Ga naar inhoud


cowo

Lid
  • Items

    263
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door cowo

  1. Er zat nog een bugje in de tryout... inmiddels de nek omgedraaid en we zijn alweer bij versie 9. Hier heb ik experimenteel een speciaal irdeto filter ingezet. Voor seca en nagra draait het nu retestabiel

     

    @Gerard: M7 is niet de boosdoender hoor, er stappen nogal wat gasten over op oscam en gebruiken ook de dvbapi. Daar zitten nogal wat problemen in met ecm afhandeling die op de cs netwerken roet in het eten gooien. Die probeer ik nu te fixen.

    Vrees dat je toch iets te optimistisch bent. Draai al jaren zeer stabiel met CCcam, maar ineens de laatste weken last van freezes. Lees op collega fora dat dit bij velen het geval is. Oscam of CCcam maakt hierbij geen verschil. M7 is wel degelijk de boosdoener. Neemt niet weg dat ik hoop dat je een fix vindt.

  2. Origineel bericht van: cowo
    Origineel bericht van: eagle29
    Ik krijg op mijn ipad ook de melding van connection failed. Alle gegevens staan goed ingevuld en webinterface staat aan op dm800. Ik kan de webinterface via de browser wel bereiken.
    Iemand enig idee? Is de streaming poort nog ergens in te stellen ofzo?


    Hier precies hetzelfde. Krijg zonder nadenken "connection failed". Iemand een idee.


    Zie het al: werkt helemaal niet op mijn good oldie DB7000! Enigma 2 noodzakelijk. Beter lezen dus cool
  3. Origineel bericht van: eagle29
    Ik krijg op mijn ipad ook de melding van connection failed. Alle gegevens staan goed ingevuld en webinterface staat aan op dm800. Ik kan de webinterface via de browser wel bereiken.
    Iemand enig idee? Is de streaming poort nog ergens in te stellen ofzo?


    Hier precies hetzelfde. Krijg zonder nadenken "connection failed". Iemand een idee.
  4. Origineel bericht van: Frank67
    Origineel bericht van: cowo
    Heb momenteel een vaste telefoonlijn met ADSL.
    Wil overstappen naar Ziggo alles in één. Wil echter mijn ADSL ook nog eerst een tijdje behouden.
    Weet iemand hier of dit mogelijk is? M.a.w. mijn vaste telefoonlijn wordt opgezegd, maar wil dus wel ADSL erbij behouden.

    Dat hangt ervan af.
    Bij sommige abonnementen wordt de ADSL lijn/internet abonnement opgezegd als de telefoonlijn wordt geporteerd, bij andere blijft dit behouden.
    Het beste informeer je even bij je huidige ADSL/internetaanbieder of telefonieaanbieder.
    Welk ADSL abonnement heb je nu overigens?


    Bedankt voor je reactie.
    Heb ADSL2+ van Speedxs. Telefoon bij Tele2. Dacht eerst dat het helemaal niet mogelijk was, maar na een rondje Google begon ik toch hoop te krijgen. Vandaar mijn vraag. Maandag toch maar eens de helpdesk bellen.
  5. Origineel bericht van: Dream1975
    Is waarschijnlijk de geluidsnorm die gebruikt wordt (RTL5 heeft bijvoorbeeld ook een AC3 spoor naast PCM, terwijl SBS6 enkel PCM heeft).

    Indien je enkel stereo luistert zal ik het geluidsspoor voor alle zenders op PCM zetten via de gele knop (en de DTS downmix op aan). Gebruik je een surroundset en OpenPLi dan zou ik eens bij de plugins kijken (daar is een plugin om het vpolume per zender in te stellen meen ik zo uit mijn hoofd).


    Bedankt voor je adviezen. Plugin al gevonden en al geïnstalleerd. Hoor nog geen verschil, maar zal wel iets fout doen. Zou wel erg fijn zijn als ik het hiermee zou kunnen oplossen. Verschil in volume is namelijk zo groot dat je jezelf helemaal lam schrikt bij het zappen.
  6. Heb sinds kort mijn db 8000 via dvi-hdmi op mijn tv aangesloten. Irritant is nu dat er veel verschil in geluidsvolume zit tussen de zenders van C+. Zo is bij SBS 6 het geluid veel zachter dan bij bijv. RTL 5. Dit verschil had ik niet bij verbinding via scart. Bovendien vond ik het geluid via scart voller. Is dit allemaal normaal? Is er iets aan te doen?

