Ga naar inhoud


jur2

Lid
  • Items

    629
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door jur2

  1. en kan jij usals niet instellen dan 

    jawel...maar dan draait de rotor niet...doe ik de usals uit in de instellingen dan draait de rotor wel...vreemd en gek want bij mijn andere receivers doe die het met usals perfect.

    Dus nogmaals ik denk dat het een bug is in de software van de Openpli voor de zgemma H2H..dit is namelijk dezelfde software voor de H2s (die ik heb).

    De h2h is een sat en kabel tuner en de H2s is een twintuner satteliet...misschien zit hier het euvel...

  2. Yessssss....!!!!  gelukt...!!!

     

    USALS WERKT NIET...!!!

    Het is een instellingsprobleem..!!  of een bug..zoals je het noemen wil..

    Bij de instellingen geavanceerd met usals draait de rotor gewoon niet..(alsof hij geen stroom krijgt...haal je hem eraf en je zet elke satteliet vast op verschillende posities dan draait hij als een tierelier.

    Helaas moet je dat voor elke satteliet apart doen maar dan doet hij het daarna perfect..tja...als het niet uit de lengte moet komen dan maar uit de breedte..

    Thx iedereen voor het meedenken..

  3. Goedenavond.

     

    Ik heb 2 x zgemma.s gekocht maar krijg de rotor niet aan de praat...

    Met mijn xt9000 en zelfs mijn oude humax 5400 draait de rotor als een tierelier maar de zegemmas (H2s) willen onde de nieuwste Openpli 4 niet draaien.

    Zeer irritant..

    de xt9000 draait onder de zelfde Openpli met exact dezelfde instellingen wel..!!

    Wie weet raad..

    De zgemmas werken voor de rest vlekkeloos...

    Ik heb veel forums gelezen over dit probleem bij de zgemmas maar krijg de mijne niet draaiend met de oplossingen die men daar aangaf.

  4. Elco is echt niet fris, die moet je echt eerst vervangen, maar als je het mij vraagt alle elco's vervangen!!! niet alleen die ene met die puist erop..

    Als je je box langer wilt gebruiken zou ik direct stoppen met flashen, heeft helemaal geen zin en je loopt een verhoogt risico op het bricken van je box.

     

    FF opzoek naar een elektronica zaak, er zijn er nog genoeg die je elco's voor minder dan €70 kunnen herstellen...

    Ok thx iedereen voor de info..ga ermee naar de electronica zaak..

  5. Inmiddels schone flash gedaan en kabel op de lnb 2 ontkoppeld. tevens ook de HD verwijderd en hij doet het weer..

    Voor wat betreft de voeding heb ik geen kaas van gegeten dus durf ik er niet mee te rotzooien..misschien zou ik een nieuwe voeding kunnen kopen maar ik weet niet of hij dat nog waard is..(voeding kost 70 euro kant en klaar).

  6. Thx voor alle reacties...vandaag vrij en ga er weer eens mee annde gang...vooralsnog:

    Schone flash nog niet gedaan en ga dat zo proberen...fabrieksinstellingen wel gedaan maar had geen effect..FTA zenders doen het ook niet..en de rotor doet ook niets..zal straks effe een fotootje maken als tie opstaat...

  7. Goedendag,

     

    Mijn et9000 geeft tuner problemen..

    Hij doet eigenlijk alles maar geeft geen aansturing meer naar de bewuste satteliet via de rotor..

    Dit deed hij na een update..(Openpli) inmiddels opnieuw gflashed en alles wederom opnieuw geinstalleerd..(wat hij prima doet) maar blijft tunerproblemen geven.

    Kan de sat niet vinden en dus geen beeld..

    Hij is 2 jaar geleden al een keer weggeweest naar de fabriek en toen hebben ze waarschijnlijk er een et9200 van gemaakt en dus weet ik niet of het nu aan de voeding ligt of aan de tuner of allebei... wie weet raad..?

     

    Keb wat foto,s gemaakt van de machine en zal deze bijvoegen..

    post-32537-0-28048700-1471297381_thumb.jpg

    post-32537-0-04640900-1471297391_thumb.jpg

    post-32537-0-95453100-1471297399_thumb.jpg

    post-32537-0-77602200-1471297418_thumb.jpg

    post-32537-0-88932700-1471297428_thumb.jpg

  8. Ook heb ik mijn satontvanger (ET9000) gestuurd naar een satboer in het noorden van het land zonder bon te kunnen overleggen maar er zat nog wel garantie op...deze hebben hem naar de importeur gestuurd en deze heeft hem kosteloos gemaakt terwijl er afgesproken was dat er 35 euro ondezoekskosten zouden worden gerekend...goede service dus...helaas heb ik hem 2 x moeten opsturen (na de 1ste keer was hij nog niet goed..) op eigen kosten...en hij kwam pas na een maandje ongeveer retour...

  9. Update...!!!

    Inmiddels is de ET9000 retour gekomen van de leverancier..(de sat zaak in het noorden heeft mijn et 9000 naar de leverancier gestuurd) de leverancier heeft (zegt hij) het moederbord vervangen en getest...(test OK) en vervolgens prima werkend wederom naar mij gestuurd...dit alles is KOSTENLOOS..!!! (jawel) geregeld door de satboer in het noorden...ook de 35 euro onderzoekskosten die ik had afgesproken met de satboer in het noorden zijn mij niet in rekening gebracht....Ik weet niet of ik de satboer met naam en toenaam hier mag noemen vandaar dat ik tot nu toe (nog) niet heb gedaan..

    Kortom...Zeer tevreden en een prima service van zowel de satboer als de leverancier..

×
×
  • Nieuwe aanmaken...