Ga naar inhoud


corvettelover

Lid
  • Items

    229
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door corvettelover

  1. Hallo allen,

     

    Ik gebruik mozilla en internet explorer als browser. Maar sind een tijdje heb ik bij mozilla geen actieve backspace toets meer.

    Meestal niet meer maar soms werk ie wel, heel vervelend.

    Ik gebruik windows XP met SP3 en heb nog niet zo lang geleden mijn besturing systeem opnieuw geinstaleerd. Wie weet hier meer over, laat me dan iets weten A.U.B..

    Bedankt,

     

    corvettelover

  2. Hallo,

     

    Ik heb mijn besturingssysteen opnieuw geladen maar had voordien er een Screen caption program op staan. Maar nu ben ik dit kwijt.

    Via google vind ik er zo veel dat ik het niet meer terug vind.

    Is er iemand die mij een goed werkend programma kan aanbevelen, dan hoor ik het graag liefst een gratis programma A.U.B.

    Tot horens en bedankt,

     

    corvettelover

  3. Hallo allen,

     

    Ik heb hier Philips decoder die het niet goed meer doet een ouder toestel DSX6073.

    Als ik hem aan zet vanuit de stand stand by geeft hij op de linker kant van het beeld witte stippen die zich uitvegen naar rechts, het beeld is wel te zien maar zonder kleur en het lijkt of hij syncronisatie problemen heeft. Na ongeveer een vijftal minuten wordt het beeld goed en is er niets meer aan de hand.

    Het lijkt wel of dit een thermische probleem is, ik heb de c's in de voeding al nagekeken maar daar is niet mee verkeerd (toch op het zicht niet).

    Is er iemand die hier meer kan over vertellen dan hoor ik het graag.

    Groeten,

     

    corvettelover

  4. Hallo allen,

     

    Ik heb hier een decoder DSX6073/03 met slecht beeld, in het begin.

    Na het opzetten toont hij onmiddelijk de fout. Als ik hem opstart uit stand by zie ik op het beeld links witte stippen die zich uitsmeren naar rechts en bovendien het beeld proberen uit syncronisatie te trekken en dit zonder kleur.

    Na ongeveer 5 minuten verschijnt er de kleur en is er niets meer aan de hand. Voor de rest van de avond blijft alles OK. Het lijkt wel een thermische fout (na te zijn opgewarmt is alles OK).

    Weet hier iemand meer over te vertellen dan hoor ik het graag?

    Groeten,

     

    corvettelover

  5. Hallo allen,

     

    Ik heb een vervelende vraag, ik heb mijn computer volledig gewist omdat dit nodig was. Maar sindsdien kan ik mijn scanner niet meer installeren, het is een Medion MD9458 en het besturingssysteem is XP. Nu heb ik op 24-07-1-2010 al een gelijkaardige vraag gesteld en dacht de oplossing gekregen te hebben van winwiz door het programma Vuescan was het opgelost.

    Maar nu met het nieuwe besturing systeem lukt het mij niet meer. Het nieuwe is gelijk aan het vorige besturing systeem

     

    Ra ra waarom werkt het niet meer?

    Iemand een idee?

     

    corvettelover

  6. Hallo winwiz,

     

    Mijn excuses voor het zo kort reageren, maar dit kwam door het kort reageren van uw vorige mail. Maar soit alles is ok en je zult wel gelijk hebben dat Vuescan een universele driver installeert en die werkt bij mij nu ook niet tegenstaande hij de scanner niet herkent.

     

    corvettelover

  7. Hallo winwiz,

     

    Geen afdoent resultaat is geen afdoent resultaat.

     

    Maar niet tegenstaande dat Vuescan de scanner niet herkend heeft werkt hij nu wel, waarom en hoe is voor mij een raadsel. Als er iemand een idee heeft hoor ik het graag.

     

    corvettelover

×
×
  • Nieuwe aanmaken...