Ga naar inhoud


seafox

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door seafox

  1. De toevoeging van water in het onderwerp van discussie ontgaat mij een beetje. Water heeft in dit geval slechts een volume-vergrotend aandeel. De verbrandingswaarde van het mengsel loopt gewoon met minstens 10% achteruit en in de praktijk ligt dat percentage hoger omdat het water ook nog verdampt moet worden.

    Ik heb geen ervaring in plantaardige brandstoffen maar aan boord verstookten wij een soort asfalt in de motor. Enige voorwaarde voor verstuiving is de juiste viscositeit en die krijg je in dit geval alleen met het opschroeven van temeperatuur <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" />.

  2. Kofferverhaal vind ik een beetje vreemd. Jaren geleden zelfde kofferschade geleden en op Schiphol geclaimed. Mogelijk kan de Samsonite garantie (eigen bijdrage standaard destijds 60 GULDEN, door Schiphol vergoed) een rol gespeeld hebben, maar de koffer weer als nieuw retour.

    2 jaar geleden goede ervaring met Unigarant. Beroofd in Thailand van een rugzakje met appartement sleutel, oude camera, leesbril en tasje met makeup (niet voor mij!) spul.

    Uitgebreid politie-rapport in Thai laten vertalen in Bangkok en Unigarant was dermate onder de indruk dat geclaimed bedrag vrijwel geheel werd uitgekeerd.

    Maar WEL direct met Unigarant afgehandeld en niet via reisclub. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

×
×
  • Nieuwe aanmaken...