Ga naar inhoud


pieterv

Lid
  • Items

    138
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door pieterv

  1. Ik heb sinds een paar weken de AC Ryan gekocht en er een 1 Tb Hd ingebouwd. Speelt echt alles probleemloos af op een 32 inch samsung Led tv (6000 serie). echt haarscherp! vooral de afstandsbediening werkt fijn, en er zitten 2 Usb host poorten op waar een externe 1 Tb schijf aangekoppeld word en via het netwerk spelen we films van de pc`s af.zelfs een kaartslot zit er op. Het menu is nogal spartaans,(het is nou eenmaal Linux gebaseerd) maar duidelijk en makkelijk mee te werken, ook de kinderen van 7 en 10 weten er nu al mee te werken. echt wat mij betreft een aanrader dus.

     

     

     

  2. Als medewerker van de storingsdienst van een van de Nederlandse energiemaatschappijen wil ik hier toch even iets kwijt....

    Als men graag wasmachine/droger en evt een vaatwasser wilt aasluiten en ook tegelijk wilt gebruiken neem dan een 3 fase aansluiting zoals eerder werdt gememoreerd.Zo duur HOEFT dat niet te zijn; mits de aanvoerkabel geschikt is kost dat in de regel zo`n € 115.- ivm het aanleggen van de 3 paspatronen en het uitwisselen van de meter (er moet dan uiteraard een 3 fase meter in).

    die € 115.- verdient zich snel terug; in het weekend of na 20.00 kost het vervangen van een hoofdzekering al € 110.-en je zal net zien dat het dan gebeurt.overdags zijn die kosten €55.-

    Uiteraard zal dan ook de rest van de groeppenkast (her)verdeeld moeten worden door een elektricien.

    gekloot met loodjes erg mee oppassen, is het niet voor het energie bedrijf dan wel voor de brandverzekering, merken die een niet correct zegel keren ze gewoon niet uit.

    Dat geldt natuurlijk ook als men zelf de installatie heeft aangepast en niet heeft laten keuren door een waarborginstallateur.

    Wil men geen 3 fase aansluiting is zo`n wisselschakelaarschakelaar een goede oplossing.

     

    grt, Pieter.

  3. Citaat:
    Het is nu wel gelukt met andere programma WDN40AK ,maar toch krijg ik geen beeld op D+,en met ToH3[1].3_HoT6.4gr wel,maar dan mis ik nederlandse menu,is er een oplossing voor?


    De Hot6.4 gr is een Griekse uitvoering <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> dus vandaar dat het menu niet in het Nederland is..
  4. Natuurlijk kan er door het vochtprobleem ook wat elektronica beschadigd zijn, het is natuurlijk vrij gevoelige apparatuur.

    Dus heel veel succes met de ultieme poging vandaag en laat het resultaat zien.

    Als dat niet lukt kunnen we misschien de hulp van de techneuten inroepen.

    Er zijn hier op het board (of bij Josje) mensen die er veel verstand van hebben!

    Maar je bent al een eind <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

  5. Eerlijk gezegd een beetje scheel gekeken en de foto niet gezien...oeps!

    en ja, als ik zo die printplaat zie kan ik mij helemaal in het antwoord van Goofykwek vinden...

    wel nog een tipje, die IC`s zijn vrij gevoelig, dus als je het schoonmaakt, hou dan zoveel mogelijk contact met de behuizing om zo een statische lading via jouw lichaam te voorkomen.

     

    grt, Pieter. <img src="/forums/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

  6. Inderdaad de zwarte meetkabel op de - of ergens aan de massa hangen en zoveel mogelijk de voeding "belast"meten.

    Je zegt in eerdere postings dat er wat vocht op een van de IC`s is gekomen, was dat onlangs of heb je na die tijd nog beeld gehad?

    Dan denk ik nl niet dat je in het vocht moet zoeken, daar heb je direkt last van en niet maanden later.

    Is het laden van FW voor die tijd wel goed gegaan?

     

    Pieter.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...