Ga naar inhoud


micronikje

Lid
  • Items

    168
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door micronikje

  1. Hallo allemaal,

     

    Ik probeerde mijn originele dm te flashen met een nieuwe image. Alles ging schijnbaar goed. Na het herstarten doet hij niks meer. In het scherm geeft hij aan no ca found. Ik kan hem ook niet door bij het opstarten de knop ingedrukt houden tot een ip adres verleiden. Aangezien hij niet opstart werkt dreamup ook niet.

     

    Weet iemand een oplossing?

  2. beste mensen,

     

    sinds een paar dagen heb ik geen signaal meer op de astra 3a. Wel op alle andere satellieten. volgens mijn satboer moet het een softwarefout zijn. ik heb er al 2 andere images opgezet (newnigma en dreamelite), maar niets helpt. Als ik mijn oude DM7000 aansluit, kan ik het signaal wel vinden. ik heb een sg2100a rotor en all sats hebben signaal.

     

    Wie weet er een oplossing? ik heb het idee, dat het is ontstaan sinds ik het programma airvideo gebruik (3 dagen nu). Maar ook denetwerkkabel loskoppelen helpt niet.

     

  3. Hoi,

     

    Weet iemand of deze plugin wel werkt op de dm800? Het enige wat er gebeurt is de tekst not tested.

     

    Nog een 2e vraag over de signaalzoeker. Deze komt bij mij niet verder dan 5 graden west de rotor (1.2 H-H Motor) draait daarna niet meer, terwijl ik de limieten uit heb staan. Weet iemand een oplossing? Ik vind het zoeken naar satellieten met de dm800 veel moeilijker dan met de dm7000

  4. Hier mijn instellingen. Misschien helpt dit:

     

    satpositie 23.5E

    transponderid 3208

    networkid 3

    namespace 15400960

    frequency 11856000

    symbolrate 27500000

    polarisation vertical

    FEC 5/6

    other parameters :2:0:1:1:1:2

     

    service data

    name RTL4 HD

    package CANALDIGITAAL

    service type 25 (dit kun je veranderen in 1)

    service id 7020

    video pid 514

    audio pid 84

    pcr 514

    extra parameters c:050001,C:0100,C:0d03,C:0d70

     

    succes

     

  5. Hallo mede dreamers,

     

    Als ik een nieuwe satelliet wil instellen op mijn DM800 en handmatig naar de vooraf ingestelde transponder wil draaien, dan raak ik meestal de andere ingestelde satposities weer kwijt. Bijv. ik wil de sat op 10 oost instellen via rotorinstellingen. Dat doe ik dan via de fijnafstellingen (gele en groene knop) en daarna opslaan. Als ik dan weer zenders op andere opgeslagen satelieten wil zien, dan ben ik die posities weer kwijt.

     

    Ik heb een stab120 en op de dm draai ik blackhole 0.12. Disecq 1.2, geavanceerd en usals uitgeschakeld.

     

    Heeft iemand een idee wat ik fout doe en hoe ik dit kan oplossen? Met mijn DM7000 had ik nooit dit probleem.

     

     

  6. Hallo,

     

    Als ik op mijn hdd een film van het type mkv (1080p)wil afspelen met mediaplayer, dan zie allemaal rode en groene randen. Ik gebruik nabilo 0.7 als image. Uiteraard kan mijn tv dit formaat aan.

     

    Weet iemand hier een oplossing voor?

  7. Hallo allemaal,

     

    Ik heb een externe USB WD 1TB HDD gekocht en aan mijn DM800 gehangen. Ik gebruik als image newnigma 2.3 en heb de ntfs kernel geinstalleerd. Als ik de disk mount geeft hij aan, maar 3 GB te hebben, terwijl ik hem met ntfs volledig heb geformateerd. Als ik hem nu aan mijn pc aansluit en via partition magic kijk, dan heeft hij het ext3 format. Als ik hem via partition magic wil formateren met het ext3 formaat, lukt het me niet om hem volledig te formateren. Weet iemand een oplossing hiervoor?

     

    Vast bedankt voor het meedenken

  8. Hallo allemaal,

     

    Op mijn DM800 draai ik Pli en heb ik een netwerkprobleem. DHCP is gedeactiveerd. Ik heb een ip-adres opgegeven met netmask in de range van mijn netwerk. Ook heb ik de gateway ingesteld (ip-adres router) en primaire dns (ip-adres router). Dit doet het op zich prima (kan plugins downloaden, enz.), maar bij de netwerktest geeft hij bij lokaal een foutmelding. Ook als ik DHCP inschakel geeft hij deze foutmelding.

     

    Weet iemand, hoe ik het kan instellen, dat het ook bij lokaal goed gaat?

     

    Vast bedankt

  9. Beste mede dreamers,

     

    Ik wil mijn nieuwe DM800 met kaart intern sharen met mijn DM 7000. Nu staat er in de standaard cccam.cfg een complete uitleg, maar die snap ik niet helemaal. Kan iemand mij vertellen wat ik fout doe.

     

    In de DM800 heb ik in de cfg file 2 regels:

    C: ip-adres dm7000 port username password yes (username ook van dm7000)

    F: username password ipadres dm7000 (username ook van dm7000)

     

    In de DM7000 heb ik het precies anderom gedaan.

     

    Weet iemand wat ik fout doe?

     

  10. Wat ik wil is, dat ik alle 2 boxen in mijn netwerk zie (ik draai onder vista) Nu zie ik alleen de db 800. Wel kan ik gewoon allebei ftp-en. Daarnaast wil ik ze allebei mounten. Hiervoor heb ik in vista een user aangemaakt. Ik denk, dat ik nu 2 users nodig heb om dit te kunnen bereiken. Maar misschien klopt dit niet?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...