Ga naar inhoud


rombout2

Lid
  • Items

    53
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door rombout2

  1. ik ben deze maand overgestapt van kpn naar upc met de opstapservice, alles is soepel verlopen, ik kreeg een tijdelijk telefoon nummer van upc en als de overschakeling komt, wanneer kpn is verlopen schakel upc het over naar mijn eigen telefoon nummer, je ben dus nooit zonder verbinding alleen even je vrienden en familie, kennis geven van je tijdelijke telefoon nummer. Dat is dan eigenlijk de enige !! succes :-)

  2. Mijn modem is een thomson 780 van kpn, deze heb ook een firewall maar ik had hem niet uitgezet bij de installatie, het is een modem en router ineen.

    Bij mijn eerste opstelling had ik nog een router van Belkin ertussen en ik kreeg toen geen verbinding, verder weet ik dat wanneer je modem niet in het rijtje modems van de slingbox voorkomt moet je gewoon de mirosoft type kiezen, bij mij werkt dat goed, het moet allemaal goed werken anders kan je alleen maar via je netwerk de slingbox gebruiken en niet vanaf een andere locatie. groet Theo

  3. was nog wat vergeten, je kan beter met de installatie van de slingbox even de firewall helemaal uitzetten, na de installatie kan je de firewall gewoon weer aanzetten, mag geen probleem meer geven, ik heb ook de firewall nu aan staan en geen probleem, mijn neef in Australie kan nu via mijn slingbox het Hollandse programma zien en mijn satbox op afstand bedienen. gegroet

  4. Ik kijk nu al een paar maanden naar de zenders vanuit new york, nu ook via de slingcatcher, mijn streaming speed is zo 1750 kbps, en de dvr functie werkt perfect, en dit alles op huur basis an zonder contract.

    Ik heb ook de zenders vanuit Canada SD en HD, maar HD kom niet tot zijn recht daar de aanbieder zijn stream niet zo goed doorkomt via de sling cacher, deze sling catcher ondersteun nog geen proxy server functies, maar via de laptop is het met de proxy server een redelijk HD stream.

    Bijde aanbieders werken op huur basis geen contract, leuk om uit te proberen !

  5. Ik kijk nu sinds 1 week naar de amerikaanse tv via directTV vanuit New York via een host met Slingbox opstelling.

    Dit was een redelijk alternatief voor a2btv,ik ben nu zo 40 % goedkoper uit.

    De receiver is een harddisk recorder, dus kan in de uren wanneer ik slaap de programma's met behulp van EPG recorden.

    De kwaliteit van beeld is goed en heb zo ruim 150 kanalen tot mijn beschikking.

    Geen contract of adres nodig in de US, en de receiver en slingbox huur je dan.

    Eigenlijk best leuk om te zien, en de reclame is best grappig !

  6. Hoi ik heb mij ook aangemeld bij atbtv ik ben goed geholpen met het instellen van de slingplayer.

    Want het werkt niet zomaar, je krijg een wachtwoord een id nummer en bepaalde instellingen in de slingplayersoftware die je moet doen om een goed beeld te krijgen.

    Wanneer het eenmaal werkt is het een mooi beeld en het geluid is ook goed.

    Via de TV is het wat minder daar ik de instellingen van mijn ccc niet helemaal optimaal kan krijgen mijn aansluiting is svhs . Ik heb nu al 3 uur beeld, best leuk om het te zien zo 200 zenders ik heb het pakket vanuit Los angeles via directtv satelite provider ! mijn kwaliteit is rond de 2200 kbps.

    Er leuk maar je heb wel iemand nodig voor een vaste veilige verbinding in de US, tevens een dure aangelegenheid om het allemaal op te starten, anyway mooie techniek !

  7. Ik heb de nieuwe EPG nu ook ontvangen en ook de teletext service doet het nu, vind het jammer dat het beeld nog steeds niet automatisch verspringt betreffende de verschillende beeld normen van 16/9 naar 4/3 .

    Dit moet nog steeds gebeuren met de knop op de afstandbediening.

    De philips 2211 ondersteund deze automatische functie wel, dus hoop nog steeds dat deze functie met een volgende update wel werkt op de drs7121.

  8. Hallo,

    Ik heb de ToH3.4 Hotplugged v7.9 van 2007-01-02 in mijn Humax gedaan en doet het prima, Ik heb hem van Josje Nederlandse vertaling en met tabel erin, alleen de duitse premiere zenders knipperen open dicht 3 tot 4 keer en dan blijven ze open ORF en zwitsers goed ook nederlandse goed met kanaal digitaal kaartje. groeten Theo

  9. Hallo, met mijn philips matchline 9503 heb ik ook dit probleem, het beeldformaat is nooit helemaal goed.

    Ik zet de samsung PVR nu op 4/3 en mijn TV op automatisch, dan lijkt het nog een beetje, maar heb nu wel een 2 cm zwarte balk rondom het beeld. dus niet optimaal groeten Theo

  10. Hallo Pribo,

     

    Ik heb mijn telefoon bij KPN, en het internet heb ik via direct ADSL van KPN het dat is 21 euro per maand, je moet alleen zelf een email adres regelen omdat dez niet wordt geleverd bij direct adsl.

    Ik heb mijn email adres via hotmail+ geregeld en dat is 19 euro per jaar.

    Mijn direct adsl van KPN aansluiting is 1500/256, groet Theo

  11. Ik denk dat het de FTA 2.5 versie is,de mc2.53 die doet het bij mij niet, dan krijg ik een 75 fout melding, de EPG van de 2.5 doet het, kanalen bewerken met editor voor deze software ben ik nog niet tegen gekomen. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

  12. Je kan met de serial downloader de 2.5 versie er op zetten, ik had ook de 2.4 versie.

    Nadat ik de 2.5 versie erop had gezet kreeg ik eerst een download error 56.

    Maar daarna zag ik de 2.5 in de display van mijn Nokia 9500 komen, de ontvanger weer op de sat. aangesloten.

    Alles werkte zoals het hoort, ook de EPG doet het nu. proberen dus groeten ....... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

    795079-MC25SOFT.ZIP

×
×
  • Nieuwe aanmaken...