Ga naar inhoud


pizzaman323

Lid
  • Items

    121
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door pizzaman323

  1. Hallo,

     

    Het afspelen van avi, mpg en divx/xvid krijg ik met de DM800HD-SE met openpli erin nog niet voor elkaar. Heb de dvd en de vlan plugin erop staan. Bij avi en mpg krijg ik wel geluid, geen beeld. De divx doet helemaal nix. ALs ik het met de mediaplayer probeer gebeurt ook nix.

     

    Heeft iemand een idee hoe ik dit wel aan de praat krijg? Moet er hiervoor nog een bepaalde plugin geïnstalleerd worden? Dat zou juist één van de voordelen zijn van de snellere processor in die box.

     

    Mvgr,

    Pizzaman.

  2. Ik kan me haast niet voorstellen dat het aan vocht of diseqc ligt omdat ook al schakel ik niet, tussen de verschillende lnb's, dus als ik schakel tussen zenders van dezelfde lnb, dus de 23.5, hetzelfde resultaat.

     

    Ik heb op de dm800 eens de 'diseqc tester' plugin gestart. Ook daar geen fouten.

  3. Hoi,

     

    Hoe kan het dat TvGelderland bijv. een ontvangst sterkte heeft van 98% en een andere bijv. NedHD slechts 43% op dit moment (zonnig weer, geen wolkje aan de lucht zeg maar). Weer een andere zender Discovery science en bijv. komt niet verder dan 29% wat een hakkelig beeld resulteert. Deze zitten toch allemaal op dezelfde satelliet? Of is dit toch nog een uitricht kwestie? De ontvanger is een DM800 (Dreambox).

    Je zou zeggen dat het goed is uitgericht (met TvGelderland op 98% signaalsterkte).

     

    Alvast bedankt!

  4. blush

    Heb het al voor elkaar. Bij de signaal zoeker stond een niet juiste transponder geselecteerd. Ik had de ladder al aan de kant gegooit en was al maar wat over de andere sats aan het zappen en kwam even langs die 23.5. Warempel deed die het!

    Dus ik meteen die signaal zoeker die ik op de dm800 had geïnstalleerd (Pli software), en daar vond ik mijn 'fout'.

     

    Bedankt voor jullie snelle reacties!

     

    Groeten,

     

    Pizzaman.

  5. Hallo Satvet,

     

    Ik ben hier in de weer met een Titanium Twin Monoblock TMT 43 op een 88 cm schotel. Heb de schotel nu op astra1 uitgericht staan. DM800 schakelt niet. Kabel is behoorlijk lang. Je schrijft over een lange kabel dat je dan de spanning moet wijzigen. Op welke waarde moet die dan gezet worden bij een lange kabel?

     

    Groeten,

    Pizzaman.

  6. Ik heb voorheen telkens de laatste pli fw op de dm800 gehad, nu met newnigma2-release-dm800-v2.3.2 fw reageert de afstandsbediening stukken beter crazy

     

    Waar dit nu aan ligt?? In huis is niks veranderd. Alles staat nog op dezelfde plek..... Hij staat bij mij ook achter een glazen deurtje in een kast.

     

    Vreemd, maarja, dit viel me vrij snel op nadat ik die newenigma2.... geïnstalleerd had.

  7. [All] heb ik in die zin gebruikt omdat ik ook het vermoeden heb/had dat je dit via DreamboxEdit kunt aansturen/bepalen. Dat programma gebruike je niet alleen voor de 800. Vandaar de [All] dus.

     

    Maar, is dit dan te 'sturen' via DreamboxEdit of bepaalt de box zélf welke codering gebruikt moet worden (dus wanneer bijv. seca kaart erin zit en seca zender gekeken wordt (zoals nld zenders)).

     

  8. Hallo,

     

    Weet iemand of het mogelijk is om met DCC 2.92 een full backup/image te maken van een DM800? Ik wil deze gebruiken om een andere DM800 te 'klonen'.

     

    Als ik verbinding heb met DCC 2.92 naar de box en ik ga naar die backup 'tool' blijft die 'backup' knop grijs en is niet te klikken.

     

  9. Hoi Tellar,

     

    Zo'n Spaun switch SAR 411 WSG bijv. zou je met een beetje zoeken al wel voor zo'n 25 euries kunnen vinden. Ik heb hem zelf niet, maar heb gehoord dat Spaun die met dm wel goed werken.

     

    Heb gehoord dat die Edison met een dm niet al te lekker schakelen. Maar nogmaals, heb dit alleen van horen en zeggen.

     

    (Ben aan het orienteren naar nieuwe schotel opstelling enz. ivm verhuizing. Zit aan zo'n Wavefrontier te denken en heb dus ook een aantal switches nodig).

  10. Mijn box is ook terug geweest. 1 weekje. Heeft nu een serienr met 86 als begin.

    Voor de "reparatie" had hij serienr 85. De box deed niks meer, maar dan ook écht niks meer. Flashen was niet mogelijk, opstarten ging ook niet.

     

    Nu met de nieuwe bord loopt hij bij HD nog wel vast na zo'n 10 min. kijken.

     

    Achja, meeste zenders zijn "gelukkig" nog SD. De vorige bord is ook blijven hangen op een HD zender en niet meer tot leven gekomen. Deze komt iig nog wel telkens weer tot leven. Ik durf daarna een poos hem niet meer direct op HD te zetten met het risico hem weer een week kwijt te zijn.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...