Ga naar inhoud


Nasi Goreng

Lid
  • Items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Nasi Goreng

  1. Origineel bericht van: EdjeKroketje
    Voordat je gaat scannen moet je altijd eerst fabrieksinstellingen herstellen, anders kans op een rommeltje.

    O jee... iemand heeft de pincode van mijn Samsung twintuner SMT1100T gewijzigd. KPN website geeft aan dat ik ze moet bellen voor een nieuwe pincode... weet iemand de reset pincode?
  2. Het hangt af van of je het volledige NL pakket aan zenders wil of alleen de vrij te ontvangen zenders. Zelf heb ik KPN digitenne abonnement en de Technisat multymedia ontvanger zodat ik het digitenne pakket combineer met een schotel voor extra free to air. Deze technisat heeft Conax ingebouwd en doet het prima met mijn KPN abo.

  3. Het zou fijn zijn als er meer keuze was in de ontvangers voor KPN/digitenne. In het buitenland zijn er tientallen verschillende merken en modellen te krijgen... alleen Free-to-Air...

    De bovengenoemde technisat DIGIT MF4-T is de eerste ontvanger die ik tegen kom die CONAX aan boord heeft. Nu maar eens op zoek of dat ding ergens te koop is, want mijn samsung twin tuner geeft maar matig beeld (schakelt niet tussen breedbeeld en 4:3 #$@!) en daarnaast trekt hij aan of uit veel stroom, het ding blijft altijd behoorlijk warm. Zijn er meer mensen met een recente alternatieve ontvanger voor KPN? Zou dreambox iets kunnen zijn?

  4. Almere nu ook, gisteravond de single tuner hw versie 1.00 geupdate. Moest wel handmatig, ik had enige tijd Nederland 2 zitten kijken waarna ik via het menu instellingen / software updaten de update binnen kreeg. Ook (eindelijk) mijn twin tuner hw versie 1.00 geupdate op dezelfde wijze. EPG is nu volledig, de ontvanger lijkt vlotter te werken. En inderdaad het nieuwe logo <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

  5. Bedankt nog voor alle antwoorden, ik ga Onkyo maar een mail sturen om te vragen of ze een code weten.

     

    Ik had gehoopt dat de industrie met vaste codes werkte, maar blijkbaar bedenkt iedere fabrikant van universele AB's een ander systeempje... Logitech heeft een goeie zet gedaan met de Harmony <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

  6. @lonesatter: bij mij valt eventjes het geluid weg als de koelkast open wordt gedaan. De oplossing zou zijn om het lampje uit de koelkast te schroeven haha. Maar het lijkt eerder dat de storing uit het lichtnet komt dan van de buitenantenne.

     

    @makreel: even je ontvanger instellen op 16:9 en laat even weten hoe het er dan uit ziet!

     

    Wat mij betreft mag KPN voortaan ALLE kanalen uitzenden in de kwaliteit van deze WK zender ;-) Ik ben toch benieuwd hoeveel bandbreedte dit kanaal inneemt, het stoppen van de Film1/Film2/Sport1 heeft natuurlijk wat plaats opgeleverd.

  7. Ik heb twee verschillende universele remotes (een Onkyo en een philips SBC RU 254), en beide werken met het systeem van de 4-cijferige codes. Ik heb de volgende codes geprobeerd (onder de SAT button van de remote) maar geven helaas geen enkel resultaat: 0000, 0040, 0144, 1060, 0853, 0863, 1108, 1109, 1206, 1276, 1609, 1442. De automatische zoekfunctie van de philips remote geeft ook geen resultaat, maar die scant volgens mij niet alle mogelijke codes af.

    Weet iemand of er een werkende code bestaat voor de KPN samsung?

  8. Ik wil graag met mijn universele afstandsbediening de Samsung Twin- of single tuner van KPN TV bedienen, maar ik kan geen werkende code vinden. Bij de KPN helpdesk wordt beweerd dat het niet mogelijk is, maar volgens mij moet het een kwestie van zoeken zijn. Heeft iemand dit al werkend en wat is het 'lucky number'?

