Ga naar inhoud


Kappie

Lid
  • Items

    31
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Kappie

  1. Sinds kort blokt het beeld mijn DB 7000(geel display) op NL 1 2 3 en nog een paar zenders.Heb dit ook gehad met een DB 5620,daar 2 elco,s verniewd(waren zichtbaar opgeblazen) en het euvel was voorbij.Maar hierbij niets te zien.Is er iemand die dit bekent voorkomt,bij voorbaat dank

  2. Mijn 5620s geeft op NL2-3 SBS6-Net5 geen beeld(af en toe blokjes) en op Veronica-Ketnet-Bvn blokkerich beeld af en toe.

    Dacht eerst dat CD de oorzaak was(is begonnen op 21-11).Signaal sterkte OK(SNR 87-AGC 64-Ber 0tot350(af en toe op de foute zenders)Omgerolen met een 7000 en alles daarmee OK,geen problemen op zelfde kabel en schotel.Na enige dagen weer aangesloten en alles OK het eerste half uur,daarna terugval van de kwaal.Box opengemaakt en zie daar 2 elco,s 2200 uf 10v, met een bolling en zweet effect.Wie weet raad???????

     

  3. Ik dacht even handig te zijn en alles op stick te zetten bij een 7000,maar bij het proberen Newcamd 528 te installeren(Werk hier met Nawcamd 528 Cardserver,tot volle tevredenheid.) met de blauwe knop kwam ik er achter dat bij gemini de 528 verdwenen is,daarna gespiekt bij een 5620 alles wat volgens mij daarop van toepassing was gecopyeerd naar de 7000,maar geen succes. dit is wat ik gedaan heb:

    Var/bin: newcamd + betad + cardserver(deze ken volgens mij wegblijven?)

    Var/script: newcamd betad cam

    Var/tuxbox/config: newcamd config

    Var/uninstall: newcamd delfile

    temp : newcamd pid

    Ik dacht dat het zoiets moest zijn,maar niks.

    Is er iemand die mij weer opweg ken helpen???????????????? bij voorbaat bedankt

  4. Probleem opgelost!!!!Heb de coax buiten losgemaakt ,opgeschuurd met vaseline weer gemonteerd geseald met krimpkous en het probleem is voorbij(dus slecht contact door een beetje oxidatie,was al een jaar of 5 gemonteerd)Het blijft wel erg kritisch met die Lg ontvangers die in de DB zitten.Heb nu 83-54-0 en op de probleemzenders 81-62-0.Hoop dat de nieuwe ontvangers die ze bij DB nu monteren stabieler zijn,verder prima doosjes.Heb eerst 2 maal een erase gedaan,daarna gemini 2.10 met de joske settings,dit gaf geen verbetering

    Alles OK en bedankt,ik hoop dat andere hier ook lering aan hebben

  5. Hoi Ome Merde,wat de nlb aangaat wilde daar al mee gaan testen(als er tijd is),maar vindt het een beetje raar dat de andere ontvangers(Technotrent,pioneer,pinnacle & db 70000 daar geen last van hebben,ook de 7000 niet.Alvast bedankt voor het replay,we gaan doorrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!

  6. Snr=80 Agc=52 Ber=0 Alles OK ,maar bij de gevreekte kanalen gaat er een paar puntjes af(75 45)en schiet de Ber omhoog,met als resultaad geblokt beeld,was tot op heden altijd OK,bij de 7000 is geen last(werken via een quadro nlb).

  7. Met N1,N2,N3,RTL4,RTL5,NGC,DISC,ANIMAL PL.GEEN PROBLEMEN(ber 0)bij SBS6.YORIN,VERONICA,BVN problemen(ber tussen 100 een 1000)Altijd goed geweest,sinds 10 dagen problemen.Andere ontvanger gemonteerd(Pioneer signaal 4-5),alles OK.

    Dus nlb schijnt OK,nieuwe firmware (gemini 2.10),geen verandering.Dacht zelf aan hardware fout,maar na montage op een grotere schotel(120)geen problemen meer,alles OK.Is er bij C+ soms iets veranderd?????

    Is er iemand die dit bekent voorkomt? bij voorbaat hartelijke dank. <img src="/forums/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

  8. Gebruik hier nu emu Camd3 om te sharen met ProgDVB(Technotrent sat kaart),dit werkt prima.maar uitgebruiksgemak(nu kun je niet klooien als er ergens anders iets aanstaat),wil ik een pc server gaan proberen met newcamd,is er al ervaring met ProgDVB en newcamd server.Heb al gezocht en geprobeerd en ben hier noch niet verder mee. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

  9. Is er al eens geprobeerd om een cardreader met CF kaart aan de USB poort te hangen.Ben aan het experimenteren geweest maar totaal geen respons ven de 7000.Ken iemand mij hier misschien mee opweg helpen??? Bij voorbaat dank. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

  10. Heb hier de oorzaak waarshijnlijk gevonden,maar nu noch de oplossing.

    Waar deze ontvanger van was vertelde dat de problemen begonnen waren na een update naar MR 1.080,nu blijkt dat het geheugen bij 1.080 groter gebruikt wordt,en dit deel laat zich niet helemaal wissen,diversen malen erase,overgeschreven met een lege dump(allemaal FFFFF),maar dit gedeelte is niet te erasen op de normale manier(komt bij ereasen tot blok 33),er blijft bagger op staan in het hoge gedeelte,niet veel,maar toch te veel denk ik.

  11. Heb hier een @Sat 9500s toegeschoven gekregen met geheugenproblemen(dementie???) van de flash,met de Cas 2 ,met slow down,ken ik alle Penta,s Matrix of Tetra er in zetten,dan aanzetten en initializeren,Dit duurt Van 5 minuten tot meer dan een half uur en wordt dan herkent in CI slot 1,werkt dan correct met alle providers.Na af en aan zetten weer het zelfde probleem weer lang wachten en initializeren,als de ontvanger aan blijft staan totaal geen problemen,alles OK,maar dit is toch niet de oplossinng.

    Technische informatie:

    @Sat eci 9500s

    S/W: v01.05.04

    H/W: v03.42.65

    Loader: v.1.0.7

    CA : 3.0.3

    werk nu met MR 1.055

    Is er iemand met een oplossing of dit probleem ook heeft meegemaakt.bij voorbaat dank. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

  12. Is er iemand die mij ken helpen aan een onderdelenlijst met e.v.t. schema om een @ Sat 9500 om te bouwen voor gebruik H.D.of een link waar dit te krijgen is.de ontvanger is voorbereid voor een H.D.

    Bij voorbaat dank aan allen. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

  13. Wie ken mij helpen met de voedingreparatie van de DST 5816(De kleine trafo is geblakerd,waarschijnlijk nog meer aan de hand),of een andere voeding leveren die hier voor te gebruiken is.Uiteraard tegen vergoeding.

    Bij voorbaat allen dank. Kappie

    <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

×
×
  • Nieuwe aanmaken...