Ga naar inhoud


compuinfo

Lid
  • Items

    137
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door compuinfo

  1. Onlangs heb ik de nieuwe openpli op mijn VU+ duo gezet. In de vorige versie kon ik ergens een poort aangeven welke ik gebruikte om via IP adres in te loggen op mijn box via internet.

     

    Nu in de nieuwe versie kan ik dit nergens meer vinden. Hoe kan ik nu via internet inloggen op de box, dit om bv programma van afstand op te nemen.

     

    Compuinfo

  2. Ik heb een flash moeten doen van mijn vu+ en heb geen idee meer hoe ik mijn vaste opstelling met 4 lnbs op 1 schotel met een switch moet instellen.

     

    flash: openpli

     

     

    Er gaat 1 kabel naar een switch en vandaar naar de volgende lnbs:

     

    A: 23.5 3e lnb

    B 19.2 2e lnb

    C 13 1e lnb

    D 28 4e lnb

     

    Ik ga naar instellen zenders zoeken en dan tuner configuratie, A staat op geavanceerd en b op doorlus. volgens mij ben ik in de buurt maar krijg het niet voor elkaar

     

    Hopelijk kan iemand het deze leek uitleggen

  3. Op de VU heb ik de youtube player geinstalleerd , als ik nu deze start en een filmje zoek, moet ik een server invullen. hij vraagt hier om een VLC server en IP adres. geen idee welke dit moeten zijn. kan er niets over vinden.

     

     

    Nog een vraag: hoe kan ik een film vanaf mijnlaptop streamen naar de VU + ? is daar ook al een plugin voor ?

     

    Chris

  4. Ik gebruik nu de webinterface vanaf de laptop. dus inloggen met ip nummer , vind dat bij de pli een heel overzichtelijk gebeuren. epg, opnemen, alles binnen beriek. dus de dreamview heb ik maar gelaten voor wat het is.

     

    Heb de VU gisteren aangesloten en alles werkt direct, streaming, opnemen, alleen stream vanaf pc naar vu+ heb ik nog niet geprobeerd.

     

    Compuinfo

×
×
  • Nieuwe aanmaken...