Ga naar inhoud


freewilli66

Lid
  • Items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door freewilli66

  1. Citaat:
    Indien ze stoppen met zotte kosten te doen om het voetbal te mogen uitzenden en dit overlaten aan de commerciëlen hebben ze ineens geld genoeg om hun taak als publieke zender naar behoren uit te voeren.


    Ook voetbal uitzenden hoort volgens mij bij de taak van de publieke omroep, zo kan iedereen ook zonder een duur kabelabonnement te moeten afsluiten naar voetbal kijken, trouwens wie radio en tv on demand wil moet er ook maar wat voor overhebben.
  2. Hallo Happy

    Ik ben sinds een 6 tal maanden in het bezit van een Loewe Xelos A 32 en de combinatie met mijn Topfield 5000 doet het zeer goed.

    Op de duitse zenders prima beeld, nederlandse zenders iets minder, maar toch nog een zeer goede kwaliteit.

    Loont zich volgens mij de moeite deze LCD eens te gaan bekijken bij de verdeler.

    Groetjes

  3. Akkoord dat er nogal wat grote spelers op de Belgische markt zijn die er alles zullen aan doen om sat tv tegen te houden, maar anderzijds heb ik toch de indruk dat er meer en meer belangstelling van de Belgische tv-kijker voor sat tv komt. Kijk maar eens om je heen hoeveel schoteltjes er al te zien zijn en hoeveel ongenoegen er heerst bij de kijkers van o.a. telenet. Waarom zou er dan geen interesse van investeerders kunnen komen. Belgacom moet zijn voetbal nog verkocht krijgen en of dit via een adsl of vdsl internetverbinding zal lukken, blijft alsnog de vraag, met tot heden een 3000 abonnees zullen ze niet ver komen.

  4. Citaat:
    Citaat:
    Dat is zeer goed nieuws. Laat VTM maar veel bijleren hoe dat een voetbalverslaggeving moest zijn. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />


    Dat wil ik zien na 10 jaar ... HAHAHA ... zal net zo goed zijn als Formule 1 vrees ik.


    Veel slechter dan bij VTM kan het immers niet.
    Daar zie je meer persoonlijke berichten (ander woord voor reclame)dan voetbal.
    Misschien neem ik nu terug een abo op Canal+, wie weet wordt het filmaanbod nu wat beter.
    En daar was het vroeger toch om te doen.

    Groetjes
  5. Het Belgische voetbalcontract gaat voor de komende drie jaar naar Belgacom.

    "Het voetbalcontract gaat naar Belgacom, als de Raad van Mededinging van de Europese Commissie het contract goedkeurt", zegt Jean-Marie Philips, voorzitter van de Belgische Profliga.

    Deze overeenkomst is goed nieuws voor de VRT. De openbare omroep heeft een overeenkomst met Belgacom voor drie van de zes pakketten in het contract, waaronder samenvattingen van de matchen op wedstrijddagen. Ook voor een magazine op maandagavond en matchen in de eindronde van tweede klasse is er een akkoord tussen Belgacom en VRT.

    Bron:www.hln.be

     

    Groetjes

  6. Volgens transponder-news.de zou de kogel door de kerk zijn en zou in het voorjaar ORF 2 tussen 16 en 00u30 free to air gaan (Der ORF-Stiftungsrat hat das neue Projekt "ORF2 Free to air" genehmigt. Demnach kann im kommenden Fruehjahr der Satellitenkanal seinen Sendebetrieb aufnehmen, welcher in der Zeit von 16:00 - 0:30 Uhr ORF2 uncodiert ausstrahlen wird.)

     

    freewilli66 <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />

  7. Toch nog niet definitief.

    Lees maar onderstaand bericht:

    EG gaat overname Canal+ Benelux bekijken

    De overname van Canal+ Benelux wordt op dit moment tegengehouden door de EG, zij gaan de overname eerst nader bekijken. Canal+ zou worden overgenomen door lokale kabel maatschappijen.

     

    Volgens bronnen zal de overname leiden tot onacceptabele monopoly posities voor het Vlaamse Telenet en zeker voor het Nederlandse UPC omdat UPC ook al de concurrentie, Cinenova bezit.

     

    UPC zal na overname van Canal+ NL de enige zijn die een volledige monopoly positie zal innemen aangaande “abonnee TV, betaal TV kanalen en betaal TV Sport” in Nederland.

     

    Bron SatellietWereld.nl

     

    Verder kan je op SatellietWereld.nl ook lezen dat UPC C+NL toch niet zou overnemen.

  8. Hallo Timm1983

     

    Misschien goed nieuws voor alle Belgen, maar in geen geval voor alle Vlamingen.

    Kabelkijkers van o.a. WVEM, HAVI-TV ... kunnen het mooi vergeten.

    Voor hen noppes, niks, geen Cartoon Network/TCM <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

     

    Freewilli66

×
×
  • Nieuwe aanmaken...