Ga naar inhoud


salem999

Lid
  • Items

    568
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door salem999

  1. Heeeeeeel erg bedankt Erik,

    heb vandaag 3 stuks gekocht als reserve (22 mico fahrad 63volt maar ;zegd de man maakt niet uit)oh ja per stuk is alleen maar ,45cent , met beetje trillende handen tijdens solderen ook opgelet op de -+ min plus, box dicht ((( thuis werk heb ik vergeten om een foto daarvan te maken -lol), alle kabels daarop en de stroom AAN , hij begint om de enigma te laden en hapsakeeeeeee gelijk beeld inplaats van 5 minuten wachten, MOTOR ook nu reageerd op elk adem halen zeg maar zoals als de iphone touch screen gewoorden,

    ben erg blij eerlijk gezegd ,

    nogmals dank Erik voor alle tips en hulp die je geeft aan iedereen die hulp nodig hebben.

     

    de beste wensen aan alle

    mvg

    salem

     

    Origineel bericht van: salem999
    hartelijk dank , will give it a go. maar moet ik eerst eentje kopen bij ons in de buurt (DIL Elek....) ,

    soldeer bout heb ik al van een vriend ...

     

    Origineel bericht van: iemand
    heel simpel

     

    pak de elco met een combinatietang vast

    draai het een kwart slag om z´n as

    trek hem los

     

    desoldeer de 2 pennen

     

    zet een een gewone elco op. let wel even op de polariteir (min/kant is zwart streepje). kheb er ook wel een foto van.

    Stuur dan even een PM

    _________________________

    gr. Erik

  2. hartelijk dank , will give it a go. maar moet ik eerst eentje kopen bij ons in de buurt (DIL Elek....) ,

    soldeer bout heb ik al van een vriend ...

     

    Origineel bericht van: iemand
    heel simpel

     

    pak de elco met een combinatietang vast

    draai het een kwart slag om z´n as

    trek hem los

     

    desoldeer de 2 pennen

     

    zet een een gewone elco op. let wel even op de polariteir (min/kant is zwart streepje). kheb er ook wel een foto van.

    Stuur dan even een PM

    _________________________

    gr. Erik

  3. hoi allemaal,

    heb sinds 2 maanden last van de DM7020s dat ik 5 minuten moet wachten tot dat hij beeld geeft (bij het starten) daarna doet hij gewoon, maar als ik bvb van hotbird naar astra draaid soms de motor niet en soms wel,dus moet ik 5/10 bogingen tot dat een keertje lukt.

    als ik bvb op het menu motor positie (precies als ik in die menu ben waar ik de motor link-rechts kan bewegen) hier freezt het beeld totaal en komt nooit terug alleen als ik helemaal uit van het menu en andere kanaal kiezen dan wel over 5 seconden krijg ik beeld.---- heb ik inmiddels een nieuwe LNB vervangen dan hij is stukje beter dat als ik in de motor positie menu freezd de beeld niet meer MAAR toch de motor wil niet reageren.

     

    OP MIJN DM 500s doet alles 100% perfect en geen enkel probleem , de motor reageerd op elk keer dat ik 'm stuur.

     

    dus ik denk aan de elco te vervangen,

     

    ik heb wel gister avond de DM open gemaakt en de elko zit onder de HDD ,maar hij zet goed vast , en hier is de vraag aub, hoe kan ik die ELCO uit krijgen zonder beschadigen ,dus moet ik ´m half rond draaien links/rechts tot dat hij los (zoals als een tand verwijderen) of daar is een optimale manier voor uit of weg te krijgen ?

     

    zijn er fotos of stukje video daar voor?

     

    heel erg bedankt alvast

    mvg

    salem

  4. Goeden Avond iedereen,

    de psp van mijn dochter (psp 1004) is al omgebouwd en naar 5.50-genB2 gebracht ,en doet het (toen), 3 dagen geleden tijdens mijn dochter aan het spelen was, plotseling stopt de psp en doet het niet meer (helemaal stil) , ik heb 2 andere extra batterijen die ik al heb geprobeerd maar ook nix gebeurd, de Groene lampje brandt NIET meer enkel de rode lampje als ik het op de oplader zet; dan gaat uit als de batteij vol is (dat is de enige ding die nog doet - de rode lampje),, dus geen groen lampje en geen scherm gaat aan en geen geluid.

     

    wat kan de probleem zijn ? is ie de Scherm mischien opeen stuk? heeft dat invloed op de groene lampje dat niet meer aan gaat en ook alles uit? of kan een andere oorzak ?

