Ga naar inhoud


Kralingen

Lid
  • Items

    233
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Kralingen

  1. Ik heb een hd ontvanger maar geen Ketnet. Volgens de FAQ van Canal Digitaal hoef je maar een mailtje te sturen en het wordt geactiveerd. Nou mooi niet er verandxert helemaal niks. Hoelang moet zoiets nou duren. Ze willen ook niet meer dat je belt want het telefoonnummer is niet meer op de site te vinden.

  2. Ik heb op mijn TV maar een scart aansluiting en een component of S-video aansluiting. Is het mogelijk om een scart-component kabel te gebruiken. De verkoper zegt dat je er op moet letten dat het apparaat dit ondersteunt. Dat weet ik dus niet. Heeft iemand anders hier ervaring mee? Ik wil nl twee digitenne kastjes aansluiten op deze TV. Andere oplossing is natuurlijk een scart splitter, maar dit lijkt me chiquer.

     

    http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRr5cuw9QRSKXxsTzMxeO3xsoEZZhXyS_ifL3ziyJVYPbmViAbS

    post-32666-0-83227700-1329074288_thumb.jpg

  3. Ik een kaart besteld via een zaak die nog los kaarten verkoopt. Het is namelijk niet mogelijk om dit via KPN te doen, dan moet je direct een extra kastje of insteekkaart afnemen a € 4,00 per maand. Ik kan hem wel koppelen aan mijn abonnement maar hij geeft als ik hem op een commerciële zender zet de melding "incorrecte conax kaart". Hij doet verder niks. Ik heb het ook geprobeerd met een kaart die bij een insteekkaartset zat van KPN, maar die wordt ook niet herkend. Ik krijg het idee dat het aan mijn Topfield ligt. Zou dit kunnen? Heeft iemand advies? Software TF-NPTK 1.97 laatste update 23-11-2010.

  4. Ik werd niet echt geholpen door de helpdesk. Zolang hij beeld geeft vind ik het prima. Ik begrijp eigenlijk niet waarom ik een abonnement heb. Het signaal is acceptabel maar op zolder is het veel beter. Op de begane grond heb ik af en toe een hik. (vooral in het geluid) Misschien moet ik de antenne aan de gevel hangen. Hebben jullie hier ervaring mee. Ik woon in de regio Apeldoorn.

  5. Waarom dit aankondigen terwijl er nog niks is? Ik zou gewacht hebben tot het beschikbaar was. Kunnen we al ergens testen? ik wil er best wel eens naar kijken. Kun je me een PM sturen met daarin een link naar het bestand. Momenteel vind ik de AZ -box teleurstellend, want je kunt niet eens twee opnames tegelijk maken. Ik vind mijn oude Inverto nog altijd beter en gezien de negatieve reacties op deze kast, is dat opmerkelijk te noemen.

  6. Als ik ze als NTFS of exFat formatteert dan worden ze niet herkend door de Azbox. Tenminste mij is het niet gelukt. Mogelijk kun je wel twee keer opnemen als je eerst naar de HDD en als tweede naar de USB stick verwijst.

     

    Ik gebruik nog steeds de orginele FW, omdat E2 geen kaartreader ondersteunt.

  7. Ik kan nergens een fatsoenlijke en korte handleiding vinden. Kan iemand me zeggen hoe ik de antenne instellingen goed zet. Ik heb een dubbele tuner en een multytenne antenne, maar ik krijg geen HD zenders te zien. Dan zegt hij geen ontvangst. Bij de antenne instellingen heb ik gekozen voor universal/combination en dan steeds commit/uncommit astra1=a hb=b astra3=c astra2 = 4.

  8. Weet iemand een betrouwbare handelaar in vervangende afstandsbedieningen. Ik werd getipt voor een winkel in Enschede maar die reageert niet op mails. Als je er een weet wil je dan een PM sturen anders dan krijg ik op mijn kop van de moderator. Dus graag geen reclame. Ik woon in Apeldoorn dus graag een beetje daar in de buurt.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...