Ga naar inhoud


albertjh

Lid
  • Items

    130
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door albertjh

  1. Origineel bericht van: Littlesat
    Dat van die serienummers van de kaart is een broodje aap verhaal.

    Het grootste probleem komt dus omdat er ontvangers zijn die niet goed omgaan met de EMMs... de seca3 kaarten krijgen dus geen upgrade(!) omdat de software van deze ontvangers niet goed omgaat met dubbele EMM streams op dezelfde caid/providerid.

    Dit kan wel eens een lastig staartje geven voor CDS.

    Als ik CDS was zou ik voor deze gebruikers in eerste instantie de kaart-swap uitstellen en een aanbieding doen voor een nieuwe ontvanger...


    Dus wat cd zegt is waar en de rest niet.
    Mijn ontvanger was voorzien van de nieuwste firmware en bovendien heeft de kaart wel gewerkt vanaf het begin en was van de een op andere dag zwart. Ligt aan mij zeker.
  2. Heb vanmorgen gebeld met Canaldigitaal en toen bleek dus dat de nieuwe kaart nog niet in hun systeem zat. Had dus wel beeld maar sinds gisteren op zwart. Toen ik gisteravond inlogde op hun site zag ik al dat mijn nieuwe kaartnummer niet op mijn naam stond (de oude wel) en als ik nu inlog staat er wel mijn nieuwe kaartnummer. Toch geweldig die service van CD want het lijkt er dus op dat de nieuwe kaartnummers niet verwerkt zijn in hun systeem en wij dus daarom geen beeld meer hebben. Tien minuten na het telefoontje gelukkig wel weer beeld. Heractivatie gisteravond ook al geprobeerd zonder resultaat.

  3. Heb hier verleden week ook dit probleem gehad en had eerst ook geen display meer. Pas nadat ik de originele firmware al enige keren geladen had begon alles ineens weer te werken. Ook de GBFC0 (zie bijlage) flash eerst gedaan.

    Heb wel vaker een dooie strong tot leven gewekt maar het werd deze keer ook mij toch wel even Spaans benauwd. Blijf zoeken er is vast wel een oplossing.

    Grtz Albert

    1023877-GBFC0.zip

  4. Voor de blob heb je genoeg aan twee files.

    De int ee file moet je er wel bij hebben voor de freedom nl versie.

    Als je de l*xs*t files gebruikt staan de files er wel bij en volgens mij nu ook bij de *mt*c files

    Succes Albert

     

  5. Ik heb ook nog geen kaart ontvangen en als dus straks de knop omgaat kan ik niet meer kijken.Zou er dan misschien toch eens een keer een aktie gevoerd kunnen worden tegen Canal+?

    Ik wacht nog even af maar ik baal nu al omdat ik dus niet gratis naar alle zenders heb kunnen kijken zoals anderen wel.

    Grtz Albert

    P.S. Zouden we misschien eens een keer een reactie kunnen krijgen van Canal+

    zodat we allemaal weten waar we aan toe zijn. Meelezen doen ze ook dus....! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

  6. Ik denk dat je op deze site echt wel alle informatie kunt vinden die je zoekt, maar dan moet je er wel wat tijd in steken. Wat bedoel je eigenlijk met vastlopen? De v9b is een firmware die juist bekend staat als een van de stabielste voor de strong, maar heeft wel een aantal beperkingen. Lees en zoek eerst maar eens goed op dit forum en kom je er dan nog niet uit dan helpen wij je wel verder. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

    Grtz Albert

×
×
  • Nieuwe aanmaken...