     

    mischien heeft iemand zo'n probleem gehad,

     

    alvast bedankt

    groeten

    salem

  5. ik denk in je geval is een ( speciale aanbieding was ) op een bepaalde periode Reklame zeg maar en die mischien daadwerkelijk hoef niet af te zeggen. als dat het geval was in mijn situatie dan heb ik geen 3 emails ontvangen van incasso .

     

    de probleem is alle betrokkene hebben angst of betaald of gaan betalen, dus wij kunnen niet weten of iemand in verleden heeft niet betaald en wat gebeurd voor hun in volg orde of incasso hebben de hele zaak vergeten, want het gaat hun kosten meer dan geeiste bedrag.

  6. Origineel bericht van: Sjaak(k)
    Origineel bericht van: salem999


    oke, let's say; ik ben 100% schuldig, en hoe is het met de mensen die hebben tijdig de trial geannuleerd, en toch krijgen

    Als je »mijn eerdere reactie« leest dan zie je dat je gewoon een mail van Use next terugkrijgt na de trial periode van 2 weken shocked


    dus kan ik de emails die al verwijderd 3 jaar geleden terug krijgen door hotmail? als ja ! hoe dan? om te zien of hun daadwerkelijk aan mij laten weten dat ik moet betaal ? als zo was echt ik ga betalen zonder twijfel en ga ik mijn echt adres door geven.
  7. Origineel bericht van: tfh
    Origineel bericht van: salem999
    oke bedankt, zal opnieuw lezen,, maar bestaat zoiets in nederland ((( scam melden ?? ))

    https://secure.consumerdirect.gov.uk/reportascam.aspx

    Hoezo? Wil je dat Usenext jou daar aanmeldt omdat jij 11 keer onder een valse naam aanmeld.
    Kom nou... Wie is hier de oplichter...


    jou naam is tfh ben je voor sat4all een oplichter ???? nee
    ik heb 11 keer BETAALD de 1 euro voor 14 dagen risk free , dus als ik de 3GB hebt gebruikt zonder die 1 euro te betalen dan ben ik de alle grootste dief van Nederland en zal ik het in een 1000watt speaker zeggen,, dus ik heb al betaald voor wat ik heb gebruikt.
    maar om te zeggen RISK FREE en over 3 jaar kom je met je Faktuur om te zeggen mijn recht ,,,

    dus ik heb betaald voor wat ik heb besteld, of ik mijn goed naam of mijn naam was duivel en woon in the Hell, maakt niet uit zolang ik heb al betaald.

    oke, let's say; ik ben 100% schuldig, en hoe is het met de mensen die hebben tijdig de trial geannuleerd, en toch krijgen
    1 jaar te betalen en nog incasso bureau, wie is hier de oplichter ????

    dus scam melden voor die schuldige mensen die hebben volgens de usenext regels gedaan en toch moeten betalen en nog incasso inschakelen, mischien krijgen die mensen recht en de usenext wordt als scam gemeld en alle mensen ( inclusief mij als oplichter zijn ook Vrij van betalen).. weet je waarom!!
  8. ik ga NIET betalen, i ga wachten tot ik bij de rechter ben, dan zal zeggen als hun mijn tijdig mij aanmaningen hebben emaild dan zal geen andere verdere accounts heb gemaakt dan wist ik dat het is NIET RISK FREE 14 DAGEN TRIAL . stel maar voor heer rechter ik heb een account gemaakt en paar MB's gedownload en gelijk ben ik in ziekenhuis voor 15 dagen was opgenomen dan ben automatisch 1 jaar schuldig bij usenext DAN waar is de RISK FREE here?????

     

    klopt dat ik akkoord heb gegaan met hun voorwaarden en ik moest tijdig annuleren maar dat wist ik het niet en dat is geen reede om mij onschuldig te maken volgens de wet, maar als hun meerdere maals aanmaning mij verstuurd dan heb alleen bij de 1st 3 accounts gebleven.

     

    dus ik zal eerst wachten tot dat ik een brief heb dan zal ik een advocaat inschaakelen.

