Ga naar inhoud


fdm

Lid
  • Items

    522
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door fdm

  1. Hallo allemaal,

    Een vriend van mij heeft een officiële decoder (nieuw model) en duo LNB. Sinds kort is de transponder uitgevallen die oa npo1 en npo3 geeft. Neem ik zijn decoder bij mij, werkt deze wel. Kan het zijn dat zijn LNB op 23,2° niet goed meer werkt, of moet de afstelling beter? De decoder geeft een ontvangst van 96 en 93% aan.

    Alvast bedankt voor de antwoorden.

  2. Hallo,

    Ik flash wel vaker deze decoder. Ik weet precies hoe dit in zijn werk gaat. De USBstick werkt goed, omdat ik er ook een Mutant HD1200 en een Maxdigitaal XP1000 mee flash.

    Nogmaals, zodra de stekker in het stopcontact wordt gestoken zie ik BOOT op het schermpje, maar hij blijft daarop hangen.

  3. Hallo,

    Ik heb hier een Mutant HD1100. Deze toont bij het starten meteen BOOT op het display, maar er gebeurt verder niets. Al meerdere USBsticks geprobeerd om hem opnieuw te flashen, maar de decoder springt gewoon weer op BOOT. Hij houd geen rekening met de USBstick. Op de TV zie ik wel het Mutant logo. De box krijgt ook geen IPnummer.

    Ik heb hem open geschroefd, maar er staan geen condensatoren bol. Alles lijkt OK.

    Heeft iemand een idee om hem weer aan de praat te krijgen?

    Alvast bedankt voor de reacties.

  4. Heb deze decoder nu al een paar maanden ingebruik als hoofddecoder in de woonkamer. Heb hem achter het Tvmeubel geplaatst en het infraroodoog aan de buitenkant geplaatst. Werkt perfect met Openpli. Opnemen doe ik op een extrne usb HDD. Gewoon goed!

  5. Hallo,

     

    Een vriend heeft een Maxdigitaal XP1000 met de 750Mhz bootloader willen terug flashen naar 600Mhz. Tijdens het flashen is er een stroomonderbreking geweest en nu is de dekoder geblokkeerd. Ik heb de dekoder hier en probeer hem weer te flashen, maar de LED's aan de voorkant blijven rood en paars en de dekoder reageert voor geen meter.. Als ik een netwerk scan doe, zie ik de box ook niet op mijn netwerk. Is er nog een manier om de box weer leven in te blazen?

     

    Alvast bedankt voor de hulp.

  6. Hallo,

    Ik heb sinds 2 weken een Gigablue 800Quad in gebruik. Daar zitten standaard 2 sat tuners en een 1,3Mhz chip in. Ik moet zeggen dat dit kastje goed zijn werk doet! Prijs rond de 250€. Voor 30€ meer heb je er een kabeltuner bij. Voor nog 70€ extra bouw je er een 2,5inch harde schijf in. Dus voor 350€ zit je goed. Het is een Enigma2 decoder.

  7. Ik heb al jaren geen virusscanner meer: ook een Linux gebruiker. Ik was het gewoon zat: mijn dochter,nu 28 jaar, downloadde van alles en dus regelmatig virussen op de PC. Toen ik las dat Linux geen of veel minder last had van virussen heb ik een andere HD gekocht en daar meteen Linux op gezet. In het begin veel protest van moeder de vrouw en de dochter, maar na een paar dagen konden ze ermee overweg. Sindsdien geen gezeur meer dat dat "ding" vast zit of traag werkt. Het schijnt dat we wel de virussen op de PC krijgen en eventueel door sturen, maar ze doen niets onder Linux.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...