Ga naar inhoud


Dreamguy

Lid
  • Items

    144
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Dreamguy

  1. Ik had dit probleem met de DM800. Hij wilde niet draaien naar Thor. Ik had gelezen dat het aan de satellites.xml zou liggen. Deze staat in /etc bij mij. Op de DM500 zal hij wel in /var/etc staan.

    Ik heb deze versie verwijderd en overschreven van degene die in de lijst staat. Ik gebruik de Captain Picard Settings lijst. Hierin staat ook een satellites.xml

    Daarna heb ik de DM gereboot. Nu draait de motor zoals het moet.

  2. Niet alleen heb ik problemen, ook een kennis heeft dezelfde problemen. Astra 1,2,3 geeft geen problemen. Thor wel bijv. Dit probleem is al eerder besproken en Dream zou zelf de boel verpest hebben volgens sommigen. In oude images zou het nog allemaal goed werken. Of dit waar is weet ik niet. Wel weet ik dat het bij mij en bij die kennis niet helemaal goed meer werk bij een aantal satellieten.

     

  3. Citaat:
    Citaat:
    Citaat:
    Ik heb hem inderdaad nog steeds niet terug. Bijna 2 maanden voor een reparatie is wat mij betreft eigenlijk te lang, maar ja wat doe je er aan? Wachten dus.

    Dat zuigt! <img src="/forums/images/graemlins/crazy.gif" alt="" /><img src="/forums/images/graemlins/crazy.gif" alt="" />
    Waar heb je hem gekocht?
    Bij een bedrijf met een michel-sticker? of bij $^#$%@%@$@%$@%#@#@#^%%. ?

    gr,
    BW ^

    *** 7 dagen ban. Winkel noemen en de board censuur opzettelijk omzeilen.


    Sterkte....


    Ik heb hem gekocht bij een officiele winkel in Nederland. Wat ik hoor is dat de dreambox in Duitsland gerepareerd wordt. Dus gaat de box eerst naar de importeur en daarna naar Duitsland. Als alles daar samen komt moeten ze wel een behoorlijke groep mensen hebben om die dingen te repareren. Daardoor is de reparatietijd ook lang.
  4. Ik heb hem inderdaad nog steeds niet terug. Bijna 2 maanden voor een reparatie is wat mij betreft eigenlijk te lang, maar ja wat doe je er aan? Wachten dus.

     

    Citaat:
    Citaat:
    Mijn dreambox staat in een kast met een open achterkant. Verder heb ik hem op rubber plaatjes gezet, zodat hij voldoende ruimte voor, achter en aan de zijkant heeft. Met de 7000 nooit problemen gehad. Nu dus alleen maar pech.

    In diezelfde opstelling werd mijn box toch nog 55 graden.

    Als je er een thermometer oplegt, hoe warm wordt hij dan? Of heb je hem nog steeds niet terug?

     

    gr,

    BW

  5. Citaat:
    @dreamguy

    opnieuw flashen met dreamup liefst versie 1.2.x + echte rs232 serial port + null modem cable


    dan zou ie het weer moeten doen tenminste als je DB "defect" is geworden door er een corrupte image naartoe te flashen

    ============================================================================
    Dat heb ik al geprobeerd, maar ook het connecten naar met dreamup werkt niet.
    Ik heb de Ronaldd image er ook opgezet met dreamup. Nu wil het connecten dus ook niet meer lukken met dreamup. Dus ik denk dus dat hij defect is.
  6. Ik zou het graag willen uitproberen, maar mijn dreambox is kapot. Ik krijg bij het opstarten alleen maar een leeg lcd scherm en de box doet niets meer. Ik heb de harddisk verwijderd, de tuners opnieuw geplaatst etc., maar geen effect. Een half jaar geleden had ik ook al problemen en moest de box ca. 4 weken naar de dealer terug voor reparatie. Nu dus al weer helaas. <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

  7. Ronaldd,

     

    Het probleem met de videoknop is nu inderdaad opgelost.

     

    Ik heb nog wel een ander probleem. Als ik de dreambox in standby zet dan is het LCD scherm niet meer goed. Dat wil zeggen: ik krijg alleen nog iets te zien bovenaan het lcd scherm en niet meer de tijd zoals hiervoor het geval was.

  8. Bedankt Ronaldd,

     

    Ik heb de image er vandaag opgezet. Alles draait, behalve de opgenomen programmas. als ik op de video knop druk dan crashed de dreambox. Ik heb daarna de vorige image er weer opgezet en hier werkt de video knop goed en kan ik gewoon een opgenomen programma afspelen. Ik heb geen idee wat er fout is met die nieuwe image.

  9. Ronaldd,

     

    Het ziet er weer erg mooi uit. Ik blijf echter 1 probleem houden. Deze had ik ook in de vorige images. Timeshift werkt niet goed. Als ik op de pauze knop druk dan staat het beeld even stil. Het geluid hoor ik nog wel even. Daarna staat het beeld stil en het geluid is hoor ik ook niet meer. Soms zie ik de teller oplopen en soms gaat ie zo weer met een hoop seconden achteruit. Als ik daarna op Play druk dan start de boel weer op en na een tijdje springt de timeshift naar het eind.

    Gewone opnames via timers en via de rode knop gaan gewoon goed.

    Wat is hier toch fout. Ik snap er niets van.

    Hopelijk kan je me wat informatie geven om mij op weg te helpen.

     

    Hans.

  10. ik heb een plus abo. Ineens kon ik deze niet meer ontvangen. Geld werd nog steeds netjes afgeschreven. Een klacht ingediend bij Casema en ik had een dag daarna weer beeld. Ze gaven zelf echter aan dat ik de juiste kaart er in moest doen, omdat ik 1 kaart heb met hdtv en plus en 1 standaard kaart, maar zo dom ben ik ook nu weer niet. de juiste kaart zat in de receiver waarop ik naar de plus kanalen kijk. Volgens mij zat dus gewoon ergens iets fout en dat hebben ze opgelost. Wat er precies is misgegaan willen ze niet zeggen.

  11. Ik heb een dergelijk probleem gehad. Iedere keer bij het herstarten (uit en direct weer aanzetten) bleef het LCD scherm wit. Er kwam geen verdere informatie. Na de dreambox van stroom te hebben gehaald voor een aantal minuten en daarna de stroomkabel er weer op te zetten kwam er weer leven in. Ik heb de dreambox naar de dealer gebracht. de box is een aantal weken weg geweest. Wat ze hebben vervangen dat kon de dealer mij niet vertellen, maar dit probleem heeft zich niet meer voorgedaan en ik ben zeer blij met mijn 7025.

     

    groet,

     

    Hans.

  12. Ronaldd,

     

    Ik had Gemini 2.3 er op staan. Ook daarvoor een Front Processor update gedaan.

    Als ik jouw image er opzet dan merk ik dat timeshifting niet meer goed werkt.

    Voor Gemini 2.3 is hiervoor een update, maar die werkt op jouw image niet goed.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...