  9. Origineel bericht van: rudie1956
    Gewoon betalen jongen,je hebt er zelf om gevraagd.

    eerst bedankt rudie,
    ok, ik heb zelf om gevraagd (door mislijdende info), ok, maar ik heb geen 1MB gedownload voor wat ik ga betalen, dus ik ga 312 euros betalen en heb geen recht om nog 1MB te downloaden,zoals ik koop vis in de zee.
    minstens zoals UPC of andere ik heb signal in de kabel door UPC maar bvb ik heb niet naar de TV gekeken lange tijd dan ze hebben de UPC volledig recht want ze hebben hun bestens gedaan,maar hier ze willen geld voor de (dingen) die ik heb nooit gedownload en mag ook niet download in de toekomst. dat is echt een usenext komidie.
    daarom ben ik boos op hun na 3 jaar hebben ze hereneren, of mischien de ( financial Crisis ) heeft invloed op hun en beginnen ze in hun oude emails te kijken. waarom niet gelijk reminders hebben verstuurd ??
    want de 14dagen tijd verloop op 27 juli 2009 dan wordt het spanned. dus 1-2-3- Action.
  10. bedankt aan iedereen,

     

    nog steeds geen beslessing, tussen alles zo laten of kontakt opnemen met incasso bureau.

     

    of de 3 bedragen betalen door de postkantoor zonder mijn echte naam te geven of de namen (flase namen) waar staan op hun emails precies over te schrijven (nog administatie kosten voor postkantoor betalen)zoals bevestig ik de false namen en adressen als korrect te zijn anders waarom hebben die 3 mensen betaald (vol bedrag nog); dan verwijder ik alle emails die bekend zijn voor hun (usenext en incasso bureau) zelft dan open ik nieuw paypal account (email) ;overschijf ik van mijn oude paypal naar de nieuw en verwijder ik de oude (dus ik verwijder alles wat in de verleden met mijn adres te maken heeft).

     

    dus. alles betaald met namen en adressen die bekend voor hun.

     

    voor de nieuwe reminders is geen email voor mij berijkbaar (want ik had alles al verwijderd dat bedoeld ze gaan mij geen 2 keer aanmaning verstuurd per email or remiders. dus geen recht om probleme te maken.

     

    want als ik 3 keer betaal beter dan 3+8 keer en ben zeker komt nog 3keer van de 8 met rond 100euro elk.

     

    maar kunnen ze of het is hun te duur als hun mij reminders en aanmaning sturen en viden geen email te bereiken dan zoeken ze (incasso bureau op de IP waar ik de eerste keer de account open gemaakt) want dat is de enige weg voor hun om mij te kunnen identificeren.

     

    wat denk jullie??

     

    alvast bedankt

  11. Origineel bericht van: dutchsatellite
    Volgens mij is een contract pas geldig vanaf het moment ze een handtekening hebben... Als je je gewoon aanmeldt via een webformulier hebben ze geen 'voet' om op te staan...

    NIET betalen is dus de boodschap ;-)

    Jim


    bedankt voor alle vorige antwoorden,

    bedankt voor je antwoord, waarom kunnen de incasso bureau dat niet vertellen aan de UseNext? en toch ze zijn mee eens met de Usenext en vertellen mij dat je hebt de voorwaarden geaccepteerd daarom is die proces voort gezet.

    Nog steeds ik ontvang brieven van Den Haag die betreffen denk ik een incasso van de vorige bewonders (sinds 2001) dus als rechtbank kan niet vragen de politie om die mensen hun nieuwe adres te vinden? en mijn door ip kunnen gelijk mijn adres vragen?

    daarom twijel ik soms of wel usenext to emailen, of de hele zaak zo laten.

    groeten
  12. Origineel bericht van: ceesv
    Mijn eerdere postings in deze thread waren gebaseerd, op de veronderstelling, dat iemand 'n keer in een internet scam was getrapt.
    Dat iemand 11 keer dezelfde fout maakt...

    Nederlands spreekwoord, iets met ezel en steen.



    als ik een maaning of iets van hun heb gekeregen van de 1ste of 2de keer dan ben ik gestopt en alles in orde gebracht, maar alles was still. en ben bij rapidshare of megaupload gebleven bvb.
  13. Origineel bericht van: Satdorus


    Dan mag je er van uit gaan dat de 14 daagse gratis periode automatisch stopt.


    precies , dat wat heb ik in 2006 begrepen en daarna nooit nagekeken, dus 3gb downloaden en klaar.

    of ik voor de 11 accounts straks bij de 1000eruo kom ?? spannend, omdat dat gebeurd in 2007,2008, en 2 accounts begin 2009 laatste paypal betaling in january 2009 en dat was het.
  14. ja, omdat als ik wil voor 1 euro 3GB downloaden, en als de 3GB op is en wil opnieuw 3gb voor 1 euro met het zelfde juiste adres dan krijg ik (( this adres or name is already existed DUS bestaat wel)) daarom moeste ik opneiuw registeren met andere namen en adresen dat ik opnieuw mijn download klaar heb (want ik wilde bvb alleen nog 300mb om klaar te zijn), en ik krijg nix van hun gehad dat ik moet betalen alles loopt rustig. daarom met de lopen de tijd en elk keer dat ik vind wat ik wilde (programma etccc bij hun site) opnieuw registeren op downloaden.

