Ga naar inhoud


woodlin

Lid
  • Items

    48
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door woodlin

  1. mijn digix ch editor2 krijg ik niet geopend,als ik de setup wil doen krijg ik c;\windows\system32\autoexec.nt. Het systeembestand is niet geschikt voor ms dos en microsoft windows toepassingen.Voorheen nooit geen probleem gehad nu na een verse windows xp met sp1,wie o wie helpt?

  2. probeer is in het menu de zenders te scannen zonder eerst naar de satelliet te gaan,als je alles op usals hebt staan zou dat vanzelf moeten gaan,dus ga naar de beginpositie van de moter(dit zou sirius moeten zijn),dan de gewenste satelliet scannen in het installatie menu zonder de satelliet eerst op te zoeken suc6.

  3. heb hier een digix met org.irdeto2 krt met penta 1.09 maar werkt niet.Werkt wel met losse magic met penta 1.11 alleen het zappen is niet goed soms na 3-4 sec beeld dan weer na een paar minuten, is er betere software en zo ja moet die net zo geladen worden als een xtreme?thnx grtz.

  4. wie helpt ik kan een .img bestand wel branden op een dvdrw+ maar niet op een dvdr- met dvddecrypter,ik heb kopieren,verkleinen,image uitpakken en zo al geprobeerd met nero,alcohol,dvddecrypter en het wil niet,krijg meding "powercalibration aerea is too full"en""kan opgegeven videobstanden niet omzetten" wie kan hier wat mee? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

×
×
  • Nieuwe aanmaken...