Ga naar inhoud


Ruff Rider

Lid
  • Items

    83
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Ruff Rider

  1. Ik heb een automatische schotel van het merk Kerstan electronics type SAT-DOM PK7000 (2dehands) gekocht voor op een boot. Maar krijg deze niet aan de praat althans niet zoals het moet. Als ontvanger gebruik ik een dreambox 800HD. Als ik de dreambox opstart op BVN begint de schotel te draaien en te zoeken, na enkele seconden geeft hij even beeld maar draait dan weer door beetje later weer even beeld maar hij houdt het niet vast.

    Iemand ervaring met deze schotel?

    Welke instellingen moet ik kiezen in de tuner configuratie van de dreambox?

     

    Greetz

    Ruff Rider

  2. Vandaag terug het dak opgegaan en Alps lnb's er terug opgezet. Nu zonder de satfinder er tussen. 2 boxen aangesloten '1 in de woonkamer ander in de slaapkamer).

    Box 1 ontvangt enkel vertikale kanalen box 2 enkel horizontale.

    Even verder gaan zoeken en nu blijkt er een verschil te zijn tussen de ALPS BST9-101A en 101B. De A versie heeft 4 dezelfde aansluitingen. De B versie zoals ik deze heb zou een quarto zijn en heeft 4 verschillende aansluitingen laag-horizontaal  laag-vertikaal hoog-horizontaal en hoog-vertikaal.

    Vraag is nu : hoe sluit ik de quatro dan wel aan?

     

    greetz

    Ruff Rider

  3. Eins Extra heet tegenwoordig Eins Tagesschau 24 of Tagesschau 24.

    Waarschijnlijk heeft de Ruff Rider de oude naam nog in de ontvanger staan

    Dat zal inderdaad de verklaring zijn.

     

    Morgen op het dak en eens proberen met andere zenders.

     

    greetz

    Ruff Rider

  4. Ik sluit rechtstreeks aan de lnb een CY70350 3.5" digital satellite finder aan met een coax van 30 cm. Het kanaal wat ik gebruikte was een horizontaal (einsextra).

    Op dit ogenblik zitten terug de oude lnb's erop. Deze geeft op 19.2 een sterk signaal dus de uitlijning van de schotel zal wel goed zijn.

     

    Greetz

    Ruff Rider

  5. Omdat de normale lnb‘s niet kort genoeg bij elkaar kunnen op een 78 cm triax schotel met multiblock heb ik 2 alps bste9 101b lnb's gekocht. Echter om beeld te krijgen op 19.2 moet ik de lnb zodanig draaien dat ie bijna volledig horizontaal komt te staan ipv vertikaal.

    Wat doe ik fout?

     

    Greetz

    Ruff Rider

  6. Ik heb hier een DB 7000 waarvan de bootloader corrupt is denk ik. Hij is met dreamup en een nullmodem-kabel niet meer te bereiken. Is er iemand die me kan helpen om de bootloader te overschrijven met een Jtag (liefst in het Antwerpse of Breda)

     

    greetz

    Ruff Rider

  7. Na problemen te hebben bij het booten van een 7000 (starten niet door) heb ik een nieuwe image gezet. Ik ben er wel in geslaagd om eerst een backup te maken van het oude image in de box. Nu zou ik een aantal bestanden uit deze image willen halen. Kan dat? en met welk progje?

     

    greetz

    Ruff Rider

  8. Het probleem zat bij TVV. Na het verzenden van de puls is het nu licht.

    Aan iedereen met hetzelfde probleem raad ik aan even contact te nemen met TVV. Gebruik het gewone nummer 02...... daar word je evengoed geholpen en als je zoals ik gebruik maakt van voipbuster is het gratis ipv 20 ct/min.

     

    Greetz

    Ruff Rider

×
×
  • Nieuwe aanmaken...