     

    ik denk dat ik aan hun een email stuur, om hun te vragen wat zijn alle accounts die verbonden zijn met mijn PayPal email en mij laten weten om te proberen te betalen.

     

    want zijn al emails geblokkeerd van hotmail dat ik alleen 1 keer heb gebruikt om een account te maken en daarna vergeet ik zelfs de email, dus als hun aan maaning aan deze email sturen krijgen ze (postmaster) dat die email bestaat niet meer.

     

    ik weet niet wat zal ik doen, als ik nu de hele bedrag betaal

    , komt geen nieuwe kosten voor hetzelfde accounts later voor jaar 2007-2008 bvb?? of de accounts zijn automatisch gesloten want het is aan de incasso bureau door gegeven is??

     

    want ook van de 11 keer heb ik wel 2 keer 8eurs betaald voor 2 accounts dus 1 maand lang, mischien deze zijn in order en hoef ik niets te betalen voor later!

     

    dus heb ik nu 2 dingen

    OF

     

    1- alles zo laten en tot ze mijn adres vinden en alles wordt schijftelijk behandeld

     

    2- of stuur ik email en alles vertellen en vraag ik alle accounts die hebben te maken met mijn oud en nieuw IP, en regelen dat ik betalen aan hun, en alle accounts stop zitten dat helemaal niets meer met usenext te doen.

     

     

    Of het is beter door een advocaat alles regelen (gaat ook wat kosten) dat hun laten geen domme spelletjes met mij spelen en weer geld opvragen!!!

     

    wat denk jullie

     

    opnieuw bedankt

    salem

  15. heel erg bedankt voor jullie, ik ben stukje kalmer geworden, altijd heb ik met paypal betaald en gebeurt rechtstreeks dus geen kredit Kaart alleen heb ik altijd genoeg saldo en wordt gelijk betaald.,

     

    de probleem ik heb lange tijd geleden alle mijn oude emails met usenext emails adressen verwijdert dus weet ik de account gegevens nie meer, en wil geen email opsturen aan hun mijn nieuw ip ook zien en als bewijs nemen . want toen Tiscali als Telfort geworden ook mijn IP is verandert, vandaag heb ook mijn emails op telfort verwijdert voorzeker heid als in de toekomst nieuw maningen komt dan krijgen ze een Postmaster dus heb ik geen 2 maningen ontvangen om hun een process te starten.

     

    want echt de 3 accounts van 1 euro elk dus 3 euro is 312 geworden, nog beter dan lotto voor hun.

     

    ik zal door lezen en googelen en zie of iemand heeft hetzelfde probleem.

     

    nog mals bedankt voor julluie tips en mooie texten.

  16. Origineel bericht van: vincent1971
    Wacht nu eerst af zou ik zeggen...tot je iets schriftelijks in huis krijgt. Dus geen email en zo. Email is erg makkelijk te vervalsen dus echt bewijs is dat niet. En daar zou ik pas actie op nemen.


    ik heb angst van wachten dat ik nog straks meer ga betalen.

    ik denk ik zal niets schriftelijks ontvangen want alle geregistreede adressen zijn fals (ok in de omgeving maar niet mijne), alleen als hun kontakt opnemen (of usenext of incassopartners.nl ) met tiscali of telfot en vragen ze over mijn IP adres en als telfot akkoord dan krijgen ze mijn echte woon adres maar denk ik duurt het meer dan 6 maanden!

    echt ik ben ziek gewoorden, want ben bezig met geld sparen; dan gaat het geld naar usenext.
  17. hartelijk dank voor jullie antwoord,

    ja aanmaning heb ik vorig 2 weeks geleden ontvangen (maar eerlijk te zeggen heb ik nu gezien door zoek functie binne emails),

    ja ik heb de trial periode van 14 dagen dat ik gelijk gebruik heb gemaakt van de 3GB en nooit wist dat ik binnen die tijd moest afzeggen,

    ik weet niet of dat helpt ?::; dat alle adressen die ik heb gevulld tijdends registatie is niet de juiste huidige adres waar ik nu woon. zelft sommige adress zijn in de USA ... maar toch door een ((( PayPal email adres betaald ))) speelt dat een rol ?????

    want ik heb net een geschiedenis gedownload, en heb gezien dat ik 11 keer heb accounts gemaakt, of ik nog 8 maaningen ga ontvangen weet ik echt niet!!!!