  9. Citaat:
    Het betreft een upgrade naar versie 1.3

     

    Als ik via het menu probeer de software te vernieuwen krijg ik [Almere] de melding nieuwste software al aanwezig. Maar mijn ontvangers (twin en single) draaien beide met hardware 1.00 en software 1.20

    Zijn er al mensen bij mij in de buurt die naar 1.3 hebben kunnen upgraden? Ik wil toch wel graag de volledige EPG info. <img src="/forums/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />

  10. Het toevoegen van de extra zender lukt toch niet, omdat ik geen ontvangst heb van kanaal 33. Ontvangst van TV Utrecht in Almere gaat dus niet lukken, wie heeft nog een tip voor me?

     

    De ontvangst sterkte en kwaliteit heb ik trouwens boven de 95% procent gekregen door het antennetje op een metalen plaat te zetten. Voorheen had ik vaak last van storing en liep het klokje niet gelijk. De kwaliteit schommelde ook continu tussen de 80 en 90%. Nu is het constant gewoon goed en het beeld is ook bij sport wedstrijden vrij van blokvorming.

  11. De truuk met hernoemen gaf bij mij in Almere geen resultaat. Tijdens het scannen vindt hij regio 1 en 2 die hij zelf weer op de oude plek neerzet.

     

    Doe ik iets fout? Bestaan er eigenlijk overzichten met kanaalnummers en zenders, wellicht per plaats of zendmast? Want op welk kanaal zit regio tv Utrecht? Momenteel heb ik alleen ontvangst op kanalen 21,23,34,57 en 64.

  12. @Ant273 - in je profiel staat geen link naar je homepage. Wat is het adres van je homepage?

    Ik zit hier met een @sat 9500 S ontvanger van een kennis waar nieuwe software in moet ivm haperend beeld (met officiele Canaldigitaal kaart). h/w v13.42.65 loader v1.07 en penta 1.09.

    De website van atsat is niet echt verhelderend over hoe het flashen werkt, kan iemand uitleggen welke software ik moet gebruiken. Trouwens de seca2 update op de atsat website is maar 270 kb groot, dus dat is geen volledige firmware.

    Tevens wil hij een harddisk inbouwen maar volgens mij ontbreekt de connector (is niet zo'n probleem) en een aantal chips (die heb ik niet).

     

    Veel vragen dus... heeft iemand de antwoorden? Bedankt!

  13. Citaat:
    Het maakt trouwens niet zo veel uit ...in 2005 gaan ze definitief over naar irdeto2 <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" /> maar ik zou het toch graag weten <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

    Groeten Gert


    Hierbij bevestiging; komt uit de satellietnieuwsbrief van radio.nl:

    * Het Nederlandse CDS (Canal Digitaal Satelliet) heeft aangekondigd dat de
    Irdeto 1-codering per 1 maart 2005 in zijn geheel niet meer zal worden
    ondersteund. Via de Irdeto 1-codering kan men kijken naar de Nederlandse
    TV-zenders Nederland 1 t/m 3, RTL 4 en RTL 5, SBS 6, Net 5, Fox Kids
    enVeronica en TMF - Nederland. Via radio kan men via de Irdeto 1-codering
    ook nog luisteren naar de Nederlandse radiozenders Radio 2, 3FM en Radio 4.
    In januari en februari 2005 zal het overgangsproces voor de Irdeto 1-kijkers
    gaan plaatsvinden. Hoe dit gaat gebeuren en of men moet betalen voor een
    Irdeto 2-kaart of Mediaguard 2-kaart is nog onduidelijk en zal eind jaar
    door CDS bekendgemaakt worden.
  14. Volgens mij moeten we ons Irdeto probleem eens aanmelden bij de Spaanse simba broeders. Is er iemand die goed thuis is in het Spaans en eens in de spaanse forums kan rondvragen? Die forums zijn behoorlijk groot en populair, alleen kan ik er weinig Paella van maken <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />

×
×
  • Nieuwe aanmaken...