Ga naar inhoud


Meljus

Lid
  • Items

    217
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Meljus

  1. Citaat:
    Wat ik nog erger vind is dat op mijn BEIDE boxen de HD blijft doorspinnen, zelfs na een reset en nog sterker zelfs na hem een nacht van de stroom afgehaald te hebben.


    goeden middag
    ook geprobeerd met blauwe knop 2 keer drukken en
    dan in hard disk settings aanklikken en op 1 minuut zetten
    bij luk het wel slaat na een minuut af
    grt jos


    Dat heb ik zeker gedaan, hij staat op 2 minuten. Verder geeft hij aan de HD "slaapt", wat beslist niet waar is. De enige oplossing is voor mij opnieuw opstarten. Als ik dan geluk heb is de HD in rust, maar meestal blijft hij dan ook nog doorspinnen.

    Gr. meljus
  2. Citaat:


    - Fixed server connections
    - Fixed webif css
    and more...



    Dit is helaas niet waar. Weliswaar lijkt het op het eerste gezicht te zijn opgelost, omdat de connectie met de server in orde is. Echter wil ik een nieuw item downloaden, dan lijkt het allemaal goed te gaan, maar het nieuwe item is NIET geïnstalleerd en werkt uiteraard ook niet.
    Wat ik nog erger vind is dat op mijn BEIDE boxen de HD blijft doorspinnen, zelfs na een reset en nog sterker zelfs na hem een nacht van de stroom afgehaald te hebben.
    Dus toch maar weer terug naar PLI en wachten op een nieuwe release. Jammer, jammer!
    Voor de rest een prachtige image, maar met de genoemde fouten voor mij toch écht niet te gebruiken.

    Gr. meljus
  3. Citaat:
    Dat klinkt alsof je PLi met tegenzin gebruikt. <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

    Waarom wil je liever Nabilo gebruiken dan PLi? Wat mis je in PLi of wat is in Nabilo beter?

    Eigenlijk: Hoe kunnen we PLi verbeteren zodat jij het zou gaan gebruiken? <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />


    PLI gebruik ik absoluut NIET met tegenzin. Integendeel zelfs, tot nu toe heb ik PLI buiten het feit dat hij wel niet zo stabiel is als Nabilo met plezier gebruik.
    Echter nadat ik nu Nabilo heb leren kennen vind ik deze image toch een stuk stabieler dan PLI (buiten de genoemde problemen). PLI wordt naar gelang ik hem langer gebruik steeds trager, waardoor ik de box opnieuw moet opstarten, zodat alles weer een beetje normaal werkt. Maar zoals gezegd moet ik Nabilo door de genoemde problemen ook vaker opnieuw opstarten. Dus maakt het niet zoveel uit of ik door de hond of door de kat gebeten word. Voorlopig houd ik het maar weer voor een poosje op PLI en wacht de ontwikkelingen van beide images met spanning af.

    Gr. meljus
  4. Hetzelfde probleem doet zich bij ook regelmatig voor. Ik weet het niet zeker maar ik meen dat het iets te maken heeft met het andere probleem n.l. de verbinding om te downloaden. Bij mij is het zo dat als het ene probleem zich voordoet is het andere ook aanwezig. Start ik de box (soms tot enkele keren toe) opnieuw op, dan werkt weer alles.

     

    Eigenlijk heel erg jammer, want door dit probleem ben ik maar weer terug gegaan naar PLI.

     

    Gr. meljus

  5. Bedankt voor de reactie.

     

    De instellingen die je bedoeld heb ik altijd op deze manier ingesteld, dus daar kan het niet aan liggen.

     

    Er is overigens nog meer aan de hand. Ik weet niet of anderen hier ook last van hebben. Op het moment dat ik weer geen verbinding heb kan ik ook geen wijzigingen meer aanbrengen op de HD (blauwe knop, weer blauwe knop > harddiskinstellingen). Hier heb ik als alles goed is de instellingen van mijn HD staan, echter als het bedoelde probleem zich heeft voorgedaan is dit veld nagenoeg leeg. Alleen staat er dan nog "timeout harddisk in minuten, geluidsniveau hard disk en hard disk status". Ook neemt mijn HD dan niet op. Het op te nemen programma staat dan wél in de lijst, echter met 0 GB.

     

    Start ik nu de box nieuw op, dan is alles weer normaal, totdat het probleem zich weer voordoet. Soms moet ik ook 2,3 of 4 keer nieuw opstarten, voordat de verbinding er weer is en dus ook de HD instellingen weer te zien zijn.

     

    Ik denk dat ik voorlopig maar zolang overschakel naar een andere image, totdat het probleem is opgelost. Wel jammer want ik vind het een schitterende image.

     

    Groeten, meljus

  6. Ik heb precies hetzelfde probleem. Dat had ik ook al bij versie 7.

     

    Vaak moet ik 3 of 4 keer nieuw opstarten voordat alles weer normaal werkt. Echter na een bepaalde korte tijd doet het probleem zich weer opnieuw voor.

    Ik vind dit probleem bijzonder jammer, omdat het anders voor mij de beste image zou zijn.

     

    Misschien kunnen de makers ervan bij een volgende versie eens naar dit probleem kijken?

     

    Gr. meljus

     

    PS. Ik heb de image op memorystick staan.

  7. Voor mij geld hetzelfde. Heb ook meegelezen en ben met CCcam gaan experimenteren. Het werkt perfect. Heb eerst gewerkt met Camd3, maar dit werkt voor mij toch véél gemakkelijker. Met Camd3 had ik problemen (zal wel aan mij gelegen hebben), maar nu werkt het perfect <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

     

    Ook hartelijk dank.

     

    Groetjes, Meljus

  8. Hij herkent nu de cam, maar ik heb nog steeds geen beeld.

     

    Wat ik gedaan heb: ik heb de dccamd uit Gemini gehaald (die heb ik ook op mijn usb-stick) staan. Daarna je instructies opgevolgd met bovengenoemd resultaat.

     

    Dus ik denk ergens dat dit niet in PLi te realiseren is.

    Overigens onder Gemini werkt het wel.

     

    Toch bedankt voor je hulp daF2000. <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

    --

    Groetjes, Meljus

×
×
  • Nieuwe aanmaken...