Ga naar inhoud


PosiXX

Lid
  • Items

    307
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door PosiXX

  1. De Z11 heeft geen enkel probleem met dolby etc. Het is wel zo dat er een codec geinstalleerd moet worden wil je meerkanaals geluid willen. Bij mijn weten wordt dat de eerste keer, wanneer je een kanaal met meerkanaals geluid opent, gevraagd om te installeren en te activeren. Een oom van mij had ook het probleem; ik heb zijn box hersteld naar fabrieksinstellingen en daarna bij 1e keer een kanaal openen kreeg ik de codec vraag. Ik weet niet of en hoe het is te verhelpen naderhand wanneer je de vraag hebt overgeslagen of weggeklikt.

  2. Te Koop: Visiosat BIG BISAT schotel met:

     

    4x Johansson 9210 Diseqc switches

    3x Maximum Quad LNB

     

    Ong 5 jaar oud, in nieuwstaat, alle bouten en moeren zonder roest. Gaat weg omdat ik een cahors 80cm met enkel astra 3 heb geplaatst (quattro).

     

    mag weg voor 125,-

     

    bisatback.jpg

    bisatback2.jpg

    bisatfront.jpg

    bisatfront2.jpg

    johansson.jpg

    maximum.jpg

  3. 13 uren geleden, Old Satterhand zei:

    Gek dat ik nergens last van heb. De hele avond RTL 7 gekeken, geen glitch gezien.

    Bezitters van een Enigma 2 bak kunnen eens kijken naar de instelling bij Systeem -> System time en zet de instelling "Sync time using" op NTP ipv transponder.

    De sytemtime plugin moet wel zijn geïnstalleerd, maar dat is meen ik al standaard bij de meeste images.

    Na het instellen de ontvanger geheel opnieuw opstarten!

     

    Dat komt omdat het op RTL7 niet gebeurd, net als op RTL4 overigens, die zijn glitchfree.

  4. 20 hours ago, Pillo2 said:

    Het ziet er echt naar uit, dat er iets veranderd is in het signaal van NPO1 HD

    Vooral goed te zien bij Journaal uitzending en b.v. OP1. Lijntjes bij bewegende gezichten, tekst blokken. een vorm van vertraagd scherp stellen. Het lijkt alsof het beeld meer dan voorheen kunstmatiger wordt opgebouwd. Zelfs het NPO1 logo, rechtsboven in beeld

     

    Hier hetzelfde probleem. Ik vond Annechien er al zo slecht uitzien gisteravond bij het 8 uur journaal:-) M'n 77" LG OLED maakt het nog een redelijk plaatje van maar je ziet het goed. Ontvangst via TVHeadend en Kodi

  5. Ik draai hier met 2x Dlink DUB-H7 met 14 smargo's zonder problemen. Heb ze bij lange na niet allemaal in gebruik, op dit moment 6 smargo's in gebruik. Maar wanneer ik de kaarten in 1 hub steek is er altijd wel 1 smargo die niet wil opstarten. reader errors heb ik nooit gehad; alleen het initialiseren van de kaarten gaat dan fout. Wanneer ik de kaarten verdeel over 2 hub's heb ik nooit problemen.

  6. En was jouw abonnement op de 2de kaart al buiten de contractperiode (ik bedoel was het langer geleden dan 1 jaar dat je de 2de kaart in gebruik hebt genomen)? Anders zouden ze het contract dat je minimaal voor 1 jaar aangaat openbreken.

    Hier een nieuw abonnement afgesloten afgelopen maand, met 2 extra kaarten voor 24 maanden, en nu dit!! Ik begrijp niet dat ze dat zomaar kunnen doen..

  7. thejack: laat je niet van de wijs brengen:-) Die kaart die je hebt gekocht is goed. Een extra kaart van CD is zwart/wit en daar staat 'Extra kaart' op. Deze is alleen onder een oranje/witte kaart te registreren. Het klopt dat je 7,50 per maand kwijt bent voor extra kaart + HD kanalen. Je kunt ook een oranje/witte kaart als extra kaart koppelen maar deze kaarten zijn in aanchaf een stuk duurder.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...