Ga naar inhoud


Schippertje

Lid
  • Items

    112
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Schippertje

  1. Ben zelf vorige week met een dm600 bezig geweest, na flashen was hij zelfs vast gelopen. Mijn PC heeft geen compoort, maar had nog wel een oude PC waar ik windows 10 op had gezet. Heb het programma van DreamUp erop gezet en tot mijn vebazing werkte het flashen met een O modum kabel prima, duurd wel heel lang, Heb de laatste Open Pli voor de 600 er in gezet, daarna de laatste kanalenlijst van Henksat erin voor Enigma 1 en deze geupdate door de dreambox te laten scannen. Succes 

  2. Hier een paar vragen van iemand die totaal geen ervaring heeft met PLI. Ik heb een 800HD-SE gekocht, en heb daar de Open Pli Beta opgezet, hierna kon ik er de CCcam 2.2.1 opzetten, trouwens als dat gedaan is staat CCcam 2.2.1 niet meer in de lijst, alleen een andere. Maar nu de vragen:

    1 Hoe kan je zien dat je cccam gebruikt??

    2 Hoe kan je een cam restarten?? Gaarne jullie hulp.

    Gebruikte met mijn oude box altijd Gemini maar die is voor deze nieuwe 800HD-SE nog niet beschikbaar, komt misschien nog. Afwachten en bij voorbaat mijn dank.

    Rob (Schippertje)

  3. Wat op de 600 en de 7020 normaal gaat met de audio knop om een andere pid in te stellen het lukt mij niet, wie helpt??

    Als je met de menu knop naar informatie gaat, dan stream informatie dan zegt de box neem de groene knop voor de pids.

    Na dit te hebben gedaan zie je inderdaad welke pid er gebruikt word, maar kan hem niet veranderen.

    Het gaat over de zender:At the races op Sky (UK) op 28.2 East.

    Die gebruikt 2 pids, op de 800hd is dat 0206 maar ik wil dat veranderen in 0208 om beeld te krijgen. Heb wel geluid maar geen beeld.

  4.  

    Mijn 800 werkte ook prima op NL1 HD maar als ik over ging naar Demo astra HD dan liep hij wel vast, ook op Geo liep hij vast,had er ook een in de 86xx serie. Dus hij loopt alleen vast op diverse HD kanalen maar niet op de gewone kanalen.Dus de box is nu terug naar de leverancier die hem terug stuurd naar Duitsland. Hij hoopte op 5 werkdagen hem terug te hebben.Dus hoop ik hem ook eind volgende week terug te hebben.

    Gr. Rob

  5. Hoi Looney2 ik had zelf ook dat probleem, zie mijn vraag:

     

    Heb zelf ook een extreme behuizing (esate) van coolermaster met de los aangeschafte samsung sata schijf van 500 GB, maar de 800 herkend hem niet, als ik op de rode knop druk zegt hij:geen harde schijf gevonden of de harde schijf is niet geformatteerd. Had de schijf al met de pc geformatteerd maar niks helpt.

    Wat moet ik doen om de 800 mijn externe schijf te laten herkennen?

    In het bleu panel no.5 = Devices manager (Beta) komt helemaal niks en ik dacht dat je daar de harde schijf moest zien. Wie weet raad, graag stap voor stap.

     

    Het Antwoord wat ik kreeg van M_Z was het volgende:

    Je moet eerst via de dreambox zelf de harde schijf formatteren.

    1. Zet eerst de dreambox volledig uit, stroom eraf

    2. Sluit de E-sata HD aan

    3. Start je dreambox op

    4. In het hoofdmenu, kies Instellingen

    5. In het instellingen menu, kies Systeem

    6. In het systeem menu, kies Harde Schijf (vijfde regel)

    7. In het harde schijf menu, kies Formatteren

     

    Als je in het Systeem menu niet de regel Harde Schijf ziet, dan wordt de harddisk inderdaad niet herkend. De Esata heeft wel een externe voeding nodig.

     

    Na dit alles te hebben gedaan werkte de externe HDD perfect.

    Gr.Rob

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...