Ga naar inhoud


Hendrik6073

Lid
  • Items

    470
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Hendrik6073

  1. okay maar Orange kan het proberen waard zijn begrijp ik dan ? Ik heb al eens een abbo afgesloten bij melody tv, maar de Franse taal gooide roet in het eten (mis communicatie) dit wordt nl aangeboden op de PC, smartphone en Smart TV (Samsung) die heb ik, maar de benodigde app is alleen in franse firmware beschikbaar :-(

    Ik kan hem (de zender) nu zo nu en dan zien via mijn VU+ maar het is heel instabiel. Ik wil best betalen voor een stabiel beeld. Eens kijken of ik in contact kan komen met Orange (zegt me zo niets nl.)

  2. Dag,

     

    Heeft iemand ervaring met een plugin (of andere optie) die mij in staat stelt een live stream te bekijken.

    Ik heb nu webmedia geinstalleerd, dat komt in de buurt, maar ik zoek iets om mijn eigen adres op te kunnen geven.

     

    Sinds kort heb ik een abonn op een Franse zender die je kunt kijken via mobiel, laptop of Samsung Smart TV, de laatste

    heeft mijn voorkeur. Ik ken de zender van de schotel maar dat bieden zie niet aan buiten Frankrijk.

     

    Nu blijkt de app voor Samsung ook niet beschikbaar op de Nederlandse versie van de TV :(

     

    Nu ben ik dus op zoek naar een methode om bijvoorbeeld de URL voor laptop gebruik op de TV te krijgen, liefst via een plugin omdat die via die manier misschien ook in staat ben nog eens iets op te nemen.

     

    Wie heeft hier ervaring mee ?

     

    bvd !

  3. ik connect naar 2.1.4 of 2.1.2, ik heb ook de # als eens gewijzigd in het [reader] gedeelte maar dit lijkt weinig uit te halen, heel vreemd. Zowel HD als XD geen beeld op o.a RTL 4. Misschien toch maar weer terug naar een andere CAM, met de OSCAM heb ik overingens geen ervaring. Ik naam aan dat ik de externe reader config moet gebruiken ?

  4. @Ghanssie, ik blijf geen beeld houden op o.a. RTL4 en 5, heb jij verder ook nog aanpassingen gemaakt op bijv de provid file ?

    het is nl vaag dat ik in de logging lees 'no suitable card on server ' terwijl ik op bijv de VU gewoon beeld heb.

     

    de config van jouw heeft iig al meer licht gebracht !

     

    bvd

     

  5. ik heb hem gedownload vanuit het AAF menu, krijg alleen beeld op o.a. ned 1 2 3, geen rtl film etc. Melding is 'no suitable card on server ', dit klopt echter niet.

     

    Moet er meer worden aangepast dan alleen de config file ?. Heb een oudere config geprobeert die het eerder prima deed maar die blijkt niet compatible.

  6. Is dit ook van toepassing op de 922 ?

     

    Ik heb er hier momenteel 1 staan, die werkte niet goed dus ik wilde hem opnieuw inrichten. Recovery1.3 erop daarna door naar 1.6. Nu wil ik de laatste AAF direct via USB in de Flash zetten. Maar hij geeft steeds de melding 'no update file' ... moet hier een extra stap worden genomen ?

  7. Hoi,

     

    Ik zit met een vaag probleem. Ik heb en UFS922 die ik graag wil voorzien van de standaard firmware. Als deze erop staat wil ik de meest recente AAF erop zetten.

     

    Momenteel heb ik er ook een (oudere) AAF image instaan (in de flash) en BA staat er ook op.

     

    Als ik nu de originele image (1.6) met USB in de receiver zet, verloopt dit proces zoals het hoort. Als het flashen gereed is start de receiver echter weer op met de AAF image die in de flash stond.

     

    Kan ik dit omzeilen / overschrijven ?

     

    bvd

  8. Ik heb van een bekende een een VU+ Solo achter de deur gezet gekregen, met het verzoek er 'even' een image in te zetten. liefst Pli. Ik kom aan het zoeken maar zover ik het heb kunnen vinden zijn deze images er niet... is dat correct of heeft verder zoeken zin ?

     

    bvd

  9. Okay, ja ik moet zeggen dat ik het voorbeeld alleen even heb gepost om mijn vraag te verduidelijken. Heb er inhoudelijk niet echt naar gekeken (misschien niet zo slim).

     

    Maar als ik het goed begrijp gaat het dus niet lukken, daar was ik al bang voor omdat ik er tijdens mijn zoekactie al e.e.a. over had gelezen. Dan moeten ze maar met het handje copy and pasten.

     

    bedankt voor de reacties.

  10. Hoi,

     

    ik heb even een voorbeeldje geplaatst op

     

    http://www.rtepas.nl/test.html#

     

    als je eerst op chgsrc en dan op get src klikt zie je google.

     

    als je nu vervolgens een zoekopdracht typt in google zou je in de normale google de adresbalk zien wijzigen, klik je in dit voorbeeld echter op get src blijft daar google.nl staan.

     

    Voor de functie die ik zoek wil ik wel de adresbalk gegevens zie verschijnen, zodat de gebruiker deze eenvoudig kan kopieren. Een echo in een textregel zou ook prima zijn

     

    verduidelijkt dit mijn vraag ?

  11. dank voor de reactie.

     

    Nee, sorry nog geen voorbeeld. Probleem is dat als ik bijvoorbeeld de URL van een iframe opvraag dat ik alleen toplevel zie, dus als ik google opneem zie ik google, ga ik zoeken naar de term test. staat in de adres balk bijvoorbeeld

     

    google/#hl=nl&source=hp&q=test&meta=&aq=f&aqi=g10&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=6bc54ad77a0995ae

     

    maar de output van de URL v.w.b. het uitlezen blijft google

     

    (nb linkjes iets aangepast om schijn van reclame we te nemen)

  12. Hoi,

     

    Ik ben op zoek naar een oplossing voor een probleem.

    Het begint er aardig op te lijken dat wat ik wil door beveiligings regels is afgeschermd. Maar misschien is er een andere slimme manier te bedenken.

     

    Ik ben voor iemand een CMS aan het bouwen in PHP. De site brengt aanbieders en gebruikers van producten bij elkaar.

     

    Op dit moment zet de aanbieder de URL naar zijn pagina handmatig in een formulier en zo komt deze op de pagina.

     

    De eigenaar van de site wil het vereenvoudigen. Hij wil graag binnen zijn site naar de externe site kunnen browsen. Vervolgens moet hij de volledige URL kunnen kopieren met bijvoorbeeld een knop.

     

    Nu ben ik al met iframes in de weer, maar hierbij lukt het niet om een externe (volledige) URL te kopieren, je loopt tegen de beveiliging aan.

     

    Is er een andere manier te bedenken ? er mag best user interactie bijzitten. Bijvoorbeeld, kan ik de externe URL echoën ? dan kan ik de gebruiker op een knop laten drukken om de URL naar het kladblok en en zo weer laten plakken in het formulier.

     

    Bij voorbaat dank,

  13. Ik heb hem op gang. Heb de disk eerst aan de USB gehangen, toen de patities aangemaakt en de disk geformatteerd. Daarna op e-sata en handmatig de mountpaden gezet, nu werkt het. Het lijkt er wel op dat ik nu eerst de VU moet starten en daarna pas de disk, anders is hij hem kwijt.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...