Ga naar inhoud


wimo

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door wimo

  1. Hallo Vasonline, en andere lezers.

    Ondertussen heb ik een GT-U3X32 antenne gekocht met Ant AMP-Pro30 antenne versterker van konig.Dit nu 4 dagen geleden.

    Ik scande de band redelijk laat 23 uur en zag dat er wat zat op kanaal 30. Unknown service 4 maal en diverse unknown, radio kanalen.s'morgens om 6u15 scande ik opnieuw en had toen 60% signaal op Kan 30 ( 546Mhz) ned1,ned2,ned3 en TV omroep Brabant. op Kan 42 (642 Mhz)ned1,ned2,ned3 en TV Gelderland 30 % signaal.+ tal van gekodeerde op kan 64 en kan 50.

    De dag nadien niets om 6u15. Gisteren weer volop signaal op Kanaal 30 niets op kan 42 en vandaag weer volop op kan 30 om 6u15 en net met de hakken over de sloot het fta boeket op kan54 uit Goes met TV zeeland, waarvoor ik mijn systeem had gekocht in de hoop permanente ontvangst te hebben.De antenne staat momenteel via een google map uitgericht op Goes.

    Zit ik in een grijze zone of is dit reeds propagatie ?

    Ik zit mete en heuvelrug richting Goes.Volgens Google zit ik beter richting Breda maar dat is 20 km verder in vogelvlucht.

    Mijn antenne staat nu op zolder onder de dakpannen,plastiekfolie,glaswol in papier en een laag triplex, op 8 meter van de begane grond.Binnen enkele weken kan ik deze test herhalen in open lucht op 13 meter hoogte.

    Is de ontvangst s'nachts beter dan overdag op UHF ? winter zomer ? Er was geen nevel of mist te zien hier.

    Bedankt voor reacties en ervaringen.

    Wim.

  2. Hallo

    Zijn er mensen uit de regio Grimbergen (vlaams-brabant) ten noorden van Brussel die de FTA Ned 1,2,3 en tv Zeeland kunnen ontvangen.Ik overweeg om een GT-U3X32 antenne met antenneversterker +25 db Johansson aan te schaffen.

    Ik aarzel, zelf woon ik op een heuvelrug op 42 meter hoogte boven zeespielgel.Antenne zelf staat nog eens 12 a 14 meter boven de grond, op 74 km van Goes.Echter op 1 km moet ik over een heuvelrug van 62 meter.dus zit ik nog 6 meter te laag met de antenne in theorie.uit het analoge tijdperk had ik vrij regelmatig beeld met een binnenhuisantenne op de zolder en nu nog ontvang ik vanop dezelde toren dacht ik radio zeeland op FM.Proberen of weggesmeten geld ?

     

  3. Tot mijn grote teleurstelling heb ik vastgesteld dat Tv -Brussel niet meer uitzend via DVB-t op Kan 53 van de UHF band in regio Brussel.

    ik keek dagelijks.(signaal 99% in Grimbergen met binnen antenne op zolder)

    Er zouden volgens hun genoeg andere "betalende" alternatieven zijn. weer een fta zender minder.

    heeft u dezelfde mening laat het hen dan aub weten via: productie@tvbrussel.be

     

  4. Kan iemand helpen ?

    Allemaal met de laatste SoftCam.key, en Default Keys activatie, CryptoW AU : off

    met een X-cam premium Orion in een Echostar AD3600IP viaccess ( firmware ad3600ipvcs_1100) zowel in slot 1 als 2 getest en zonder andere cam in het vrije slot.

    met versie 2040 p Orion (orion_2040.bix) enkele cryptow kanalen open nl : "E! Europe" en "Cartoon network" maar zwart op ORF 1 en 2 en ATV+.

    met versie 2042 (orion_2042_1.bix) met K3 kaart (bezit ik niet) ondersteuning gaan de ORF's en ATV+ opnieuw open en al de rest wat hij kan maar dan weer geen crypto's meer. Wat moet ik doen om zowel de crypto's als de orf's open te laten gaan.

    Zit het probleem in de keyfile dat hij niet weet wat kiezen op multicryptkanalen ?

    mvg

    Wim

×
×
  • Nieuwe aanmaken...