Ga naar inhoud


vogellaar

Lid
  • Items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door vogellaar

  1. mijn vrouw is 9 augustus gestopt met roken en heb haar en de kinderen beloofd dat als zij er een half jaar afwas ik ook zou stoppen dus vandaag 9 febr. zit ik er aan vast zal nog een hele klus worden rook elke dag een pakje shag maar belooft is belooft <img src="/ubbthreads/images/graemlins/crazy.gif" alt="" />.

     

    Marcel

  2. Dat van dat pakje heb ik ook maar dan elke dag ik zou dus ook graag willen stoppen maar heb het er karakter niet voor maar dat is dan ook een voornemen van mij voor 2004 . <img src="/ubbthreads/images/graemlins/shocked.gif" alt="" />

  3. Heren hij draait weer als een tierelier ben er uit gekomen met ctrl+c en dan cafe en hierna da3ned3 er in te laden en daarna de v20 oem6 patchrun5 erop te zetten en alles is weer inorde .

    Mijn dank voor de info . <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

     

    Marcel

     

     

  4. Heren mijn strong doet niets meer wou er nieuwe software inzetten en kreeg geen kontackt met mijn computer terwijl ik de zelfde kabels als die keren er voor gebruikte toen ik de reciever weer loskoppelde en de de spanning er weer opwilde zetten was hij zo dood als een pier . Wat kan ik nu nog doen .

    Ik heb er weinig verstand van en ook van computers dus dit zal voor mij niet makkelijk zijn maar met goeie hulp van de experts hoop ik hem tovh nog weer leven in te blazen .

     

     

    Marcel

  5. Interpol bedankt voor de link ga er direckt mee aan het werk .

    En wat de update van het pasje betreft die zit al in de reciever van de buurman voor de maandelijkse update.

     

    Bedankt Marcel <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

  6. Hallo sathobbyisten

     

    Ik wil mijn reciever weer orgineel hebben maar ben al mijn gegevens kwijt op de computer .

    Hier had ik de strongloader op staan en verschillende firmware ook de v20 met update deze kwam van de site van rebel.

    Nu heb ik een ander opgehaald maar die is niet compleet en de loader start niet op wie kan mij helpen aan de juiste firmware,of link?

    Ik kan de site van rebel niet weer vinden.

     

     

    GR. Marcel

  7. ten eerste ben ik nog een leek maar heb wel de v9b er op gekregen na voorbeeld van weethet. met mijn goldcard wel beeld maar geen premiere en heimatkanaal heb ook een funkaart krijg daar geen beeld mee wat heb ik fout gedaan ?

     

    Vogellaar

×
×
  • Nieuwe aanmaken...