Ga naar inhoud


grenszuuker

Lid
  • Items

    143
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door grenszuuker

  1. Ik gebruik een multiswitch van Fracarrro voor astra 1 en 3. Heb een Horizon HDS2 usb meter. Nu wil ik de uitgangen meten maar dit lukt niet. Een andere schotel met duo lnb meten gaat perfect alleen als ik de switch ga meten dan lukt het niet. Iemand een idee of tip?

  2. Heb hier 3 rebox re-8500 decoders in gebruik. Alle drie hebben ze het probleem dat ze vastlopen op het moment dat men flink door de EPG gaat zappen.

    2 decoders zijn aangesloten met dubbele kabel, en 1 decoder met een enkele sat kabel waarbij dus de doorlus functie is gebruikt. Allen bezitten de laatste software 2.11.61.   Heeft iemand een mogelijke oplossing of het zelfde probleem?

  3. In een Homecast hs8100 een nieuwe CanalDigitaal module gestopt om fox 2 te kunnen blijven ontvangen. Voorheen zat er ee aston dual cam in om 2 dingen tegelijk te kunnen coderen. Hoe gaat dit met de nieuwe module? Dit is volgens mij een single cam. Is er een nieuwe dual cam?

  4. Hier inmiddels de nieuwe software 2.11.07 uitgebreid getest. Voor de volledigheid er wordt hier gewerkt met 2 re-8500 ontvangers met 500gb. De ene is aangesloten via een doorlus kabel en de 2e ontvanger is gescheiden aangesloten met 2 kabels.

     

    Bugs in de 2.11.07 software:

     

    Bij het veelvuldig verplaatsen van zenders in de lijst loopt de ontvanger vast. Soms geeft ontvanger aan geen signaal op tuner -1. Dit gebeurt op beide ontvangers en is alleen te verhelpen door de spanning eraf te halen. Voor de rest werkt alles prima. Dus zou zeggen nog een paar foutjes weg halen de de re-8500 is OK

  5. Zo.De 2.11.07 in 2 x RE-8500 geprogrammeerd. Ik zal eens kijken hoe de apparaten zich gaan gedragen. Het eerste opvallende is dat na het proggen van de software en vervolgens het uitvoeren van een fabrieksreset er bij het opnieuw installeren er direct gecontroleerd wordt of er een netwerk verbinding is. Tot later......

  6. Is het mogelijk om bij een RE-8500 met software 2.10.86 de zenderlijst te wijzigen. De functie verplaatsen licht niet op dus kan ik ook geen zenders verplaatsen. Volgens mij is bij een eerdere software dit wel mogelijk geweest.

  7. Heb deze 2.09.87 software geinstalleerd en werkt prima. Nu zie ik deze versie echter niet meer op de site staan en ook niet op de server. Iemand een idee waaarom dit is? Wat er wel op staat is de vorige versie 2.09.72

  8. Helaas het is echt waardeloze software. de ontvanger loopt steeds vast tijdens zappen. Heb maar een ordinaire Philips DSR8121 in gebruik genomen. Die werkt tenminste wel. Hopelijk kunnen we nog hoop gehouden op goede software. Ook de Philips werkte vroeger voor geen meter en werkt nu wel correct sinds de nieuwe software van een half jaar geleden. Mag rebox dit als voorbeeld nemen en ook spoedig met een goede software versie komen. Een goede kerstwens in elk geval.................................

×
×
  • Nieuwe aanmaken...