Ga naar inhoud


FunKey

Lid
  • Items

    71
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door FunKey

  1. Ik wilde mijn LNB vervangen en merkte op dat er een hoge spanning op de buitenkant van de f-connector stond, het prikkelde in de vingers. Zelfs nadat ik de stekker van de Dreambox uit het stopcontact had gehaald. Is dit normaal, hebben anderen hier ook ervaring mee?

  2. Ik probeer een opname te programmeren met de timer op de Dreambox. Ik probeer 'Gone with the Wind' op te nemen van a.s. vrijdag op NET 5. De film begint op vrijdag 31-12 en eindigt op 1-1. Het is bij mij niet mogelijk om deze datum op de TV te selecteren en als ik het via de web-interface doe dan lijkt het te werken maar dan krijg je na het saven een rood kruis te zien dat er een fout is.

     

    Ik draai de Pli image van 9-12.

    Iemand ideëen voor een oplossing?

  3. Oeps, een ander was mij net voor in een eerdere posting. Het gaat om de scam die de extensie .txt heeft.

     

    Zo te zien heeft een groep die zichzelf de "Anti-Knot Group" noemt de nuttige informatie uit de Knotcard weten te halen.

  4. Ik weet niet of mij iets is ontgaan, maar ik zag op de Slovaak een scam file staan en dacht: "Goh, laat ik die eens proberen." en tot mijn verbazing had ik op het hele pakket beeld. Ik had hier nog niets van gelezen dus meld ik dit maar...

     

    <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

  5. Sinds ik de nieuwe image versie 1.08 geinstalleerd heb lukt het niet om opnames gemaakt met newcamd, met PROJECTX om te zetten naar een MPG-file.

     

    De melding "private stream" verschijnt dan en er wordt geen MPG file van gemaakt (0 bytes written).

     

    Opnames die ik met scam maak kan ik wel omzetten met projectx.

     

    Ligt dit aan newcamd? Is er een alternatief?

  6. Ik mis nog een toets om snel te kunnen wisselen tussen 4:3 letterbox en 4:3 panscan.

    Ik kijk nog op een ouderwetse 4:3 TV en als er dan breedbeeld uitzendingen zijn, wil ik soms wel met pan&scan kijken (bijv. 2.35:1 formaat), maar soms ook weer niet.

    Nu moet je dit elke keer wijzigen onder Systeem instellingen -> A/V instellingen.

     

    Aangezien er (volgens mij) geen toetsen meer vrij zijn op de afstandsbediening, is het dan mogelijk om bijvoorbeeld de Shift toets te gebruiken i.c.m. de Video toets?

  7. Flippie,

     

    Ik heb de SuperJack DG-120 en ik hoop hem binnenkort niet meer te hebben...

    Hij is vorige week overleden, ik heb hem pas 7 maanden. Ik heb hem aangesloten op een Dreambox en er zit geen Goto(X) of Usals op en dat mis ik wel. Er zitten verder op de motor zelf alleen maar twee knopjes (oost en west).

     

    Ik ga nu voor een Stab.

  8. Hallo,

     

    Ik heb een SuperJack DG-120 motor op een Dreambox aangesloten. Dit werkte tot gisteren goed. Maar sinds vandaag doet hij helemaal niets meer, heb nog wel beeld op Astra waar hij gelukkig nog op stond. Zelfs de twee knoppen op de motor zelf doen ook niets meer.

     

    Ik heb de kabels nagelopen, heb een Flash-erase op Dreambox gedaan.

     

    Heeft iemand een idee waar dit aan kan liggen?

     

    Ik heb niet een tweede ontvanger om te testen of het aan de Dreambox ligt.

     

    Gr. FunKey

  9. Net als in deze thread: Dreambox dood? heb ik nu ook problemen met het flashen.

     

    Na een Internet Update met de Ronaldd image bleef de box hangen, na lang wachten (ong. 30 min.) en een reboot start de box niet meer op. Er blijft alleen een zwart beeld op TV en op de LCD komt hij niet verder dan 'Dream Multimedia'.

     

    Nu heb ik eerst met DreamUp en een null-modem kabel geprobeerd de box te flashen, dit ging niet. Vervolgens met HyperTerminal toegang tot de box proberen te krijgen, hierbij komt alleen de regel Dreambox DM7000 te staan en verder niets. Heb ook de box een tijd zonder power laten staan maar dat maakte ook niets uit.

     

    Met DreamUp krijg ik na een Connect: 'ok, connection established' en na een Erase krijg ik 'flash-erase finished, result 0'. Als ik hem probeer te flashen met een originele image krijg ik in het log scherm de melding 'uploading image' maar Job en Status veranderen niet (nog steeds 100% en ok, connection established), ook niet na 30 minuten wachten. Heb dit geprobeerd met alleen null-modem kabel en met null-modem kabel en UTP kabel aangesloten. Als ik ping met DreamUp krijg ik het volgende 'Ping, result 31337'.

     

    Heb verder alles losgekopeld: COAX, HD, CAM, etc.

     

    NIETS LUKT MEER, aargh...

     

    Ben ten einde raad. Heeft iemand nog ideeën?

    post-2284-1318257882,6082_thumb.jpg

  10. 1) Ik haal met FTP maximaal 2,62 MByte/s.

     

    2) Soms wel haperingen tijdens FTP transfer, soms helemaal geen hapering tijdens transfer van een hele film. Wat de logica hiervan is...???

     

    3) Bedenk me net dat ik nog nooit een FTP transfer heb gedaan in file-mode terwijl er niets speelt. Lijkt me dan dat je dan meer CPU power hebt voor de transfer en dus misschien sneller. In TV-mode heb je niet de volledige CPU power. Heb ook ergens in een post gelezen dat half-rate soms sneller werkt.

  11. Ook ik had het probleem van het stotterende beeld na het inbouwen van een HDD, ook bij mij werkt het met een externe voeding wel goed.

     

    @M_Z

    Ik heb die andere elco nog niet geprobeerd. Die haperingen komen bij mij elke 5 tot 10 seconden voor, die elco zou dat dus volgens mij wel

    redelijk kunnen opvangen. De HDD is niet constant aan het schrijven, hij zet de data eerst in de cache, als de cache vol raakt schrijft

    hij het pas echt fysiek naar de schijf.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...