    Ik hoor het heel graag.

  7. Origineel bericht van: DeBeek
    Ja kan,

    of via windows verkenner of via computer,

    Extra / netwerkverbindingmaken, driveletter toewijzen, bladeren naar je dm8000 hdd , ok

    en hij staat er bij..


    Daar zit mijn probleem. Lukt me dus niet. Krijg bij bladeren mijn Dreambox niet te zien. Denk dus nu dat mijn pc niet juist in het netwerk hangt. Zal daar eerst maar eens mee aan de slag gaan.
    Bedankt voor jullie recties!
  8. Origineel bericht van: Bolliebol
    Als ik bij windows verkenner (explorer)klik op map netwerk drive, kan ik zo mijn dm8000 aanklikken. Even inloggen met root / evt. password en klaar.

    Ook ik draai OpenPLI.


    Kun je dan ook een driveletter toekennen?
    Kan wel met Windows 7 zo een ftp-verbinding opzetten. Wil echter graag een driveletter.
  9. Zou graag mijn hdd van mijn Dreambox als netwerkschijf willen zien. Volgens mij dien ik hiervoor Samba te installeren. Nu kan helaas op mijn box nergens Samba vinden. Draai OpenPli.

    Zie ik iets over het hoofd? Wie kan me verder helpen want wat ik ook in het zoekvenster hierboven intyp, kom er niet uit.

     

  10. Origineel bericht van: aztek
    Ik heb die aanbieding ook gezien

    is hier bij mij 4 km vandaan

    als ik reageer met mijn telefoon nummer er bij krijg ik geen antwoord (043)

    als ik zeg dak ik langs wil komen is dat niet mogelijk!!!!


    TRAP ER NIET IN

    Let op het lijkt alsof het om een welbekende sattelietzaak hier in maastricht gaat.

    hij adverteert ook met wegens zg 5 jarig jubileum van onze zaak.

    De welbekende zaak in maastricht heeft er NIKS mee te maken

    greetz aztek


    Op de vraag of ik de box kon ophalen kreeg ik ook het volgende antwoord:

    Helaas is ophalen van uw bestelling niet mogelijk omdat wij volledig een internetwinkel zijn.

    Ik zal er dus ook maar niet intrappen. Was iets te mooi om waar te zijn. :D

    Bedankt voor je info.!
  11. Origineel bericht van: theparasol
    Was het niet een ex btw prijs?


    Nee, dacht ik eerst ook. Kreeg echter het volgende in mijn mailbox:

    De kosten voor deze DREAMBOX DM 8000 HD zijn :

    DREAMBOX 8000 HD €800
    Verzendkosten incl. rembours € 11 (verzending met koeriersdienst)

    Totaal : €811


    Vervolgens wordt beweerd dat het echt een origineel product betreft:
    Uiteraard bieden wij GEEN imitatie aan,

    Betreft het hier een koopje en moet ik het snel doen? Of kan het gewoon niet?
  12. Origineel bericht van: cowo
    Heb mijn kaartje een uurtje onder CCcam laten draaien. Beide data zijn hierdoor een weekje doorgeschoven (nu 8-7-2009). Alles werkt nu weer zo'n 24 uur perfect (was eerst maar een paar uur). Probleem lijkt dus voor even opgelost. Alles lijkt dus te komen door gemiste updates. Wel vreemd dat na herstart van Gbox de boel weer even werkte. Voorheen bleef het bij een gemiste update zwart.


    Het zaakje heeft 3 dagen gewerkt. Daarna weer dezelfde problemen. Pas na de aanvraag van een heractivatie heb ik de data via CCcam weer wat dagen kunnen verzetten (nu 2 x 14-7-2009). Kan er dus weer een paar dagen tegen.
    Vrees dus inderdaad ook dat het over en sluiten is met Gbox. Blijft voor mij wel een mysterie waarom er velen geen last van het probleem schijnen te hebben. Ligt dat aan het abonnement?? Ligt het aan het moment van uitgifte van de nieuwe kaart?? Of weet C+ meer dan wij denken?
    Wie het weet mag het zeggen!
  13. Heb mijn kaartje een uurtje onder CCcam laten draaien. Beide data zijn hierdoor een weekje doorgeschoven (nu 8-7-2009). Alles werkt nu weer zo'n 24 uur perfect (was eerst maar een paar uur). Probleem lijkt dus voor even opgelost. Alles lijkt dus te komen door gemiste updates. Wel vreemd dat na herstart van Gbox de boel weer even werkte. Voorheen bleef het bij een gemiste update zwart.

