Ga naar inhoud


nokia master

Lid
  • Items

    177
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door nokia master

  1. Hallo allemaal, ben er een tijdje uit geweest, en om de lange winteravonden weer een beetje op te vullen maar eens weer even aan het stoeien met de strong.

    Ik zie dat er weer een nieuwe sattracker 4.0 is, wat is het voordeel precies van deze versie? M.a.w wat kan ik er meer mee als met de oude versie?

     

    Groeten Nokia master

  2. Ok, dankzij de tips van Robertus <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> hartstikke bedankt !!!, ben ik een stuk verder gekomen maar zit nu even vast.

     

    In mijn str 8000 2 flash staat nu:

     

    sattracker 3.0 2flash

    Parche_SatTracker_8000_2F_SCT_r2.bin

    Kanalenlijst

    EMU8000_SatTracker_SCT_2F.bin

     

    en op de pc heb ik SCT geinstalleerd en toen Vplug. Heb ook verbinding met de ontvanger met 9600 baud en zappen gaat ook ok via de pc.

     

    Als ik nu SCT opstart, start vplug ook direct mee en die geeft bij het laden van vplug.dll aan plugin detection failed.

     

    Zenders als orf zijn ok maar pakket D en Prem zwart en met SCT kan ik trouwens ook geen zenderlijst uit de ontvanger halen.

     

    Het zijn misschien hele domme vragen, maar ik stam nog uit het tijdperk van gold en funcard en ben net een beetje vertrouwd met sattracker aan de draai krijgen <img src="/forums/images/graemlins/blush.gif" alt="" />

     

    Vriendelijke groeten Nokia Master

     

    P.s. emu in sattracker staat ook op off

  3. Citaat:
    dat weet ik en doe ik ook heus wel maar als Nokia master weer een kanalenlijst maakt is dat gewoon een tip, gewoon opbouwende kritiek.

     

    MVG. Gerard

     

    Zeker, als je zelf denkt van hey, dat kan beter. Mail het maar hoor, geen probleem.

    Wat is dat precies voor kanaal dan moi moi als ik vragen mag. epg werkt toch gewoon met de info knop op de nederlandse zenders.

     

    Met vriendelijke groet Nokia Master

  4. Citaat:

    Wat ik eigenlijk zelf lastiger vind is dat ik iedere keer als ik de zenderlijst er opnieuw inzet dat ik eerst alle zenders weer langs moet om de codering weer goed te zetten,( + B 1 ), daar zou ik graag nog wel iets aan willen veranderen.


    Dit is inmiddels correct ingesteld, daarbij heb ik nog wat met de zenders geschoven en toegevoegd, en daarom hierbij een nieuwe zenderlijst voor de strong 8000 2flash waar alle coderingen dus correct staan ingesteld.


    Vriendelijke groeten Nokia Master
  5. Ik heb nog niet echt alle zenders er in gezet daar ik eigenlijk nooit naar de arabische zenders e.d. kijk dus die zijn meest weggelaten.

     

    Wat ik eigenlijk zelf lastiger vind is dat ik iedere keer als ik de zenderlijst er opnieuw inzet dat ik eerst alle zenders weer langs moet om de codering weer goed te zetten,( + B 1 ), daar zou ik graag nog wel iets aan willen veranderen.

     

    Ben nog even aan het foemelen hiermee, misschien als ik ze allemaal handmatig heb gedaan met + B 1 vervolgens opsla en deze zenderlijst weer uit de deco haal, geen idee.

     

    Dus mocht iemand hierover nog suggesties hebben, graag.

     

    Tevens krijg ik ORF niet aan de draai, ik heb reeds handmatig de goede irdeto nummers in de emu ingevoerd daar de 0a en 01 met dowloader niet up to date zijn, maar hij pakt hem nog steeds niet.

     

    Vriendelijke groeten Nokia Master

  6. Noem me dom, maar ik zie door de bomen het bos even niet meer, het is me allemaal even te cryptisch omschreven.

     

    Ik heb een strong 8000 2flash dus zonder geheugen uitbreiding, ik had altijd sattracker 1.7 , een zenderlijst met nieuwste emu erin geladen (downloader), de seca2patch van interpol er in

    en dan nog een emu bestand.

     

    Kan ik dit gewoon zo blijven doen wil ik d+ en Prem zien? Zo ja, welke emu moet ik nu dan hebben?

     

    Of moet ik perse die autoroll hebben? En wil die autoroll uberhaupt in mijn ontvanger?

     

    Kan iemand me alstublieft gewoon in stappen uitleggen wat ik moet doen met welke bestanden om mijn 2flash strong 8000 weer een beetje nieuw licht te geven

     

     

    Vriendelijke groet Nokia Master

  7. Ik weet hoe het werkt met inladen firmware, kanalenlijst, downloader, emu enzovoort, mijn vraag was alleen:

     

    Wat is de nieuwste firmware, kanalenlijst en emu's die ik nodig ben om licht te krijgen? ( Strong 8000 2flash )

     

    Veel van de sites waar ik altijd mijn emu's en dergelijke haalde bevatten nu alleen nog emu's en kanalenlijsten van een half jaar oud, dus een paar linkjes zouden wel makkelijk zijn

     

    Vriendelijke groet Nokia Master

  8. Hallo, wou mijn strong 8000 (2flash) eens weer voorzien van nieuwe firmware, kanalenlijst en patch.

     

    Ik heb het forum eens een beetje doorgelezen en zie dat er weer veel interresants is om mee te experimenteren, maar ik kan hier eigenlijk niet precies uit opmaken wat momenteel de nieuwste firmware, kanalenlijst en patch is.

     

    Kan iemand me hier even een kleine review van geven?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...