Ga naar inhoud


skw

Lid
  • Items

    191
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door skw

  1. Hoi,

    De leiding die je hebt is geen 13,5mm maar 14mm.

    Dit is een oude maat, nu kun je bij de bouwmarkt verloophulzen van 14 naar 15mm kopen, die je vervolgens in het T-stuk schuift en daarna het hele handeltje solderen.

    Deze hulzen zijn van messing. Als dit niet lukt kun je het nog hardsolderen hiermee krijg je het zeker dicht.

  2. Bij ons is het pakketje een keer in de afvalcontainer achtergelaten en wel in het gft gedeelte. Er lag wel een briefje in de brievenbus met de mededeling dat het pakketje in de container lag. Ik heb dus het hele pakketje incl briefje teruggestuurd. Nooit meer wat van gehoord.

  3. Zoek eerst het lek maar eens op.

    Een goed geinstalleerde airco is lekdicht en hoeft dus in een normale situatie niet worden bijgevuld, bijvullen alleen als er een reparatie is uitgevoerd of de leidinglengte langer is dan waar de voorvulling geschikt voor is.

  4. Hoi, ik heb nu ongeveer zes jaar zo'n invacom gehad op een triax 110 en heb hem toevallig vandaag vervangen voor een inverto van 0,2dB. Dit omdat het signaal bij slecht weer toch wegviel.

    Ontvang nu ook weer meer zenders op nilesat. Mijn conclusie is dat een relatief dure LNB toch slechter wordt in de loop der jaren, dan kies ik toch voor een LNB die zeker 3x goedkoper is.

  5. Hoi ik begrijp uit jouw verhaal dat je een weersafhankelijke regeling hebt.

    Je moet proberen dat je daar iets anders voor kunt verzinnen want die kost je erg veel energie. Die WA regeling probeert je cv water afhankelijk van de buiten temperatuur op een bepaalde temperatuur te houden.Er bestaan hier zoneregelingen voor die je aanzienlijk veel energie besparen.

  6. Ik denk niet dat het met lucht te maken heeft maar met waterzijdig inregelen.

    Je kunt dit makkelijk uitproberen door een aantal radiatoren dicht te draaien en dan zou je radiator op de zolder wel warm moeten worden. Als dat wel het geval is dan betekend het dat je de installatie moet inregelen. Je moet dan de radiator die het dichtst bij de cv ketel zit moet "knijpen" als het mogelijk is doe je dat met het voetventiel. Een voetventiel (als die aanwezig is) kun je met een schroevendraaier of een inbussleutel dicht of open draaien. Dus de radiatoren knijp je in principe allemaal iets op degene na die het verst van de ketel zit.

  7. Ja, het gaat inderdaad om dat dikke blauwe mannetje.

    Mijn account is geblokkeerd weet men via een mail te vertellen.

    Nou die blokkering mag definitief blijven want ik zal er nooit meer iets kopen.

    Laat ze lekker gelukkig worden van die 5 euro het is me geen mail meer waard.

  8. Ik had zoals gezegd netjes het incassobureau betaald.

    Enige dagen geleden heb ik on-line bedrijf weer een email gestuurd met de vraag wanneer ze het geld dat ik heb betaald terug zullen storten.

    Vandaag een mail terug met de mededeling dat ze het geld terugstorten minus de 5 euro herinnerings kosten, zo kan ik ook geld verdienen.

    Dit vind ik hoogst onbeschoft.

  9. Citaat:
    geloof wat je geloof vailant vhr vliegen allemaal in de brand tenzij je branderpakking vervangt en dat iedere 24 maanden weer doet

    overges valiant was goed maar dat is al jaren niet meer net als nefit

    en Google eens bij branderpakking vaillant er zijn duizenden ketel uitgebrand ik wil jullie alleemaar waarschuwen meer niet



    Als je normaal onderhoud laat uitvoeren is er niets aan de hand,en dat geldt zeker niet alleen voor de vaillant,als je met je auto niet op tijd een
    beurt uit laat voeren zul je ook een keer stil komen te staan.
  10. Had wel wat reacties verwacht maar niet zoveel, hoewel er wel een paar leden moeite hebben met lezen. Binnen 18 dagen krijg je nog geen herrinering en ik loop niet de hele dag aan een microfoon te denken die ook nog eens in een tas gepakt zit voor de vakantiebestemming.Gelukkig kan ik het betalen.

    Ik heb inmiddels het incasso bureau betaald en analfabeten van dat on-line bedrijf gevraagd of ze het geld willen terugstorten dat ik al eerder had betaald. Want een e-mail lezen kunnen ze niet, tenminste ik krijg er niet een fatsoenlijk antwoord op. Het lijken wel van die kant en klare e-mails.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...