  14. Origineel bericht van: 1664
    Sinds 2 dagen heb ik een vergelijkbaar effect.
    Na het uit standby halen van de dreambox doet de kaart niets.
    Gbox meldt zelfs een FTA kanaal. De kaartinfo van gbox suite geeft de normale info, maar de kaart info van PLI meldt: "geen kaarten". Na een reboot van gbox (2.24) is alles weer normaal. De volgende verstoring was bij mij een dag later en weer in standby modus.


    Is niet alleen vergelijkbaar wat je omschrijft maar precies hetzelfde. Al die extra info die je geeft, herken ik ook. Ben dus wel erg benieuwd wat hier aan de hand kan zijn. Altijd heeft het feilloos gewerkt, maar nu zonder dat ik maar iets heb veranderd, gaat het opeens om de zoveel tijd mis. Ik ga nu 2.25 maar eens proberen, hoewel ik betwijfel of dat de oplossing zal zijn.
    Heb trouwens ook PLI. Misschien dat die image er iets mee te maken kan hebben. We gaan maar even aan de puzzel.
  15. Mijn nieuwe Seca 3 kaart van C+ heeft bijna 2 maanden zonder enige hapering gewerkt met Gbox (2.1B). Sinds afgelopen week gaat het echter opeens mis. Na een paar uur gaat de boel telkens op zwart. Na een reboot blijft het zaakje dan weer enige tijd werken. Heb inmiddels verschillende DB's geprobeerd. De DB met de kaart gaat op zwart. Moet dus aan mijn kaart liggen.

     

    Heeft C+ iets veranderd?

    Herkennen Gbox-gebruikers dit probleem?

  16. Origineel bericht van: basix
    ik herinner me niet dat ik persoonlijk was maar goed, zal ik dan ook maar doen. al die antwerpenaars.. altijd een hoge eigendunk en kleinerend..


    Origineel bericht van: S40
    Sorry hoor,hier werkt ie prima.
    Vind ik wel kort door de bocht van je,blijkbaar kan jij gbox niet goed laten werken en gebruik je daarom dus maar cccam...
    Begrijpelijk,voor een leek is dat wel veel gemakkelijker.

    grtz


    Wederom een bijzonder zinvolle bijdrage. Heb je thuis toevallig een spiegel??
  17. Origineel bericht van: ehvwheelboy
    Ik heb wat problemen mijn dream800 wil rtl 4 ,5,8 niet openen met mijn orginele kaart en de laatste cccam ,nu heb ik er ook geen prio,channelinfo,provider list instaan. ik ben web af aan het zoeken maar vind alleen maar oude van 2007 dus dat schiet niet echt op .is er iemand die deze lijsten up2 date heeft .en waarom alleen de 3 rtl zenders .ik heb al channels opnieuw laten zoeken mijn schotel staat goed want alle andere kanalen werken wel .ben van image geswitchd en nog werken de 3 zenders niet .iemand een idee?



    Zijn bij die 3 zenders wel de emu "CCcam" geselecteerd?? Had een soortgelijk probleem, bleek dus dat ook al had ik CCcam als standaard staan, er toch enkele zenders een andere emu als standaard hadden staan.
    Check dit dus eerst.
  18. Er is hier al veel over geschreven, maar het lukt met niet om CCcam op een bepaald tijdstip (4 uur 's nachts ofzo) te laten herstarten.

    Met het volgende script heb ik CCcam in elk geval zover dat deze bij reboot van de server automatisch opstart:

     

    #!/bin/sh

    . /etc/init.d/common

     

    run2 "/mnt/cf/CCcam/CCcam.x86 -C /mnt/cf/CCcam/CCcam.cfg"

    sleep 1

     

    Ik zou nu nog graag willen dat de server zichzelf op een bepaald tijdstip reboot (of alleen CCcam). Is hier iemand die mij kan vertellen wat ik dien toe te voegen? Zie zelf even door de bomen het bos niet meer. Alvast heel erg bedankt voor jullie reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...