Ga naar inhoud


Heri

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Heri

  1. Ik heb eigelijk niets gedaan heeft zeker 1 maand met de soft 3.3 6.9 gewerkt een op eens bleef het beeld staan en ik kon alleen nog de schakelaar achter aan de Humax uit en aan zetten, dan ging hij weer voor 5 min en weer bleef het beeld staan, heb dan maar de soft opnieuw erin gedaan en de settings, maar kreeg dan de melding E-AC maar dat kan niet dat het de verkeerde soft is heeft toch 1 maand gespeeld.

  2.  

    Wie kan me helpen heb loader 2.08 met hot 3.3 6.9 al een tijdje, ging tot nu goed en op eens blijft het beeld staan en ik kan niets meer veranderen, wat ik dan moet doen is, achter de schakelaar uit en aan zetten, dan doet die het weer voor 3 min, soms krijg ik de fout melding E-AC het lijkt er op dat er iets met het geheugen niet in orde is ??? heb ook al de cleaner er over heen gedaan en heel opnieuw alles er in gezet, maar het probleem blijft dus ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

     

    [color:"red"]Onderwerp aangepast [/color]

  3. Hallo ik hoop dat iemand mij kan helpen ik heb de crypt penta 1.20 geinstaleerd maar nu blijft die crypt niet in mijn receiver hij blijft maar zoeken naar die crypt met de melding intializeren dat duurt zo 5 min dan heeft hij de crypt penta 1.20 gevonden maar hij blijft er niet in wat kan daar de fout van zijn ?heb de software ook vervangen naar eci9500s s/w:v01.05.05 h/w:v13.42.65.heb een Arnion 6400 ucci.heeft er iemand de nieuwste versie? BVD Heri

×
×
  • Nieuwe aanmaken...