Ga naar inhoud


Satwizard

Lid
  • Items

    83
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Satwizard

  1. Ik overweeg mijn DB600 te vervangen door een ET9200. Twin tuner en HD zijn mooie stap vooruit in de hobbykamer.

     

    Nu leverr deze box ook het signaal aan mijn Slingbox om ook ergens anders te kunnen kijken...

     

    Vraag: weet iemand of de Et9200 ook via remote van Sling werkt? Daar is voor de dreambox een settings versie van... maar voor de ET9200??

     

    Iemand ervaring?

  2. @albertmol

     

    Dank je voor deze gouden tip....nooit geweten dat die setting bestond zelfs. Maar inderdaad wisslen van Auto naar A en alles werkt weer. Zie dat hij bij opname dus eerst A pakt...

     

    Opnieuw volledige scan doen is vast een oplossing maar veel werk...ik gebruik Henksat met wat kleine aanpassingen is alles gelijk mooi gerubriceerd

     

    Beiden enorm bedankt !

  3. Dank je voor je tip. Grap is dus dat Tuner A prima werkt zoalng ik Tuner B maar als "not configured" configureer....

     

    Even verder geprobeerd, het blijkt dat als je B activeert , de satellietn die zowel op A als B zijn gedefinieerd niet meer werken. Echter Thor , alleen op A gedefinieerd werkt gewoon prima. Rarara ?

     

     

  4. Sinds 2 dagen een heel vreemd probleem. Tuner A geeft geen input meer op een aantal satellieten die eraan hangen. Gepuzzelt met Disqcq etc maar alle swicthes/antenne's etc werken goed.

     

    Toen een vondst: Als ik tuner B deactiveer , dan werkt Tuner A als vanouds met alle 8 LNB's. Maar ja wil natuurlijk 2 tuners parallel gebruiken.

     

    E.e.a. is gekomen na het laden van een vernieuwde settingslijst. Het herladen en rebooten met de oorspronkelijke settingslijst heeft het probleem niet opgelost.

     

    Wie heeft dit ook meegemaakt of een idee? (Ik kan nog helemaal opnieuw flashen ...dat heb ik nog niet gedaan. Is overigens Open Pli)

     

     

  5. Ik wil graag de EPG voor de scandinavische kanalen (NRK) hebben voor de komende 5-7 dagen.

     

    Ik krijg alleen de now/next (via webinterface van Pli )

     

    Weet iemand of de info wel beschikbaar is in de stream ?

    Hoe zou ik die eruit kunnen krijgen ? Ik wil die inlezen in een applicatie...

  6. Dank je Tonskidutch

     

    Jawel, hij is nog geactiveerd...via de DM8000 en dus in de DM500 werkt dat niet. IN de 8000 kan ik er ook mee kijken

     

    In de de prio file staat geen emu=yes en disable emm is uitgeschakeld en alleen smartcard SID assign met een reeks kanalen

     

    Wat bedoel je met de laatste zin over EEM threads?? begrijp ik even niet

     

     

     

     

     

  7. Slam FM en BNR komen tijdelijk als noodaanvoer op Astra 19 East , txp 105 vanaf vrijdagochtend vroeg. Die aanvoer is inderdaad bestemd voor de kabelaars.

     

    Castor Broadcasting heeft vanmorgen met KPN de aanvoer van alle kanalen naar Canal Digitaal rechtstreeks geregeld omdat de W2 aanvoer niet snel hersteld zou worden.

     

    De commerciele radiostations hebben overwogen hun aanvoer vanaf de EB 3 te halen, waar Castor vanmiddag een extra aanvoer heeft gerealiseerd van alle sloten die op de W2 zaten. Maar nu de Sesat 1 zeer snel operationeel wordt is besloten om de antenne's op de FM zenders niet te repointen. Het gaat toch om vele tientallen antenne's.

  8. Hi Rolin

     

    Dat is een prima antwoord, bevstigt dus toch het verhaal dat de nieuwe tuner er nog niet in zit...jammer

     

    Hopelijk voor jou geen tegenvaller...straks een losse nieuwe tuner en je hebt alsnog blindscan natuurlijk....

     

    ik weet namelijk niet of er nog meer verschillen zijn...

     

    hartelijk dank voor je moeite in elke geval...en geniet van je box

  9. Wie kan mij vertellen of de nieuwe DVB-S2 tuners gebaseerd op de Broadcom 4506 chip al zitten in de DB8000 die nu worden uitgeleverd door verschillende leveranciers? Er is blijkbaar een nieuwe productiebatch beschikbaar !

     

    Iemand schreef recent--leverbaar vanaf februari 2010-- maar de chip is al oud dus waarom niet nu, stond ook geen enekele bron bij.

     

    Ik wil graag de blind scan optie....software komt wel

     

    Wie o wie weet wat? Heeft iemand de nieuwe tuners al ? (er is ook een losse tuner versie van)

     

  10. Wanwizard ik twijfel toch of dat zo maar gaat. By Sky moet je de kaart immers marry-en met de settopbox. Hiervoor moet je de service desk bellen. En doen die dat ?? Het is onzin die HD kaart te marry-en aan je huidige SD Skybox (met zelfde nummer), die kan immers geen HD. Dus wat als je geen box hebt ???

     

    En ik weet zeker dat sky geen twee kaarten aan een zelfde box will marry-en. (als de oplossing zou zijn alleen een box IDnummer te noemen aan de Skyservice desk.

     

    Je kunt de HD box overigens ook via een_of_andere_veiling_site kopen.... maar het is inderdaad de belabgrijkste hindernis om mijn kaart te upgraden naar HD. Zou ik graag willen, zeker met de 800 onderweg smile

  11. Een scan op 23.5 laat zien dat de 12 servicekanalen staan van Canal Digitaal. Dit op de 1E, frequentie 11.740 V, 3/4 27.500.

    Door de verticale polarisatie ook goed te ontvangen in Zuid Spanje. Ook de HDTV kanalen zullen vanaf begin volgend jaar overigens op de verticale tranponder komen.

     

    Een doorgaans goed geinformeerde kennis wist mij te melden dat daar vanaf a.s. maandag de tehemakanlen worden uitgezonden. Uitzending geschied vanaf een SNG wagen van Astra die tijdelijk in Hilversum is neergezet.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...