828 te kunnen binnenhalen?

     

    Gr Maring

  4. Hallo,

     

    Ik heb een vraagje.

    Ik heb gisteren met mijn DB800 HD met dvb-c een update gedaan maar zag dat de picons die in de download stonden van 20110604 waren. Ik lees hier dat er inmiddels een heleboel zijn bijgekomen of aangepast.

    Weet iemand hoe ik eventueel wel over deze nieuwe picons kan beschikken. Het mooiste is natuurlijk via de software update maar daar zie ik die van augustus niet staan.

     

    Gr Maring

  5. Hoi Pedro,

     

    Bedankt voor je reactie. Ik stelde mijn vraag om de volgende reden.

    Als ik normaal pli op mijn vu+ zet dan kreeg ik, als ik de ontvanger opnieuw had opgestart, eerst een menu waar ik door heen moest lopen, zoals welke aansluiting, taal, wil je instellingen terugzetten etc. Nu kreeg ik die vragen niet en stond die gelijk op een zender, vandaar dat ik dacht dat dit mogelijk iets te maken zou kunnen hebben met de bootloader. Mocht je nog info hebben mbt dit dan hoor ik het heel graag.

     

    Nogmaals thanks!

     

    Maring

  6. Hallo,

     

    Kan iemand mij vertellen welke bootloader ik moet gebruiken i.c.m. met de pli 2.1 voor mijn VU+ en waar ik die kan vinden.

    Ik heb begrepen dat als je Pli 2.1 erop wil zetten er dan eerst een andere bootloader in moet?

    Alvast bedankt.

     

    gr Maring

  7. Hallo,

     

    Ik heb een vraagje over de triaxschotel 88 cm en de moteck SG2100a. Ik heb deze combinatie pas geinstalleerd en mij valt het op dat als het waait het beeld bijv. op 19,2 en 23.5 gr oost dan even bevriest.

    Volgens mij zou jij met een 88 cm daar geen last van moeten hebben. Wie kan mij hier wat over zeggen??

    Nu zit er bij de schotel een gedeelte waaraan de schotel wordt vast geklemd met aan beiden zijde een graden boog.

    Maakt het nu wat uit hoe je die installeert want aan beiden zijde zit dus die graden boog en uit de bijgeleverde tekening kom ik het niet zo goed opmaken.

    Maakt het in deze wat uit hoe die erop is gezet??

    Bedankt alvast voor het meedenken.

     

    gr Maring

  8. Hallo,

    Misschien een rare vraag maar vind ik de scaler??

    Ik heb de VU+ pas een paar dagen in huis en ben hem nog aan het ontdekken. Als ik lees dat je hier mogelijk het beeld mee kan verbeteren dan wil dat wel proberen.

    gr.

  9. Hoi Matthew,

     

    Als je via Ziggo kijkt naar Eurosport dan staat rechts onderaan schuin geschreven Native HD. Wordt dat dan door Ziggo erbij gezet of wordt dat mee gezonden door Eurosport.

    Ik heb begrepen dat native hd echt HD is vandaar mijn vraag van welke sat/freq Ziggo dat dus vandaan haalt.

     

    Gr Maring

×
×
  • Nieuwe aanmaken...