Ga naar inhoud


dtslife

Lid
  • Items

    142
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door dtslife

  1. hallo mensen

    ik heb onlangs een tv in mn truck gehangen met een module en smartcard van kpn, zat een antenne in het doosje van kpn, nu ben ik niet erg te spreken over de ontvangst als ik de antenne voor mn raam zet, en zit er aan te denken om een visiosat avt -200 dvb-T buiten de cabine te plaatsen, ga ik hier een betere ontvangst mee krijgen en is er de kans om in grensgebieden als nog nederlandse televisiezenders te ontvangen?? allerlei informatie is welkom

    bvd 

     
  2. nieuwe switch gekocht en had nog steeds probleen,maar het was toch een kabel binnenshuis,door het verschuiven van  iets is er iets losgeschoten bij de connector, opnieuw afgestript en erop gezet en gelijk beeld , conclusie: paar euro lichter aan een nieuwe switch maar dat mag de pret niet drukken,heb er nu wel een goede switch tussen zitten.

    iedereen bedankt voor het meedenken.

    vriendelijke groeten dtslife

    ps: topic mag gesloten worden

  3. ja. vu op andere schotel aangesloten en gelijk weer beeld,terug naar boven,daar aangesloten en geen beeld, dus denk inderdaad dat het een pruts diseqc switch is, maar voorheen geen problemen gehad en exact de zelfde diseqc switch vervangen.... toen beeld en ff later niet meer. nu buiten maar de ladder plaatsen en nog een keer een andere switch proberen en anders een goede switch zien te bemachtigen

    bedankt tot zover mensen, wordt vervolgd :)

  4. hallo

    ikheb boven op de slaapkamer een vu dou, die hield er ineens mee op,geen signaal meer, dus de disecq switch vervangen{maxdigitaal md41 se} box opgestart en weer beeld.

    wil mn vrouw later op de avond tv kijken in bed,doet die weer hetzelfde,heb op de zelfde schotel op de slaapkamer van mn zoon ook een ontvanger zitten en die heeft gewoon beeld.

    de oude  disecq switch en de nieuwe zijn precies dezelfde.

    wat kan er hier mis zijn, snap er niks meer van. :(

    wie heeft zelfde euvel gehad en weet de oplossing?

    bvd dtslife

  5. Als je nu zelf via de zoekopdrachten en Google eens wat initiatief toont? Tenslotte weet je hier ook je vraag te stellen dus zal dat óók wel lukken... Natuurlijk geven we graag hulp en advies (meestal bij problemen), maar dit soort basale dingen kun je zelf ook even zoeken.. Je hoeft tenslotte niet alles voorgekauwd te krijgen toch?

    hoeven me inderdaad niet alles voor te kauwen, maar het ging mij meer om gebruikerservaringen ervan,vandaar mijn vraag !!!

    :D

  6. :)  :)  :)  :)  :)  :)  :) hallo allemaal,iedereen die mij heeft geholpen hier wil hartstikke bedanken voor de info cq aandragen van de oplossing,heb het t-con board besteld en geplaatst en de lcd tv doet t weer zoals het hoort.

    dus ook namens mijn zoon,allemaal een dikke pluim voor jullie.

    met vreindelijke groeten marcel  (dtslife) :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

  7. hallo alle  mensen die gereageerd hebben,allemaal tot zo ver bedankt,heb een t-con board besteld,en ga die vervangen,met speciale dank aan steve voor het adres,ze hadden er nog 1 liggen,dus gelijk maar besteld,nu f afwachten dus tot ik het binnen heb en erin gezet heb.

    de afloop wordt dus nog wel hier gemeld.(ps matchless ik kom uit gelderland,dus ja de afstand is wat ver!!!!! ;) )

    met vriendelijke groet marcel (dtslife) :)

  8. hallo Steve

    dat onderdeeltje zal wel gesoldeerd zitten en aangezien ik dat niet kan,heb ik dus iemand nodig die dat (tegen vergoeding natuurlijk) voor mij wil en kan doen.

    en heb ook geen enkel idee waar ik dat onderdeel kan kopen.

    of iemand die weet waar ik het complete t-con printje kan kopen,wat dk dat dat nog wel lukt om dat te monteren

    vr gr dtslife

  9. hallo

    mn zoon heeft een sony bravia lcd kld-40w5500 die van op het ene moment op het andere niks meer doet,heeft week uitgestaan zeg maar en toen hij m aan deed,bleef het beeld zwart,groene ledje brand ff en daarna geeft het ledje 14 knippertjes,dan paar seconden niks en dan weer 14 x.

    heeft iemand enig idee wat dit aantal knipperen inhoudt?

    al hier en daar rondgekeken op internet,maar nog niks kunnen vinden,misschien dat iemand het hier wel weet.

    bvd dtslife ;)

  10. Origineel bericht van: Merkedesch
    Als je vrij van je internet af kunt...dan zou ik eerst gewoon UPC aanvragen en wachten dat dit feilloos draait en dan je huidige aanbieder opzeggen..dit kost je uiteindelijk maar een maand extra dan.Maar scheelt je een hoop ellende als het UPC ff "tegenzit".

    Is er geen andere optie als UPC??

    Ik ben blij dat ik van die gasten af ben..ik heb nu Telfort Internet Max dit is maar 40Mbit telefonie gebruik ik niet.

    Gr.Merkedesch

    ga natuurlijk niet over een dag ijs,vroeger had ik al upc en toen was het weleens huilen met de pet op(zie mijn plaatje bij mn naam),maar tijden veranderen en technieken ook natuurlijk,ben eerst eens in de buurt bij diverse buren wezen vragen of ze weleens problemen hebben met upc en of je de snelheid wel haalt die ze aangeven,en geeneen heeft er problemen mee en een andere optie is er voor mij niet om in snelheid er op vooruit te gaan,want zit een best eind van de centrale af(adsl).haal nu de helft van de 20mb ongeveer vandaar dat ik wil overstappen,waar het mij eigenlijk om ging was het telefoonnummer te behouden,maar bestel het gewoon en moet dan maar op de koop toe nemen dat we een nieuw nummer krijgen.meeste bellen doe je tegenwoordig toch met je mobieltje.
    in ieder geval bedankt voor de reactie groetjes dtslife
  11. hallo mensen

    ik heb waarschijnlijk mijn modem kapot(livebox),heb hem al jaren aan het draaien gehad zonder problemen,nu heb ik contact gehad met mijn provider en gaan kijken of ik een andere modem (vervangende) krijg,maar dat gaat denk ik dagen duren,dus wil ff kijken of ik zelf een modem kan regelen om tijdelijk te kunnen gebruiken.

    ik heb online als provider,weet iemand welk modem daar mee werkt?? bel ook via hun,maar als er een modem is waar dat niet mee kan is dat geen ramp tijdelijk

    wie kan mij goede raad geven?? of misschien zelfs uit de brand helpen.

    bvd dtslife

×
×
  • Nieuwe aanmaken...