Ga naar inhoud


Moszle

Lid
  • Items

    55
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Moszle

  1. Origineel bericht van: kweetnie
    Ik snap 't ffe niet...
    'n apparaat voor €400,- kopen en dan nog zelf moeten aanmodderen voor 'n eventuele koeling??
    Nog niet bijna.....!
    Het ding vliegt voor mijn part uit elkaar, want het is en blijft, (tenminste, als hij er niet tegen kan), een ontwerp fout. Hij gaat dan linearecta retour!!!

    Je koopt toch verdorie ook geen nieuwe auto om er dan achter te komen dat je nog zelf een compressor erbij moet kopen omdat de banden langzaam leeg lopen??


    Niemand heeft gezegd dat je er een ventilator in moet stoppen. Ik denk dat meer dan de helft van DM800 gebruikers dit niet eens heeft gedaan. Mijn dreambox staat dag en nacht aan en ik vind het een beter idee om dat ding koeler te hebben. eigenlijk doe ik het zoals een standaard koeler op een processor van een PC, deze vervang ik ook omdat ik hem stiller wil hebben en het is ook uiteindelijk beter voor de warmte ontwikkeling.

    Greetz,

    Moszle
  2. Meen je dat nou? Was ik helemaal vergeten. Nee even zonder dollen, dat had ik natuurlijk allang gedaan, echter geen resultaat. Ik vind het allemaal heel apart. Alle andere images kan ik wel laden maar deze niet. Heb de dreambox al gereset ed. Maar geen resultaat.

  3. Ik heb een probleem met het uploaden van de Gemini 3.90 versie. Als ik de upload start (heb eerst het bestand geselecteerd) zegt de browser (zowel IE als firefox) dat hij de desbetreffende pagina niet kan vinden.....Als ik versie 3.80 upload werkt deze wel. Het enige verschil wat ik merk is een verschil in grote van de images. Iemand een idee waar het aan zou kunnen liggen?

  4. Laten we gewoon eens bij het begin beginnen, Dreambox biedt de mogelijk om (zoals ze het zelf zeggen) tegen een preferential price een DM 8000 Beta te testen, dit alles gebeurd via een reclame banner op hun website.

     

    Een beta test is in mijn ogen (nogmaals MIJN ogen) een test voor de DM 8000 die gedaan word voor de uiteindelijke commerciele release. Beta test is in mijn ogen dan ook de laatste test fase en deze worden naar een x aantal testers toegestuurd die buiten de onderneming Dream Multimedia staan. Met andere woorden nu mag er getest worden in het echte leven. Meestal gebeurd de beta testing door een externe partij. In dit geval kiest Dream multimedia voor consumenten die hierin interesse hebben.

     

    nu wordt er nog geen enkele prijs genoemd via Dream Multimedia , hier kun je achterkomen op het moment als jij jezelf inschrijft. Dus op het moment dat jij jezelf inschrijt wist je dus al dat je ervoor moest betalen, dat je preferential price in sommige mensen z'n ogen duurder uitvalt dan verwacht is dacht ik zo niet het probleem van Dream Multimedia..........Nu zijn de meeste van ons Nederlanders op dit forum en ook enkele belgen, en weet ik uit ervaring dat wij nederlanders graag het meeste van de tijd voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten.......de prijs van 899 euro is daarom voor sommige een flinke prijs en ook begrijpelijk dat je dit wellicht te gortig vind. Maar nogmaals na alle informatie die je van dream multimedia hebt ontvangen ben je niet verplicht om hieraan deel te nemen. Maar op het moment dat jij jezelf wel inschrijft voor deze beta test, dan ben je met je volle verstand ervan bewust waarvoor jij je jezelf hebt ingeschreven en je handtekening voor hebt gezet. Als er e e n en ander niet duidelijk is voordat jij je handtekening zet lijkt het me het meest logisch dat je navraag doet en dit wellicht voor je eigen gemoedstoestand zwart op wit laat zetten. Verder ben je dus helemaal niks verplicht. Ook niet als je 899 euro teveel vind.

     

    Mijn moeder zij vroeger altijd tegen mij als er iets op TV was wat mij niet aanstond, dat er een uitknop (of standby knop) op de tv zat........met andere woorden je hoeft niks, je mag hieraan deelnemen tegen de voorwaarden die dream hierin definieert.

  5. Origineel bericht van: Neptunus

    Is toch eigenlijk niet normaal meer dat je er een fan in moet zetten. Vind ik toch een gemis van DMM. er zijn al langer klachten over de warmteontwikkelingen in de Dreams en hoewel de componenten er wel tegen zullen kunnen wordt geen enkele ander box (misschien de Topfield uitgezonderd) zo heet.


    Dit is eigenlijk ook niet normaal.......daarom dacht ik al om een fan in te bouwen......de Fan is ook nog een geruisloos en warm wordt de dreambox niet meer.....!! Als je het helemaal goed wilt doen, dan kun je er nog een externe aan/uit knop en snelheids regelaar bijzetten.

    Greetz,
    Moszle
  6. Ik heb de laatste paar dagen flink internet & sat4all lopen afsnuffelen naar wat harddisk info voor de Dreambox 800. Echter ik heb geen idee welke grote qua Harddisk in de DM800HD kan. Iemand suggesties? Ik had zelf deze op het oog: Seagate BARRACUDA 7200.11 1TB 32MB (SATA 3.5"). Kan 3.5" trouwens geplaatst worden en hoe zit het met de warmte ontwikkeling iervan?

