Ga naar inhoud


Delano

Lid
  • Items

    1331
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Delano

  1. Hoi Alan,

     

    En wat vind je van ragoutkroket? Hebben we voor ons restaurant opnieuw ontwikkeld en vind die krengen erg lekker heb er vanavopnd 3 gegeten, vind ragout al lekker maar een ragout kroket heel heet in een broodje is mogelijk nog lekkerder.

     

    Ontopic

    Je gaat niet in op de beschreven procedure van opwarmen en opslag in ongekoelde toonbank.

     

    Je fan

    Delano.

  2. Citaat:
    Origineel bericht van: klinkie

    nee

     

    er zijn mensen die het beter als mij doen

     

     

    idd.

     

    want het is:

     

    "er zijn mensen die het beter DAN mij doen"

     

    \:D

     

    En "mij" mag blijven.........?

     

    Maar terug naar Alan mi een (de) topmoderator en een erg interessant mens.

     

  3. Citaat:
    Daarom is een cruise control ook brandstof besparend.

     

    Dat zal opgaan in een vlak land als NL maar ben er niet zo van overtuigd dat dat ook opgaat in gebieden met meer hoogte verschillen.

     

    Een cruisecontrol zal bergop ook dezelfde snelheid aanhouden en dus gas gaan bijgeven. Als mens kun je je voet gelijk houden en de snelheid laten teruglopen.

     

    Heb daarmee en met het uitrollen bergafwaarts enorme verbruiksverschillen gezien.

     

     

  4. Citaat:
    Ik rij nu een paar dage op benzine en koelvloeistof, maakt dat wat uit? .....mja dat krijg je als je als een gek gaat schure... dan blaas je de koppakking deruit... \:D

     

    Gelijk met koude motor neem ik aan, of zo dicht mogelijk bij het rode toeren gebied.

     

    Mijn chevrolet/opel ipanema/kadet rijd 1:5 in de stad op hetgeen ze hier benzine noemen. Voor een 11 jaar oude bak luisterd die nog zo lekker naar het gaspedaal en kan dat vaak niet weerstaan.

  5. Citaat:
    Zoek eens naar het bestand 'hosts' en kijk daar eens in met notepad of zo. (meestal onder C:\WINDOWS\system32\drivers\etc)

     

    Je inspireerde me om ook eens te gaan kijken, schrok me rot van alleen al de namen van de websites in de lijst. Onderaan bekend spybot de lijst te hebben gevuld alles verwijzend naar 127.0.0.1.

     

    Bedankt he voor het schrikken!

  6. Citaat:
    op mijn PC maak ik o.a. gebruik van spybot, en heb daar nooit problemen mee. In mijn laptop gebruikte ik Hitman Pro ( voor het gemak ) Als ik een scan deed schakelde spybot halfverwege mijn laptop uit.

     

    Heb exact hetzelfde met een desktop, eerst maar gestopt met hitman pro maar ook zelfstandig stopt spybot nog steeds ergens tussen de 75-80%. Lijkt erg op een warmte probleem echter na de schoonmaak -alles behalve luxe- bestaat het probleem nog steeds.

  7. Nova Schin

    Skol

    Bohemia

    Brahma........

     

    Onze klanten willen graag dat ik hun help onze bieromzet te verhogen dus drink ik wat zij drinken, Voordeel hier is dat met 6 liter op in een rechte lijn lopen nog geen enkel punt is.

     

    Tegen het vriespunt aan (fles vol beetpakken ipv bij de hals is gegarandeerd bevroren bier), zonder schuim en uit een glas. Flessen van 600ml hanteren wat minder pretig voor het uit de fles drinken.

     

     

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...