     

    alvast bedankt

  18. en de andere 2 emails met 2 bedragen van 75 euros, ook met

    niet juiste adressen van mijn , maar emails kloppen wel met oude IP adres toen was Tiscali en nu is Telfort geworden ?? dus ik moet in totaal 312 euros betalen,

    maar ik weet echt niet of in de toekomst nog andere emails van die soort gaan volgen (want ik heb al een account of twee) en ben de informatie tot de toegang in mijn account verloren.

     

    hoop dat iemand heeft met de usenext meegedaan en die probleme al kent.

     

    hartelijk dank voor jullie tips.

    salem

  19. hallo iedereen,

    ik weet niet of hier is de juiste plaats van deze subject.

     

    ik heb zojuist 3 emails ontvangen van info@incassopartners.nl

    , ik kreeg een hoge blooddruk daarvan

     

    en de volgende is een email van 3 emails met zelfde text , ook mijn alle adres bij usenext is niet juist voor alle 3 accounts het was alleen van mijn kant gebruikt om paar Gigabyte te downloaden voor (trial periode van 14dagen) voor 1 euro door paypal betaald. maar mijn emails zijn juist met IP adres is gemeld in deze 3 emails, kan zijn later mijn goede adres doorgegeven van Telfort internet provider aan hun???

    =================================

    Geachte heer Salem,

     

     

     

    betreft: Usenext / 13??????

     

     

     

     

     

    Tot ons heeft zich gewend UseNeXT.com gevestigd te München, Duitsland. Zij verzochten ons de incasso van haar openstaande vordering op u ter hand te nemen. Deze vordering bestaat uit abonnementsgeld voor de toegang tot de UseNeXt nieuwsgroepen. U hebt zich hier op 18.06.06 0:34 geregistreerd vanaf IP adres: 82.170.187.118 met emailadres: ????????@hotmail.com;.

     

     

     

    Tijdens het aanmeldproces bent u akkoord gegaan met de voorwaarden van UseNeXt. Zonder uw akkoord kan dit aanmeldproces niet succesvol worden afgerond. Volgens deze voorwaarden wordt de 14 dagen proefperiode automatisch verlengd indien u het contract niet opzegt. Meer informatie treft u in de bijlage en op de website van UseN! eXt: www.Usenext.nl.

     

     

     

    Wij verzoeken u het totaal verschuldigde bedrag ad € 162,86 binnen 14 dagen na dagtekening bij te schrijven op onze derdenrekening: bankrekeningnummer 52.39.75.627 ten name van ‘Stichting Beheer Derdengelden IPN’ onder vermelding van het betalingskenmerk: ????????.

     

     

     

    Hoofdsom

    100,35

     

    Rente

    0,51

     

    Buitengerechtelijke incassokosten

    37,00

     

    Registratiekosten

    25,00

     

    In mindering voldaan

    -0,00

     

    Totaal

    162,86

     

     

     

     

    Bij gebreke van ontvangst van dit volledige bedrag acht opdrachtgever zich vrij tot gerechtsmaatregelen over te gaan. De kosten van een gerechtelijke procedure zullen bij u in rekening worden gebracht.

     

     

     

    Wilt u meer informatie of een reactie doorgeven?

     

    Meer informatie over uw vordering kunt u vinden op de website http://debiteur.incassopartners.nl . Hier kunt u ook uw reacties direct doorgeven aan de zaakbehandelaar. Op deze wijze kunnen wij u snel en goed van dienst zijn. Uw login gegevens zijn: Loginnaam: ????? Wachtwoord: ?????

     

     

    --------------------------------------------------------------------------------

    Incasso Partners Nederland Postbus 467 2300 AL Leiden telefoon (071) 5247070 fax (071) 5247071 info@incassopartners.nl www.incassopartners.nl

     

     

     

    Hoogachtend,

     

    Incasso Partners Nederland

     

     

     

     

    1. contractsbepalingen met betrekking tot de verlenging

     

    When closing the contract each customer confirms to have read and accept the Terms & Conditions. In these T&C he is explicitly shown his responsibility of cancelling. The following text is shown during the sign-up process and must be accepted by ticking a respective box on the top of the text:

     

    I am of legal age.

