Ga naar inhoud


t3wallson

Lid
  • Items

    29
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door t3wallson

  1. Nou nee, want ik gebruik die Laminas feed OP-40 wel al jaren, prima op een inverto black pro. Bevalt mij prima. Ik had eerst een Echostar 120, maar omdat ik met de Reelbox alleen usals kon gebruiken overgegaan naar een Laminas met een Jaeger motor. Echter met veel wind vind ik het niet stabiel genoeg, dus nu met mijn vu+ duo2 ga ik nu weer naar een speciale polarmount voor de Laminas met een 18" actuator aan de Moteck ll. Ik heb alles rechtstreeks uit Polen besteld, (klinkt wat als hollistisch maar dan meer met ex). No problem met levering.

  2. Epoxy is per gewicht/volume meer dan een keer sterker en stijver dan polyester, vandaar dat ze een veel lichtere schotel kunnen maken. Epoxy boten zijn ook een stuk lichter dan de polyester schuiten. Zie de america's cup, maar dan gebruiken ze weer geen glasweefsel maar koolstof en keflar. De schotel zelf is zeker zo stabiel als mijn oude echostar 1.20 met ribben aan de achterkant die ik hiervoor had. En mijn wavefrontier kan ik meer bewegen. Ik denk dat de polarmount het "lichtste" van de schotel is.

    De laminas werd trouwens keurig bezorgd door een poolse meneer in een busje!

  3. Even kort op vakantie op de. ipad. Ik heb sinds 1,5 jaar een 1.20 Laminas met eem Diseqc moter. Rechtstreeks uit Polen besteld. Mijn reelbox kon geen actuator aansturen dus vandaar deze oplossing. Prima afgeleverd uit Polen met een bijpassende feedhorn. Let wel dit is een glasvezel epoxy schotel, dwz per gewicht veel stijver en sterker dan de polyesterschotels. Mijn oude echostar schotel kon niet op een Diseqc moter vanwege het gewicht. Heb nu beter signaal dan op de echostar

  4. Even twee dingen, heb een duo2 dus ik weet niet of alles hetzelfde is, maar dit is een driepins en ik denk dat die in de vu+ een tweepins is, en: het deze is 1,2 watt en die in de vu+ 0,7 geloof ik. Die in de vu+ is stroomgestuurd dus ik weet niet of dit past. Je kunt op de fan van de vu+ googlen, dan vind je wel meer.

  5. Hallo,

     

    Met Seteditnav kun je goed de settings van DXAndy gebruiken. Komt uit Duitsland dus de site is te vinden. Handig is dat je op provider al dan niet FTA voor Astra en Hotbird kunt toevoegen, ook Turksat staat er in. Als van de andere satellieten een op TP gerangschikte lijst ingeeft van de providers die je kunt ontvangen heb je een perfecte geschoonde settinglijst. Kost 50 eurocent, dus commercieel is dat niet echt te noemen voor de moeite en het programma.

     

    T3wallson

  6. Hallo DaVito,

     

    Jij hebt precies gevonden hoe het zit. De meeste Xcam's werken wel met de laptop, maar een aantal niet, en die geven dan deze foutmelding. Vanaf het begin van de mogelijkheid tot het updaten met de laptop is dit al gemeld. Nooit is er een oplossing voor gevonden. <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" /> Of het nu aan de hardware ligt.....

    Mijn oude xcam gaf dezelfde melding. De nieuwe met de Orionprocessor gaat wel heel prima op dezelfde drivers, <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> deze heeft overigens wel een andere loader nodig. Conclusie: jullie kunnen beter de tijd aan wat anders besteden. <img src="/forums/images/graemlins/lezen.gif" alt="" />

     

    T3wallson

  7. Hallo Gerard,

     

    De tv scart out van de Echostar geeft een RGB-signaal, dat is dus het beste wat je kunt krijgen. Denk met je video wel aan volledig en goed bedrade scart kabels, een zelfde probleem had ik voorheen.

     

    T3wallson

  8. Nou nee hoor, dit klopt echt niet, dus dat katten over zoeken is ook niet gerechtvaardigd. De uitleg die hier gegeven wordt geldt bijvoorbeeld wel voor de Freecam. In de Xcam doet op kiosk mijn titaniumkaart het zowel met emu on als met emu off. Het is dus of de interne keys of de softcamkeys.

     

    Sterkte,

     

    T3wallson

  9. Hallo,

     

    In de Xcam software zitten tegenwoordig de keys opgenomen, dus als je emu=on hanteert worden de keys daaruit, bv. de 1.078-versie, gebruikt. Voor de emu=off optie wordt er naar de softcamkey in block 14 gekeken, zodat je dan deze mogelijkheid kunt gebruiken.

     

    T3wallson

     

    <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

  10. Als je via prefs naar comprefs gaat kun je daar de snelheid van baudrate en atr instellen. Met mijn echostar 7000 en de freecam 2.19 heb ik baudrate op 9600 staan, maar de atr moet ik starten op 8661 en als de receiver, c.q. cam warmer wordt naar 8228 en zelfs via custom rate naar 8160. Ik zou zeggen: aan het spelen dus.

     

    Sterkte.

     

    T3wallson <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />

  11. Je zou natuurlijk de kanalen op thor weer opnieuw kunnen inlezen met de update of zoeken functie. Trouwens die twee-tiende graad verschil maakt niet uit, zo scherp zul je je schotel niet eens kunnen afstellen. Bovendien als je de Autofocus functie aanzet zoekt de 7000 zelf het sterkste signaal.

    De nieuwste software voor de 7000 is de 500-versie, voor de via uitvoering de 200-versie.

     

    T34wallson

×
×
  • Nieuwe aanmaken...