Ga naar inhoud


viper1701

Lid
  • Items

    42
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door viper1701

  1. Na het lezen van het bericht op de Sport1 live transponder en de berichten hierover op dit forum te hebben gelezen wilde ik hier toch wat meer over weten, dus het nummer wat in beeld komt op de sport1 live transponder gebeld en nagevraagd of ik op mijn 2e kaart(mijn 1e kaart zit al in een HD ontvanger met HD pakket) ook recht had op een gratis ontvanger en ja dat was geen enkel probleem en op mijn vraag of dat er nog kosten of voorwaarden aan verbonden waren werd gezegd dat dat niet zo was maar dat de ontvanger in principe in bruikleen was, binnen 1 week de ontvanger thuis bezorgd gekregen met een koerier.

    Dus tot dusver wat mij betreft alleen maar positief handelen van CD.

  2. Probeer eens camd3823 deze werkt voor mij tot nu toe het beste ook met sharing van een CD kaart en geen problemen met de omschakeling van fta naar gecodeerd, nieuwere versies geven bij mij problemen met CD en oudere inderdaad soms met de omschakeling van fta naar gecodeerd.

    (gebruik op 2 DB7000's gemini 2.70).

    Succes

  3. Ligt aan het ftp programma wat je gebruikt, ik gebruik Total Commander en dat is in eerste instantie net zo langzaam maar als je de volgende regel in de wcx_ftp.ini (te vinden in de windows directory) file zet gaat het aanzienlijk sneller.

     

    [general]

    UploadBlockSize=8192

     

    Succes

  4. Ik had inderdaad met Pli in usb ook problemen maar met Hydra werkte het wel goed en het is inderdaad jammer dat Hydra ermee gestopt is, het waren mooie en complete images maar persoonlijk ben ik over Gemini ook erg te spreken.

  5. Het beste kun je een originele image in flash zetten en dan de uitgebreide images op de usb stick, wat ook nog wel eens wil helpen is dat je de image erin zet als je opgestart bent van de image in flash en dat je in Flashwizard pro de optie smartsettings copy from active image uitschakeld.

  6. Heb hier erg storend beeld en geluid op Classic FM tv, waarschijnlijk een zwakke transponder (64%snr is dus vrij laag) terwijl de BBC's bij mij allemaal rond de 80% zitten, gebruik een Visiosat bisat met 3 lnb's.

  7. Heb deze image in 2 Dreamboxen in flash zitten met Gemini 1.08 op de usb stick, mijn oudste DB(met blauw display) had opstart problemen met fp1.05 maar dat is nu met fp1.06 opgelost ook lijkt het erop dat de opnameproblemen op de Nl zenders nu inderdaad opgelost zijn, wat mij betreft een prima image.

  8. De oorzaak is gewoon dat de images dusdanig groot zijn dat er erg weinig ruimte over blijft voor emu's en plugins e.d. en dan is een usb stick een perfecte oplossing om toch al die extra's te kunnen installeren.

    Daar komt nog bij dat je met een usb stick wat meer vrijheid hebt om verschillende images te proberen bv. een originele Dream image in flash en dan verschillende andere images in usb.

  9. Is op te lossen met een usb stick, je kunt dan de var naar usb verplaatsen en dan heb je ruimte genoeg om er van alles en nog wat in te zetten + je kunt dan ook multiboot gaan gebruiken.

  10. Had ik ook bij de eerste installatie op usb had toen Gemini 1.07 als actieve image (in usb) heb daarna opnieuw geboot met CVS image in flash als actieve image en daarna Gemini 1.08 opnieuw in usb gezet en toen startte hij wel door , als je flashwizard pro gebruikt kun je ook het beste de optie Smartsettings copy from active image uitzetten.

  11. Het overnemen van de settings kan juist ook problemen opleveren heb ik gemerkt, alleen veroorzaakt dat meestal een probleem met het booten van de box.

    Het probleem met downloaden had ik ook alleen met Pli, ik heb ook Gemini 1.07 en de Hydra beta op usb staan en daar heb ik helemaal geen problemen mee gehad, weet je trouwens wel zeker dat je de CVS met usb fix in de flash hebt staan?

  12. Bedankt voor de info, ik ga het direct uitproberen, mogen er wel andere cams en services geinstalleerd zijn of moet alleen camx geinstalleerd zijn?

     

    Gr. Gert

     

    Heb het geprobeerd met Pli als server en Hydra Phoenix werkt het prima, alleen met Gemini werkt het niet (dit was de image die ik het meeste gebruikte) vandaar dat ik het niet werkend kreeg, nogmaals mijn dank.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...