Ga naar inhoud


BboyGate

Lid
  • Items

    126
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door BboyGate

  1. Op de kabel heb ik geen problemen.. ik weet ook eigenlijk niet beter van de vu solo had geen kabel tuner :)

     

    maar op satelliet tuner is het signaal gewoon minder en krijg ik bij een paar zenders de melding dat afstemmen is mislukt. Nu heb ik de mutant getest bij een andere persoon die ook een mutant heeft waar alles netjes laat zien. Helaas had ik daar ook dezelfde verschijnselen. (zelfde firmware zelfde kanallijst zelfde image en ook de laatste updates van pli)

     

    De box mag weer weg.. ik ga toch maar voor een vu+ 4k ding.. allemaal bedankt voor jullie reacties. 

  2. sorry voor de late reactie.. allereerst de beste wensen aan iedereen!

     

    Aan de kwaliteit van de kabel en F connector betwijfel ik want die zijn DIK en groen  :grin: (ooit gekregen van een kabellegger in mijn nieuwbouwwijk) heb ook met de vu solo nooit blokjes of artefacten gehad. ook met het waaien nooit last gehad. Het is ook lastig om te kunnen zeggen dat ik een slechte tuner heb.. 

     

    @Tonskidutch

    1. thanks voor de tip! ondanks ik het niet wist heb ik gelukkig mij hier altijd aan gehouden 

    2. het vreemde is dat er verschillende waardes gezien worden.

    3. ik heb dus een aantal zenders die geen beeld geven, het signaal blijft dan op die zenders op 0% staan en het tuner lampje springt niet op groen wat wel gebeurd op andere diverse kanalen. waar dit aan ligt weet ik dus niet.. morgen heb ik weer tijd om dit uit te zoeken.

  3. Hallo,

     

    Ik heb een vervanger gekocht voor mijn vu+solo2 en dat is de mutant hd51 geworden.

     

    heb er 2 tuners in. 1 sat en 1 kabel.

     

    Nu is het mij opgevallen dat het signaal van de mutant een stuk minder is dan de vu solo.

    klopt dit? of is er iets met de tuner?

     

    dezelfde kabel heb ik in de vu solo gedaan en daar heb ik veel meer signaal. zie foto's.

     

  4. Origineel bericht van: nargile
    In Turkije zijn die abonnementen veel duurder. Goedkoopste paket met LIGTV is 800 tl= ongeveer 400 euro.

    Maar ik had zelf een vraagje. Ik heb ccam op mijn drembox 800. Ik heb mijn kaart met chip onderin ingestoken. Hij moet nu toch gewoon werken?


    download via je control panel cccam info en zodra je het geinstalleerd hebt, druk dan op groen en de rest spreekt voor zich..

    In turkije is de kaart duurder, hier betaal ik voor sportpakket + cinema pakket 305 euro.. ik vind dat erg goedkoop.. maar service ben ik totaal niet tevreden mee..
  5. ik vind het echt te gek voor woorden...

     

    ik heb een lig tv kaart en een cinema kaart..

    nu heb ik zojuist ene yalcin gebeld uit digiturk frankfurt en die zegt heel vrolijk tegen mij dat hij 2 kaarten gaat opsturen met 2 receivers smile en het leuke is dat mijn tv geen scart ingang heeft smile

     

    zie je het voor je om met 2 receivers te werken? ik snap gewoon niet waarom ze niet 1 kaart maken net zoals een kaart vanuit turkije.. daar kan je wel alles zien vanuit 1 kaart.. dit kunnen ze toch niet zomaar verplicht stellen?

     

    Ook is star tv weggevallen voor de europese kaarten en voor de turkse kaarten is het nog steeds blijven bestaan..

     

    ik denk echt dat ik mijn abonnement ga opzeggen want ik vind dit niet kunnen..

  6. Hallo,

     

    ik woon in een nieubouw woning met een plat dak. Jammer genoeg is mijn huis zo gebouwd dat het onmogelijk was om mijn schotel op de schuur te zetten. De woningen zijn namelijk 9,5 meter hoog dus ik moest mijn schotel op het dak plaatsen.

     

    Nu heb ik mijn schotel op het dak geplaatst, alleen loop ik nu tegen een ander probleem.

    Vanaf de schotel naar het midden van de schuifpui aan de achterkant van de woning is ongeveer 12 meter. Daar heb ik een buis lopen direct naar de meterkast. Dit is ook gauw 8 meter.

    Omdat ik geen gaten in de muur wil boren wil ik gaan verdelen vanuit de meterkast.

    Via loze leiding loopt cai naar de woonkamer en zolder. afstand van de loze leiding die naar de woonkamer gaat is 10 meter. afstand van de loze leiding naar de zolder is gauw het dubbele..

     

    Weet iemand welke kabel hiervoor geschikt is?

     

    Ik heb tot nu toe RGB59/au gebruikt. (soepel)en heb gewoon achter in mijn huis een lange kabel slingeren wat ik nog moet vast zetten, maar zou eerst graag willen weten of ik ergens aan moet denken en vooral welke kabel ik het beste kan gebruiken.

     

     

  7. Origineel bericht van: hvdh
    Bij mijn weten niet op 28, maar op maandag 27 Oktober rond 02:00. Zie ook het Turksat infokanaal op 12731V 3333, dat aanbevolen wordt als start-transponder voor een netwerk scan.

    Er blijft nog veel SCPC over maar het gaat de goede kant op!

    Enkele oost-beam zenders (NTV Spor, CNBC-E, en E2) gaan van Turksat 2A naar 3A, waardoor die waarschijnlijk al met 100 cm in Nederland te zien zullen zijn.


    euhm.. volgens mij bedoel je juist met een kleinere schotel. ik kijk nu al met een 80cm naar turksat. ik hoor ook op die info zende dat het mogelijk is om met een kleinere schotel turksat kanalen te ontvangen.

    Eindelijk kan ik dus gaan voor een wavefrontier T55 smile
  8. Hoi,

     

    Ik heb een dm500 met een 4 poorts diseq switch.

    42 graden

    7 graden

    19 graden

    13 graden.

     

    Nu heb ik een heel vaag probleem. Het probleem is dat 7 graden opeens niet meer wilt werken. ik heb geprobeerd om de kabel op de diseq siwtch te ruilen met een andere. en wat blijkt? 7 graden pakt nog steeds niet ondanks hij in een andere poort zit op de disqeswitch. het AGC blijft altijd op 0% en schommelt nieteens. weet iemand of dit een bekend probleem is?

     

    op engels forums zag ik dat de tuner defect kan zijn, maar dit is eerder ook al een keer gebeurd en spontaan na 3 a 4 dagen sprong hij weer terug.

     

    Ik hoor het wel. bedankt alvast

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...