Ga naar inhoud


droompje

Lid
  • Items

    584
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door droompje

  1. 18 uren geleden, droompje zei:

    Alle knelpunten zitten in de kleine dingen, veel lof voor mimisiku met veel geduld en toewijding heeft hij mij bijgestaan nogmaals dank!

    Jou status is meer dan terecht.

     

    Groet vanuit een winderig Boskoop

    was meer een storm hier gisteren🤣

  2. Alle knelpunten zitten in de kleine dingen, veel lof voor mimisiku met veel geduld en toewijding heeft hij mij bijgestaan nogmaals dank!

    Jou status is meer dan terecht.

     

    Groet vanuit een winderig Boskoop

  3. Ik heb mijn basis kabel abo (gratis bij internet MAX Ziggo) uitgebreid met TV standaard als je die prijs vergelijkt met CDS is die laatste schreeuwend duur.

    Nu nog beide maar ja moment dat we na meer dan 30 jaar afscheid nemen van de sat tv is zover weg niet meer mijn scharrel keek iedere dag ID en dan is zo'n zender ineens weg dan zit er niets anders op dan andere provider te zoeken toch?

    En Fox via CDS geeft niet alle kanalen maar wel € 14,95 ervoor moeten betalen.

  4. wie kan mij helpen aan simpele config voor homesharen met twee boxen in huiskamer draait box met oscam oop interne kaartlezer wil gaan sharen met exact dezelfde box in slaapkamer vraag is natuurlijk hoe stel ik de diverse oscam files in zodat dit gaat werken.

  5. ik heb inmiddels ipv dreambox ook al een jaar de evo Enfinity xcombo, afgelopen weekend is hij gecrasht als je opnieuwde box aanzet stroom aan achterzijde erin krijg je kort boot en daarna run op beeld heb je een afbeelding van open atv en box blijft in run staan.

    nieuw image op usb gezet in xcombo map en enforce gerenamed naar force doet er helaas niets mee box gaat niet flashen.

     

    Beschik niet over de HiTool kan hem als download ook niet echt ergens vinden via google.

     

    Wie heeft dit ook weleens gehad en ja wat is oorzaak dat box via usb niet flashed   :eek:

  6. maak eens foto's.

     

    Ik heb ook weleens geplaatst tegenover hoge gebouwen ondermeer op de binnenweg in rotterdam met een statief de meest gunstige positie gezocht. Hangt er met name vanaf hoe dicht het gebouw vanaf jouw pand staat, wellicht is met een kleine mast gewoon satellietsignaal te regelen.

  7. homecast zijn redelijke ontvangers, zelf vind ik de gevoelligheid (signaalsterkte) van de ontvanger enigzins tegenvallen, schotel niet 100% afgesteld gaat de ontvanger er eerder uit dan bijvoorbeeld een philips of dreambox.

    Lemon zelf altijd gebruikt op de boot (toen ik hem nog had) en was hier zeer tevreden over.

    030 wordt niet meer gemaakt dus eve speuren soople of zo vind je er vast wel een.

     

  8. Als een abonnement had kreeg je gewoon een irdeto2kaart toch en inderdaad zo aloude pace moest vervangen worden de meeste ontvangers bleven gewoon werken

    en dat met die kanalen is toch ook al behoorlijk achterhaald mijn hoofdkaart is irdeto 2 maar ik heb al heel lang heb sinds 1996 filmnet weetje wel. subkaart zwarte seca met familypakket maar vlgs mij geen verschil meer hoor

  9. ik kreeg een link op sat4all als google ads voor een aanbod van online tv voor eenmalig 6,95.

    Ik heb op de link getikt en vond een aantal dingen vreemd, de nl versie van deze site is eigendom van een een grote mediaonderneming. verder heeft deze onderneming een letter weggelaten in zijn naam (enheeft dus bijna de naam van de nl versie), is een eenmanszaak van een zeer jonge ondernemer kijkend naar het vermelde btw nummer. verder is de onderneming gevestigd in een woonhuis.

    Het voelt in ieder geval niet goed kan het natuurlijk mis hebben wie heeft positieve ervaring met it bedrijf ewn kijkt naar de 2800 kanalen?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...