     

    Thanx alvast voor de reacties laugh.

    Greetz,

     

    Michel

  7. Zo, ik heb mijn probleem opgelost, ik heb mijn pc opnieuw geinstalleerd met Win XP Pro Sp2 UK en nu werkt alles weer naar behoren. Er zat dus iets gruwelijk fouts in mijn win xp.

     

    Thanx allen voor de hulp <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

  8. 't mooiste is..........als ik op sirius ben, en ik kijk bijvoorbeeld Fox News en hij staat op Card+emu dan werkt niks, zet ik hem op card dan werkt het wel gewoon. dit is zo ook bij de nederlandse zenders.

     

    ik ga nu eerst ToH3.3_HoT2.0.1 ORF bugfix erop zetten, daarna ToH 3.3 HoT 3.0 (only EMU) en daarna settingslijst van 4 december zonder PMC van x.m.h van 7dec, en daarna stop ik de key.bin erin eerst write en daarna read.

     

    Ik gaat weer verder hobbyen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loep.gif" alt="" />

  9. Citaat:
    Citaat:
    Misschien zit de key.bin er niet goed in.
    Als je op bv. nedeland1 staat druk dan eens op het rode knopje van je AB
    en kijk wat er boven de I staat.
    Staat er crd of card en niet emu zit er geen key.bin in je humax.


    Hmmmmmm............inderdaad hij geeft CRD aan, hij staat wel op CARD+EMU, ik heb nooit geen problemen gehad met de invoer van de key.bin, ik zal hem eens opnieuw invoeren (ga het nu voor de 3e x doen).


    het werkt echt voor geen meter <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />:
  10. Citaat:
    Misschien zit de key.bin er niet goed in.
    Als je op bv. nedeland1 staat druk dan eens op het rode knopje van je AB
    en kijk wat er boven de I staat.
    Staat er crd of card en niet emu zit er geen key.bin in je humax.


    Hmmmmmm............inderdaad hij geeft CRD aan, hij staat wel op CARD+EMU, ik heb nooit geen problemen gehad met de invoer van de key.bin, ik zal hem eens opnieuw invoeren (ga het nu voor de 3e x doen).
  11. Ik heb dus geprobeerd om de patch toh3.3 hot3.0 toe te passen, als volgt:

     

    Eerst heb ik de patch toh 3.0 hot 2.01 orf fix erop gezet, daarna de toh 3.3 hot 3.0 emu update, daarna nieuwe settings (pet) + nieuwe PMC update van x.m.h. 7 december erin gedaan en als laatste de nieuwste key.bin erin.

     

    Echter krijg ik geen beeld op de multivisions, niks op conax, wel nederlandse zenders, wat doe ik fout? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loep.gif" alt="" />

  12. Citaat:
    @diana1: deze vraag kun je het beste even stellen in het windows forum.
    gewoon ff wat verder naar beneden scrollen, dan kom je het vanzelf tegen in de lijst <img src="/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif" alt="" />

    groet
    kamaradski


    @Kamaradski: het was zekers al laat voor je toen je dit bericht poste? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

    @diana1: thanx voor de vertaling van de tekst <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

    Greetz
    Moszle
  13. Citaat:
    Ik weet het nu echt niet meer. Ik heb dus de 3.3 Versie op de Box gezet,Josje Settings van 10.7.04 en een nieuwe Mach 1 File. Maar behalve de NL Zenders gaat er niks open. Ik weet echt niet meer wat ik moet doen.Wie weet hulp??? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/anoniem.gif" alt="" />


    Is dit bij de 3.3 versie van Josje of bij de orginele versie van 3.3??

    Greetingz,

    Moszle
  14. Ik heb mijn motor probleem opgelost, ik heb alles los gekoppelt, en de SG 2100 open gemaakt, ik heb met een travo getest of de motor nog werkte, en alles bleek gewoon te werken, heb alles daarna doorgemeten, aangesloten op mijn Humax 5400, en alles werkte weer, het enige wat ik heb gedaan is het eea door gemeten en daarna weer alles dicht gemaakt, en nu draait alles weer perfect <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />.

     

    Greetingz,

     

    Moszle

  15. Citaat:

    Dus bijvoorbeeld als ik Yorin zat te kijken en vervolgens een andere zender op Hotbird wilde kijken, ging hij niet in een 1 keer. Gaf wel aan dat motor in beweging was maar ging niet, nadat ik weer op Yorin ging zag ik dat hij niks was bewogen immers hij stond nog op Astra. Vervolgens weer op Hotbird zappen en ja hoor hij ging. Tot vanavond ging het zo goed (dus heen en weer zappen als het niet een 1 keer ging).
    Nu doet hij niks meer. Ledje op motor brandt wel, alleen als ik op handmatig knopje drukt, doet hij niks en lampje kleurt oranje.
    Rara hoe kan dit?


    Ik heb sinds 45 minuten geleden hetzelfde probleem, ik druk op het knopje van de motor, geen reactie, lampje kleurt van groen naar oranje, er is geen bewegen in te krijgen. Er zit dus wel stroom op, maar krijg er geen enkele bewegen meer in, misschien het motortje naar de kl*te.

    Ikzelf heb een Humax 5400, 110CM schotel!

    Groet,

    Moszle
×
×
  • Nieuwe aanmaken...