Ga naar inhoud


ecs

Lid
  • Items

    65
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door ecs

  1. Ik weet niet of dit er ook mee te maken heeft, maar de afgelopen week viel signaalsterkte op o.a Ned. 1, 2 en 3 (19,5 graden oost) terug en vandaag gedurende een uur helemaal geen signaal.

    Software op mijn ontvanger opnieuw geinstalleerd, maar er veranderde niets aan. Andere zenders op 19.5 oost werkten wel.

  2. Origineel bericht van: 1664
    Kaartupdates hebben bij mij altijd gewerkt en in alle receivers van m'n handtekening, dus ook in de DM7020. Zelfs m'n Aston 1.04 verwerkt nu nog steeds updates op een oranje seca3 kaart.


    In het begin van de 7020 hebben diverse kopers de 7020 terug gestuurd, omdat de Common Interface niet goed functioneerde en het staat me bij dat ze een ander mainboard ontvangen hebben. Op dit forum is er ook nog aandacht aan besteed.
    Omdat CCCam toen wel goed werkte, heb ik dit maar laten rusten. Alleen het laatste half jaar komen de updates op CCCam niet meer door. Het kan misschien ook aan de s.w. versie van CCCam liggen.
  3. Hetzelfde problreem heb ik ook met deze ontvanger.

    Wat bij mij wel werkt, terug naar nul.

    In fijnafstelling klik ik 1 keer naar west en ga daarna terug naar het kanaal waarop ik stond. Dan weer terug naar tuner fijninstelling en zie ik dat hij het signaal weergeeft.

    Maar met de dreambox werkt het wel goed.

    Ik hoop niet dat het een fabrieksfout van de ontvanger is.

    Waar kun je eigenlijk met zulke serieuze klachten terecht ?

     

  4. De fijnafstelling van de rotor in PLI (standaard installatie) functioneert erg gebrekkig. Als ik 1 stap west doe, valt het signaal weg en gebeurt er niets, na een paar keer herhalen krijg ik als ik geluk heb weer signaal. Met PLI Jade op Dreambox 7020 werkt dit wel perfekt. Iemand dexelfde ervaring en hoe opgelost ?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...