Ga naar inhoud


Bert_nl

Lid
  • Items

    110
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Bert_nl

  1. Ik heb dit ook gehad. VU duo hing zich steeds op installeren kon ik van alles en dit ging ook steeds goed echter als ik een zender koos (maakt niet uit welke) stond het beeld naar een paar minuten stil. Het geluid liep dan nog een paar seconden door en stopte er dan ook mee. Elco's vervangen hielp niet, uiteindelijk de spaningsregulator vervangen U801. Tot nu toe geen enkel probleem meer gehad (2 weken).

     

    Ik hoop dat je hiermee verder komt,

    Bert

  2. Als je een PLi image erop gezet hebt kan het zijn dat de movie directory niet gemaakt is op de hdd. Als je deze handmatig aanmaakt bv. met een ftp progje zal je zie dat het werkt.

     

    Bert

  3. Bedoel je DreamDroid en Daroon installeren op je tablet ???

     

    Ja, en in Dreamdroid je VU instellen zodra je dan connectie gemaakt hebt kan je door je zenderlijsten bladeren. Als je dan een selecteerd kan je voor stream kiezen, hierna kan je dan de Daroon player kiezen om deze af te spelen.

     

    Kun je op je tablet ook kijken via DLNA middels een tool en/of plugin op je tablet ?????

     

    Heb ik nog niet geprobeerd, met mp3'tje vanaf mijn nas werkt het wel.

  4. ik zie ook geen enkel verschil in de beeldkwaliteit van de sd zenders. Heb voor de VU+ Duo de dm7000 en een Topfield 4000 gehad. Deze ontvanger kan ik iedereen aanbevelen. Met de dm7000 had ik nog wel eens een gemiste opname met de VU heb ik dat nog niet gehad m.a.w. ik ben dik tevreden. wink

     

    Gr,

    Bert

  5. ik zou eens proberen om maar 1 kabel met 1 switch ertussen te testen. Dus de tweede aansluiting van de lnb's los halen zodat de twee switchen elkaar niet kunnen beïnvloeden. Ik heb het zelf al meegemaakt dat ik door slechte switchen ontvangstproblemen had.

     

    Bert

  6. Origineel bericht van: Invertist
    dit soort secondaire functionaliteit zal waarschijnlijk niet de allerhoogste prioriteit hebben gekregen.

    Maar als je ziet wat er in zo'n korte tijd allemaal wel voor elkaar is!


    Ik ben het met je eens dat er goed aan de weg getimmerd word. smile
    Echter zit er voor mijn gevoel niet zo een groot verschil tussen de bestanden die aangemaakt worden tijdens een opname (ts bestand) en een vob bestand.

    De tijd zal het ons leren, mijn dm7000 doet het nog goed, en ik heb niet direct een andere ontvanger nodig. cool
  7. Ik zit in dubio of ik deze ontvanger moet kopen ter vervanging van mijn DM7000.

    Echter is het voor mij ook van belang dat ik iso en vob bestanden kan afspelen zoals op de DM7000. Vandaar mijn vraag gaat dit intussen wel al goed???

     

     

    Gr,

    Bert

  8. Ik heb dit in het verleden gehad met twee goedkopere switchen.

    Als ik één ontvanger aan had staan werkte alles zoals het hoorde echter met de tweede ontvanger erbij ging het op een aantal frequenties mis. Zoals blokken in het beeld of een signaal sterkte die terug valt naar dusdanige lage waardes dat er geen beeld meer was. Het bleek dat de isolatie waarde te laag was van de switchen hierdoor ontstaat er een soort overspraak zodat de ene ontvanger de ander stoorde. Twee fatsoenlijke switchen hebben toen uitkomst geboden. (waren helaas niet goedkoop)

     

    Ik hoop dat je hiermee iets kan,

    Bert

  9. Origineel bericht van: GHP


    Wel wil ik nog een ander ding kwijt wat mij erg verbaast. Als ik met Tuner A op de DM8000 kijk naar een zender die het niet doet en ik kijk op de DM800 beneden naar ZDF, dan heb ik hier allemaal blokjes in beeld, net alsof je slecht signaal hebt. SNR waarde zit boven de 13 dB. Zap ik naar BVN op de DM8000, heb ik beneden goed beeld... iemand een idee hoe dit kan?


    Gebruik je een switch om naar diverse sat's om te schakelen?
    Zo, ja dan zou ik het daarin zoeken.

    Gr,
    Bert
  10. Gisteren heb ik van een bekende van me zijn dm7000 geupdata na laatste pli en cccam. Had eerst ook geen beeld terwijl datum managment en canaldigitaal allebij op 2009-9-13 stonden, na heractivatie via cd site na ca. 30 minuten weer beeld. De datum was in bijde gevallen verander na 2009-9-15.

     

    Gr,

    Bert

×
×
  • Nieuwe aanmaken...