Ga naar inhoud


tank

Lid
  • Items

    92
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door tank

  1. Jij bent niet de eenigste met vage letters na het installeren van IE7.Ik heb het er ook op gehad en een half uur later er weer afgehaalt.Mijn broertje die heeft het wel geinstalleerd en die heeft er geen last van maar hij heeft wel een flatscrene ik heb dat niet.Is dat de reden dat de letters vaag zijn of is het wat anders.IE7 is toch niet alleen voor flatscrene's ook normale monitors moeten er toch mee kunnen draaien.

  2. Sorry,Ja het is windows XP.

     

    Maar dat is het niet.Ik zal het proberen wat duidelijker te omschrijven.

    Als je met meerde personen èèn pc gebruikt dan kan je verschillende accounts aanmaken.Dus als je de pc opstart kun je een keuze maken uit verschillende accounts.Ik heb nu {dat is niet eerder voorgekomen}als ik mijn pc opstart alleen keuze uit administrator.En dat is wat ik weg wil hebben.Ik hoop dat het nu een beetje begrijpelijker is.

     

  3. Ik heb 2 verschillende windows op mijn harde schijf staan en ik wil er 1 houden hoe kan ik het beste er 1 weghalen ik heb het al een keer eerder gehad toen heb ik gewoon 1 versie verwijderd maar er bleef bij het opstarten van pc een keuze menu van welke windows versie ik op wou starten.Ik heb toen mijn pc opnieuw geinstalleerd.Maar hoe kan je nou het beste 1 versie verwijderen en niet een keuze menu meer krijgen.

    B.V.D.

  4. Ik heb een probleem.

    Elke keer als ik outlook heb gestart dan gaat msimn.exe niet meer weg in het windows taakbeheer (CTRL + alt + del) (processen).Ik had er gisteren wel stuk of 10 staan en heb alle die 10 processen moeten beeindigen.Als je er 1 open hebt staan dat is dan 12.000 kb dus als je er 10 open hebt staan dan vreet dat aardig wat geheugen.Het is geen virus ik heb 3 verschillende antivirus prog. gebruikt.

    Heeft iemand hiervoor een oplossing.

     

    ZIE BIJLAGE.

    post-4081-1318258421,7556_thumb.jpg

  5. Citaat:
    ik heb hier een film die niet af te spellen is met bsplayer en divx5
    bij gspot geeft hij mpeg file weer mpeg/mpg/mpeg/vob ??



    mis ik een driver of moet ik zoiets met een ander programma bekijken ??


    Vlc player downloaden en gebruiken werkt altijd.
    http://www.videolan.org/vlc/

    <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />
  6. Ik heb alles geprobeerd ik krijg ze wel aan de praat en heb beeld,maar het beeld stotterd bij alle programma`s.(dreamtv,tuxvision,mtuxvision,vlcplayer.)

    Ik heb een dreambox 500 met de nieuwste gemini met newcamd 5.28)

    Wat kan ik hier aan doen. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

  7. Bedankt <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> zo iets simpels. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

  8. Kan je met de 7000 ook zenders opnemen op harde schijf en kijken naar andere zender.En wat voor harde schijf kan in de 7000 zijn dat speciale harde schijven of kan er een harde schijf in die je ook in de pc heb zitten.Dus als het goed begrijp heb je geen videorecorder meer nodig.

  9. Citaat:
    klik


    bron : klik


    handig, die zoekmachine <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />


    merDe


    sorry daarvoor maar als je zoekt op dreambox dan krijg je zoveel info.Ik ben wel aan het zoeken geweest.kunnen jullie de zoekmachine niet aanpassen of zo dat als je b.v.dreambox 7000 intikt ook alles van de dreambox 7000 krijgt te zien en niet alles van dreambox.
    Maar bij de deze hartstikke bedankt voor de info nou ben ik weer wat wijzer geworden.Thanks
×
×
  • Nieuwe aanmaken...