Ga naar inhoud


Falcon

Lid
  • Items

    204
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Falcon

  1. Origineel bericht van: maja
    Origineel bericht van: Falcon
    Ik heb alles al een keer opnieuw geïnstalleerd (twee keer) maar het werkt niet. Volgende release beter zullen we maar zeggen


    Heb je het volgende gedaan blauw menu 6 setup dan gebruikersinterfaceinstellingen dan OSD instellingen laatst Plicons weergeven aanvinken zie bijlage


    Ja ook gedaan.
  2. Dat voor al jullie antwoorden maar alle suggesties heb ik inmiddels geprobeerd echter het werkt niet. Ik stop er nu mee want het kost mij veel te veel tijd en zo belangrijk is het niet. Wellicht dat het in de volgende (niet beta) versie wel werkt.

  3. Ik heb de map PLICON verplaatst rechtstreeks naar de USB stick maar het werkt niet. Vervolgens alles opnieuw geinstalleerd, skin, plicons, reboot etc maar het werkt niet. Alles werkt als een zonnetje maar de plicons helaas niet.

  4. Ik heb de iconen gevonden! Deze staan in /var/tuxbox/config/enigma/picon/. Als voorbeeld heeft Ned1 de volgende file naam: 192e_nederland1.png.

     

    Ik heb reeds de DB7000 meerdere malen gereboot, PLIcons aangezet in het menu, de media skin geinstalleerd. Wat kan ik nog meer doen?

  5. Volgens mij komen we nu dichter bij het probleem. Ik heb de iconen gedownload via het menu en mijn VAR staat op USB. Ik kan echter nergens de iconen terug vinden op de USB stick. Het enige wat ik kan vinden is in VAR/TUXBOX/INSTALLER waar de files staan. Ik heb een vermoeden dat ze niet geïnstalleerd/uitgepakt worden.

  6. Zojuist de media versie van PLI skin gedownload maar nog geen iconen. Ik heb alle 19.2 gr PLI iconen gedownload en geïnstalleerd. Iconen staan aan gevinkt in de instellingen, VAR staat op USB. EPG overzicht (rode knop) ook geen iconen, heeft in de vorige versie altijd gewerkt.

  7. Citaat:
    heb ik zelf geen verklaring voor , dat is aan KPN/Digitenne om postcodes te noemen. In mijn geval beweerde men destijds dat ik niet kon ontvangen, op mijn postcode, en heb daarop de meetwagen laten komen om aan te tonen dat er wel ontvangst was binnenshuis van de kelder tot aan de nok van de zolder van het huis.
    Als er toevallig iemand in je postcodegebied een onacceptabele ontvangst heeft door een of andere afscherming, zou dat bepalend kunnen zijn, merkte ik wel eens.
    Hoe en door wat en wie dat postcodegegeven verder bepaalt en beoordeelt wordt is mij verder totaal onduidelijk.

    mitchel


    Thanks voor de info Mitchel
  8. @Mitchel: kun jij verklaren waarom ik die in de buurt van Lopik woon volgens de postcode check geen ontvangst zou hebben? Ik zoek ook een kaart waarop je grafisch kunt zien wat het uitzendgebied is van bepaalde zenders. Ik heb overigens redelijke ontvangst met een binnenantenne.

     

    Rob

  9. Citaat:
    In mijn Philips 32pf9731 heb ik een conax cam en KPN smartkaart zitten en werkt perfect.


    Voor de volledigheid het type cam is " technicrypt cx" van TechniSat gekocht bij een satellietzaak voor 59 euro. Antenne ingang is dezelfde als voor het analoge signaal. Let wel op dat de tv geen spanning afgeeft aan de antenne en je dus waarschijnlijk ook een externe voeding moet kopen voor 10 euro anders heb je geen of slecht ontvangst.
  10. Citaat:
    Het kijkt erop dat timer opnamen die via multi EPG (niet MV) ingesteld worden (groene toets) niet starten. Timer opnamen die op de reguliere manier via het timer menu ingesteld worden starten wel. Doe ik iets niet goed, hebben meer mensen hier last van?


    OPGELOST!

    Er is niets mis (in mijn geval) met het instellen van de timer via multi EPG in Garnet. De reden waarom er niets werd opgenomen zat in het feit dat de optie "Timer functie" als je via multi EPG wilt opnemen op "schakelen" staat en er dus niets wordt opgenomen. Dit in tegenstelling tot wanneer je via het menu direct naar het timer scherm gaat dan staat deze "Timer functie" standaard op "opnemen". Ik heb geen idee waarom dit zo is maar je moet dus een extra handeling verrichten indien je via multi EPG een opname wilt instellen. Afin "probleem" opgelost, verder een uitstekende image! <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />
×
×
  • Nieuwe aanmaken...