Ga naar inhoud


satfreak10

Lid
  • Items

    68
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door satfreak10

  1. Ik wil nog even antwoorden, zijn laatste mail naar mij was : geld is binnen goederen worden morgen opgestuurd en sindsdien hoor ik nix meer van hem. Ik heb hem al zeker 20 emails verstuurd (naar zijn persoonlijk adres), maar ik krijg totaal niks van antwoord. Ik zeg nogmaals, het gaat nu echt niet om die 150 €, dat hij daar geluk meeheeft, het gaat me wel om het principe en daar kan ik niet mee leven.

    Dit is de kopie van de laatste mail van sjaak en sedertdien niks meer :

    Sorry voor het late reageren maar mijn vrouw was met spied opgenomen in het

    ziekenhuis.

    Ze heeft een dubbele longontsteking maar is nu aan het opknappen gelukkig.

    Geld is vandaag binnen gekomen.

    Bedankt.

    Stuur morgen de server op.

     

    Sjaak

     

  2. Ik wil er wel voor uitkomen dat ik hem 150 € heb gestort en alles heb doorgegeven (adres en dergelijke)

    Hij beloofde mij alles op te sturen, maar ik hoor er echt niks meer van. Ik heb hem diverse persoonlijke mails verstuurd, maar er wordt niet op gereageerd. Ik zei al diverse keren tegen de beheerder van het forum dat het mij zeker niet om de 150 € gaat, maar wel om het principe. Zoals diverse mensen hier beweren, wat kan je nou met 150 €. Ik kan echt bewijzen dat ik al verschillende pogingen deed om hem te benaderen, maar ik kreeg nog nooit respons. Het is wel zo, zoals beweerd wordt, dat we deze persoon niet mogen beschuldigen zonder dat wij iets weten. Het is wel zo dat het echt vreemd is dat niemand reageert op zijn persoonlijke mails. Ik zeg nogmaals, het gaat niet om het geld, maar om het principe. Zoals ik zei tegen de beheerder had ik graag de leden hier gewaarschuwd, dat is het voor mij. Ik hoop wel nog dat deze zaak kan geregeld worden, maar ik heb wel mijn twijfels.

    Mvg

    Dirk

  3. Hallo iedereen

     

    Ik ben iemand die hier niet zo veel schrijf, ik laat het liever over aan Aimé. Ik weet, we hebben het trouwens al ondervonden, kritiek krijg je altijd. Maar daaraan kom je gewend en daarvoor kweek je een olifantenvel "wie niks doet kan niks misdoen". Ik kan wel vertellen dat we er alles hebben voor gedaan om vlaanderen op kaart te zetten wat satelliet betreft. We zijn met politici naar astra geweest, we zijn met onze doelstellingen in het parlement geraakt, we zijn bij de Minister van media geweest. Het bestuur van de BSH VZW heeft zich niks te verwijten.

    Het is wel jammer dat we door bepaalde mensen in de steek worden gelaten en mijn doelstelling is en blijft "de beste stuurlui staan aan wal"

    MVG

×
×
  • Nieuwe aanmaken...