Ga naar inhoud


Adriano

Lid
  • Items

    794
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Adriano

  1. Misschien kun je OpenATV eens gaan proberen, dat werkt hier al jaren naar volle tevredenheid. Heeft de zelfde functies als Pli plus een hoop extra's Enige nadeel is dat je de cam feed even zelf moet installeren.

  2. Zoiets bijvoorbeeld.

     

    Product Description
    V-Box II allows a DiSEqC 1.2 satellite receiver to control a conventional actuator style 36 volt motor.

    This 3 in 1 model has 99 Programmable Memories, is compatible with both DiSEqC 1.0 and DiSEqC 1.2 receivers as well as operating as a Standalone positioner (remote control included).

    Features:

    Compatible with all DiSEqC1.0 & 1.2 Receivers
    Auto Turn-Off Function
    99 Programmable Memories
    Short circuit and overload protection
    Anti-Noise circuit to avoid miscounting
    Software limits protection
    Re-synchronize function
    3 Digit LED Display
    Compatible with any actuator or H-H Mount
    22 Key Remote Control Included
    Drive Dish up to 3.6m
    Full Protective Design

  3. Het schema ziet er wel aardig uit. De uitvoering is natuurlijk wel belangrijk, behuizing, schotten tussen de filtersecties enz..

    Ook al zijn de harmonische goed onderdrukt dan blijft het probleem natuurlijk, dat als er iemand in de buurt last van je heeft en ATC belt of mailt, je een probleem hebt.

  4. Ik wil je plezier natuurlijk niet vergallen. Die powerkitjes van 25 euro hebben geen fatsoenlijke filtering. Met als gevolg storing in andere banden. Hier een stukje van het radioforum uit 2011.

     

    "

    Het Agentschap Telecom breidt deze maand de aanpak van etherpiraten uit. De boete voor het illegaal gebruiken van de FM-band kan oplopen tot 45.000 euro. Ook is er in de kerstperiode extra inzet van inspecteurs om overlast van etherpiraten te voorkomen.
    De boete is mede afhankelijk van de ernst van de overtreding. Dit wordt onder andere bepaald door de mate van storing die de etherpiraat met zijn uitzending veroorzaakt. Naast de hogere boete hanteert Agentschap Telecom een lik-op-stuk beleid. De overtreder ontvangt bij illegaal uitzenden eerst een waarschuwing. Als binnen een uur geen gehoor wordt gegeven aan de waarschuwing kan de inspecteur ter plaatse direct een overtreding constateren. Dan zal de inspecteur een Rapport van Bevindingen opstellen en riskeert de overtreder de boete. Agentschap Telecom hoopt met deze aanpak overtredingen en overlast te voorkomen

    De afgelopen periode signaleert Agentschap Telecom een verschuiving in het type etherpiraat. Waren het eerst vooral de 'zolderkamerpiraten', nu zijn het de grotere 'feesttentpiraten' die overlast veroorzaken. Zij gebruiken steeds zwaardere apparatuur met grotere vermogens en hogere antennemasten. Daarmee hebben ze een groter bereik en is de overlast groter. Daarnaast ziet Agentschap Telecom een toename van het aantal mobiele masten dat op afstand, vanuit een studio, aangestuurd kan worden. Dit soort constructies wordt gebruikt bij uitzendingen vanuit horecagelegenheden, schuurfeesten en feesttenten. Vanwege de overlast die deze etherpiraten veroorzaken zal Agentschap Telecom zich ook meer op dit soort overtreders richten.

    Etherpiraten zorgen met hun illegale uitzendingen voor veel overlast. In een aantal gevallen wordt het radioverkeer van luchtvaart en het C2000- communicatiesysteem gestoord. De ontvangst van calamiteitenzenders kan ook in het geding zijn. Zij verstoren ook de ontvangst van commerciële en publieke omroepen, waardoor deze minder luisteraars bereiken. Daardoor leiden de omroepen economische schade. En tot slot ondervinden de luisteraars hinder bij het luisteren naar hun favoriete radiostation."
  5. De bamboe verwijderen / uitgraven

    De meest efficiënte en natuurvriendelijke manier om bamboe te verwijderen is om hem uit te graven. Je kan dit manueel doen of beroep doen op een grondwerker, afhankelijk van de omvang van het perceel bamboe.

    Bamboe wortelt oppervlakkig. Bij het uitgraven van de bamboe ga je echter best tot zo'n 50 à 60cm diep om zeker te zijn dat je alle wortels meehebt. Graaf volledig rond te plant en verwijder de wortel en zijn uitlopers (!) in hun geheel. Werk vervolgens naar binnen toe. Zo misloop je minder makkelijk de uitlopers. Indien het niet mogelijk is om alle uitlopers uit te graven, kan je deze afsnoeien waar deze boven komen. Door het frequent korten van de resterende uitlopers alvorens deze blad kunnen schieten zullen deze naar verloop van tijd uitgeput geraken en afsterven. Dit laatste kan echter een werk lange duur zijn. Laat u niet ontmoedigen: een bamboe-vrije tuin zal de uwe zijn !

    Niettegenstaande de bamboe oppervlakkig groeit, zijn de wortels/kluiten heel dens en solide. Ben je van plan hem manueel uit te graven, neem dan een stevige spade en bijl ter hand. Bij grote/lange stroken bamboe neem je best een graafmachine(tje) ter hand of een handvol vrienden/familieleden.

     

    De bamboe vergiftigen / verdelgen

    Bamboe kan je niet bestrijden met een gewone onkruidbestrijder. Bamboe is van de familie der grasachtigen en moet je dus ook als gras bestrijden. Maak gebruik van een onkruidbestrijder die glyfosaat bevat en besproei / behandel de bamboe bij droog weer.

    De meest efficiënte manier van behandelen is door de bamboe in het voorjaar volledig met de grond gelijk te snoeien. Vervolgens laat je de scheutjes uitlopen tot ze minstens 5 blaadjes hebben. Besproei de blaadjes met de onkruidbestrijder en laat het geheel afsterven. Indien er nog nieuwe scheuten doorkomen dien je de behandeling te herhalen. Verschiet niet indien u deze behandeling tot 5 maal toe moet uitvoeren. Dit is normaal.

  6. Die Relook zou ik niet nemen, mist een 4G filter.

    De One for all SV9455 heeft de beste specificaties en is ook de duurste, die zou ik nemen.

    Die antenne is natuurlijk richtingsgevoelig, het is dus maar afwachten wat je uit de andere richtingen op de zij lobben kunt ontvangen.

    Wordt er ook een reflector in gebruikt dan heb je zelfs aan de achterzijde demping van het te ontvangen signaal.

  7. Ik heb hier ook de nieuwste oscam in gebruik van het streamboard.

    Geen probleem met pollrefresh.

     

    Jij hebt wel een andere webinterface, bij mij staat pollrefresh rechtsboven in het scherm.

     

    Heb je dit in je config staan?

     

    httprefresh         = 20
    httppollrefresh   = 20

  8. Ze zullen toch met echt iets nieuws/vernieuwends moeten komen.

    Dream loopt nu echt een beetje achter de meute aan.

    Moet trouwens nog maar zien of dat deze ontvanger echt op de markt komt,

    ontwikkeling duurt nu al jaren. Zonder scherpe prijstelling gaat dat ding floppen.

    Ik wacht wel tot er een DVB-S2X HEVC ontvanger met HDMI 2 uitgang op de markt komt.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...