     

    By sending this form I submit a binding offer. This offer is accepted (conclusion of the contract) when I receive an e-mail of confirmation.

    The contract enables me to:

    a) Test UseNeXT for the next 2 weeks and download up to 3 Gigabyte for free!.

    B) Unless I cancel within the test period, or upgrade to a different subscription package, I agree to join for only $11.25*/7,95 Euro per month - for a period of 12 month and get access to 15 Gigabytes download volume for each month. I understand that I may cancel at any time, such that my subscription is not renewed upon expiry. I acknowledge that unless I wish for my account to be automatically renewed for a further service period, I must provide notice of my wish not to renew, at least one day before the end date of the current term.

     

    I have read through the terms and conditions and agree to join UseNeXT subject to these terms.

     

    Right of withdrawal: I can withdraw my declaration directed on the conclusion of the contract within two weeks in written form without giving any reasons (e.g. using the support form, post, fax or online in the member area). The time allowed starts at the earliest with the receipt of this indoctrination. To ensure the time allowed for your withdrawal the duly dispatch of your withdrawal is sufficient. The withdrawal must be sent to:

     

    Aviteo Ltd.

    Gainsborough House

    Customer Care

    81 Oxford Street

    London W1D 2EU

    Great Britain

     

     

     

    Fax: +49-700-873639813

    Please note that this number's prefix depends on the country you live in. A list of prefix codes can be found under "Support Hotline".

     

    Support form: http://usenext.de/index.cfm?DL=sf

    Member area: http://usenext.de

     

     

    Exlusion of right of withdrawal: My right of withdrawal expires ahead of time if the execution of the service was started with my explicit approval or if I have started the execution myself (e.g. by downloading).

    Effects of withdrawal: In case of an effective withdrawal both side's efforts have to be granted aback and incurred use (e.g. interests) has to be restored should the situation arise.

     

     

    It is not possible to successfully close a contract without explicitly confirming and accepting these contract conditions.

     

    During the trial period the customer can at all times send us his cancellation via support form, post or fax. Alternatively, he is able to directly cancel his account in his member area on http://www.usenext.com. Cancellations via telephone will not be accepted; customers wanting to cancel on the phone are explicitly informed of the necessity of a written cancellation.

     

     

     

    If a customer has left the trial period and moved on to a regular full package, a cancellation must have reached us 14 days before the end of the contract’s term at the latest. If no cancellation reaches us or if a cancellation has not reached us in due time, the contract will be extended by the current term into another currently selected package.

     

    The right of withdrawal for regular contract extensions or preterm contract extension becomes nullified with the usage of the provided service by the customer. Since the offered contractual package is a service, it cannot be withdrawn once the service has been used. Consequently, the right of withdrawal will only be valid if the service has not been used, e.g. through performing a download. The period of withdrawal is 14 days from the day of contract conclusion (cf. §312 BGB – German Civil Code).

     

     

     

    In addition to the regular cancellation details and withdrawal rights, customers are treated very obligingly when disagreeing with an unwanted contract extension. If a customer adamantly states that he does not want a selected package, he is granted a refund for the billed sum and the account was closed.

     

    During his term the customer may upgrade his account into a different package. This change is not possible for long-term packages that have unused monthly packages left. In this case, the change is only possible if the customer is already using the last of his packages – he otherwise has to use up his remaining packages first.

     

    If a customer orders a new package or upgrades into a new monthly package, any unused previous download volume is forfeited. This is explicitly stated when performing an upgrade.

     

    ==================

     

     

     

  20. Origineel bericht van: Crazy Sat
    Citaat:
    de witte hier onder maar van achter kant, ik heb 'm gemeten, hij is 132cm Vertical, 122cm Horinzontal


    Is idd. een zeer goede schotel , heb er zelf geen maar heb die zien werken bij een vriend , werkt prima !

    Alleen vraag ik mij af of je hiermee iets kan ontvangen bij jou ? Zo te zien op je foto staan er toch wat vele "obstakels" ervoor wink


    bedankt, ja vanaf 21 uur sávonds alle ART zenders op nilesat,en veele andere Horizontale zenders ook dus bijna 80% van de horizontale zneders. gebruik ik MTI superline ,2lnb en 25 meter koka799 kabel.

    groetjes.
    salem
×
×
  • Nieuwe aanmaken...